X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

عظیمی یا فرهمندنیا

سلام وقتتون بخیر امیدوارم نهایی ها رو خیلی خوب داده باشین و از عملکرد خودتون راضی بوده باشید
      من میخواستم زیست دهم و تابستون با کلاس و تست بخونم طی سال سالیانه عمارلو را داشتم ولی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم الان میخواستم از اساتید دیگه انتخاب کنم بین این چند تا موندم
      عظیمی
      فرهمندنیا
      خیراندیش
      همدانی
      بیشتر هم بین فرهمند نیا و عظیمی میخواستم اگر شما تجربه شرکت توی هر کدومشون دارین لطف میکنید نظرتون را بگید خودم هم فرهمندنیا و هم عظیمی تدریسشون و دوست دارم اما فرهمند نیا جزوه نداره و عظیمی هم میگن شکلارو خوب تحلیل نمیکنه
      پیشاپیش بابت نظراتتون ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
      من خودم تو سال 10 و 11 با عظیمی زیست خوندم و تست ایکیو رو میزدم
      ببینید هرچیزی که توی کلاس گرفته رو من بعد مدت ها هنوز هم توی ذهنم دارمشون یعنی میخوام بگم مفهوم درس رو خیلی عالی درس میدن
      ولی خب تحلیل شکل ها و متن رو انجام نمیدن و شما خودتون باید از روی تست ها اینکارو کنید که وقت میگیره ازتون

طبق بررسی هایی که کردم و انتخاب خودم برای سال اینده فرهمند نیا هستش که متن و شکل روو کامل درس میده و عملا نصف راه رو برات اسون تر میکنه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عظیمی مفهومو میرسونه خوبم تست میزنه ولی فرهمند نیا کمتر تست میزنه اما فوق العاده درس میده مخصوصا شکل ها عالیه این بشر،بی شک فرهمند نیا

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bita1 نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر امیدوارم نهایی ها رو خیلی خوب داده باشین و از عملکرد خودتون راضی بوده باشید
      من میخواستم زیست دهم و تابستون با کلاس و تست بخونم طی سال سالیانه عمارلو را داشتم ولی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم الان میخواستم از اساتید دیگه انتخاب کنم بین این چند تا موندم
      عظیمی
      فرهمندنیا
      خیراندیش
      همدانی
      بیشتر هم بین فرهمند نیا و عظیمی میخواستم اگر شما تجربه شرکت توی هر کدومشون دارین لطف میکنید نظرتون را بگید خودم هم فرهمندنیا و هم عظیمی تدریسشون و دوست دارم اما فرهمند نیا جزوه نداره و عظیمی هم میگن شکلارو خوب تحلیل نمیکنه
      پیشاپیش بابت نظراتتون ممنون
      بی بروبرگرد فرهمند
      "و لا حول و لا قوه الا بالله"

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برای انتخاب استاد، همه جوانب رو در نظر بگیرید.
      مثلا داشتن یه جزوه‌ی خوب، شما رو خیلی جلو میندازه.
      کتاب‌های شکل نامه تو بازار هستن که خوبن. بعلاوه نکات شکل‌ها خیلی بیشتر از چیزی که فرهمند میگه توی تست‌ها پیدا میشن که باید حتما تست‌زنی داشته باشید.
      فرهمند سر کلاسش خیلی کم تست حل میکنه و دام‌های آموزشی رو از دست میدید.
      حنیف گاهی سر کلاسش وقت تلف میکنه.
      منبع تست حنیف iq و منبع فرهمند پینوکیو هستن. شخصا از هیچ کدوم ازین ۲ کتاب خوشم نمیاد. توی سالهای پایه کتابهایی مثل خیلی سبز و بخصوص میکرو قرن جدید گاج خیلی بهتر و کاملترن.

نهایتا به نظرم تا اینجا تفاوت جدیی نداشتن و مهمترین عاملی که اینها رو جدا می‌کنه، اینیه که میگم:
      حنیف کلاسش معمولا ۵۰ جلسه و فرهمند بیش از ۷۵ جلسه هست. بسیار وقت‌گیرن.
      شما از کسانیکه فرهمند می‌بینند، بپرسید تا الان که آخر ساله آیا همه‌ی جلسه‌هاش رو تموم کردن و تکالیفش رو تموم کردن و وقت برای تست‌زنی اضافه‌تر هم داشتن؟
      آیا تا عید که برای جمع‌بندی هست، به کلاسش رسیده بودن یا بعد از کنکور تونستن بهش برسن؟

در مجموع اگر میتونید وقت خیلی زیاد بذارید و به کلاسش برسید، فرهمند خوبه. ولی اگر وقت ندارید و از کلاس عقب باشید و نبینید، چه فرقی داره که خوب درس میده یا نه. باید حنیف ببینید.
      البته نظر نهاییمو بگم که بین حنیف و فرهمند نظرم با عمارلو! هست. هم کلاسش کامله، هم تعداد جلسات مناسب، بهترین جزوه، شکل‌ها رو هم تحلیل میکنه و تست زیادی هم کار میکنه. کتاب تستش هم به نظرم به کنکور نزدیکتره نسبت به گاج و پینوکیو. نکته‌ی منفیش اینه که کند حرف میزنه و جوکهاش بی‌مزه ان.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 19 خرداد 1404 در ساعت 12:49

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      من هم تدریس حنیف رو دیدم هم فرهمند ولی با حنیف ارتباط نگرفتم که بگم عالی ازش متوجه بشم چون خیلی سریع صحبت میکنه و حس میکردم چیزی یاد نمیگیرم زش حتی تحلیل چرخه های فتوسنتزی رو نتونستم درک کنم
      فرهمند هم خیلی تست نمیزنه و تحلیل یجورایی انگار داره درسنامه ی خیلی سبز رو واست تدریس میکنه خوب درس میده ولی تایمش بالاست

ازین دو استاد بزرگوار که بگذریم
      من از علی حسین زاده خیلی راضی بودم
      واسه ژنتیک اونقدر عالی درس داد که منی که چند سال ژنتیک نخونده بودم دوباره یاد گرفتمو باهاش تست میزدم و سوال تشریحی ها اب خوردن بود واسم
      واسه فصل یک دوازدهم زیست تو همانند سازی حفاظتی و نیمه حفاظی مشکل داشتم اصلا درک نمیکردم این شکلا ی کتابو
      یادمه قبلنااا تو نظام قدیم از کتاب ارامفر خونده بودم اون موقع یاد گرفتم ولی با کتاب نظام جدید انگار یه یسری مطالب حذف شده و واسم گنگ بنظر میرسید ولی با تدریسی که از حسین زاده دیدم مطلب رو جا انداخت قشنگ اون شکلا رو یکبار میکشه پای تخته و میگه چرا و چطوری اینطور شده بر فرض مثال !

حالت تدریس ایشون مقایسه ای و تکرار زیاد هست سر کلاس
      مزیت تدریسش اینه که سرکلاس یاد میگیری و کافیه بری خودت جزوه و کتابو که خوندی تست تحلیل کنی
      یه مجموعه تست باکس هم دارن که من ندیدم ولی تست زنی ش اونجا زیاده
      در طول سال مفاهیم رو جا میندازه قشنگ
      کلاسش اصلا کسل کننده نیست
      Ama geliyorsa o da senden gelsin

https://s9.uupload.ir/files/foxlyric...RA%20BAKMA.mp3
      BLOK3[/B]

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad. نمایش پست ها
      عظیمی مفهومو میرسونه خوبم تست میزنه ولی فرهمند نیا کمتر تست میزنه اما فوق العاده درس میده مخصوصا شکل ها عالیه این بشر،بی شک فرهمند نیا
      خیلی اروم درس میده من یادم نمی مونه نمیدونم چرا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)