مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینکه تو اوج ناامیدی هم ادامه بده
      حتی اگه ترازت از حالت عادی ۱۰۰۰ تا کمتر شده
      حتی اگه حس میکنی خوب نخوندی و برای کنکور آماده نیستی
      حتی اگه حس میکنی همه ازت زدن جلو و تو پشت موندی
      مطمئن باش این حسا همه بخاطر ذهن کمالگراته وگرنه تو اوج نامطمئن بودن ادامه بدی نتیجه رو میبینی
      از تجربه ی ۲ سال کنکور میگم که تنها رمز کنکور فقط ادامه دادن تا لحظه ی آخر و تو اوج نا امیدیه
      هیچوقت قرار نیست همه چیز پرفکت باشه
      امیدوارم این حرفم یادت نره مخصوصا تو اسفند و فروردین و قبل کنکورا

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      و برای درسا
      زیست رو حتما حتما حتما با فرهمندنیا جلو ببر
      تدریساش کاملا از دو تا منبع زیست جلو میندازتت
      برای درسای دیگه بستگی به ارتباط خودت با استاد داره و مطمئن باش استاد بد وجود نداره
      همه ی استادا روش خاص خودشونو دارن که شاید برای خیلیا نتیجه بده و برای خیلیا نتیجه نده و این فقط به ارتباط گرفتن خودت بستگی داره
      برای عمومیا هم از همین اول سال شروع کن نزارش برای بعد دی و عید و اینا
      از همین تابستون استارتشو بزن
      برای دینی فکری برای زبان قریشی و کیاسالار

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به دوستان کنکوری 404
      به نظرتون طبق چیزی که امسال تجربه کردید و امتحان نهایی و کنکور اردیبهشتو ازمون ازمایشیایی که دادید برای درس شیمی استاد فراهانی بهتره یا هادیان فرد

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تصویر درستی از هدفت داشته باش و اینکه چرا میخوای بهش برسی. بیخودی هدف برای خودت انتخاب نکن چون خودت رو نمی تونی گول بزنی و درس نمی خونی. استعداد و علاقه ات رو بشناس تا با افرادی رقابت نکنی که بهشون نمی تونی برسی.
      به قول انیشتین همه ی افراد با استعداد هستند، اما اگر شما یک ماهی را بر اساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید، آن ماهی تمام عمرش را بر این باور خواهد گذراند که یک نادان است.
      زود شروع کن. پیوسته و با کیفیت بالا درس بخون. برای تفریحت برنامه داشته باش تا از درس خوندن خسته نشی.

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود
      من یسری کارا کردم نتیجشم گرفتم واقعا حالا میگم شاید کمکتون کنه
      اولا پایه رو توی تابستون فول جمع کنید بعد میفهمید چقدر از بقیه جلوترید و تعداد تست رو افزایش بدید ، مرور میخوای کنی با تست ، یاد بگیری با تست همه چیز تست
      بعد کتاب محور نباش کتاب تستو به عنوان منبع یادگیری بزن صرفا
      و بعدش فقط آزمون ، آزمون موسسات مختلف که شاهکارن بعضی هاشون ، سخت بخوای ، استاندارد بخوای ، چیزی بخوای واس مرور خوب باشه ، در کل همه چیز هست(هر چقدر خارجی ها تو انتخاب ماشین و فلان تنوع دارن تو ایران تو موسسات و کتاب کنکور و اینا خلاصه میشه)
      این آزمون هم باعث یادگیریت میشه هم باعث افزایش وحشتناک سرعتت تو آزمونا
      به شرطی که استاندارد زمان بگیری و رعایت کنی خودت
      بعدش ببین نهایی 60 درصده پس خیلی مهمه ، فارسی رو کتاب بگیر ترجیحا فرمول بیست و از اول مهر خودت بگیر بخون شبی ی روتین بزار 20 تا سوالم حل کن ، بعد شب امتحانت از من تشکر میکنی
      بقیه نهایی ها از دی بخونی کافیه
      تو زمستون به بعد هم کتاب نزن کلا فقط مرور و آزمون

تو عید هم بگیر ی دور مرور کن و آزمون جامع بزن
      هر چقدر میتونی جامع بزن

و اینطوری واقعا میتونم بگم میتونی ی رتبه ی خوب بیاری البته با تلاش و علاقه بهش

و آها یچیز بگم کتاب های بی ارزش ولی خوش نام رو الکی کار نکنید
      یسری کتابا واسه کنکور قبل 1402 خوبه ، واس کنکور الان ی شوخیه ، نه اینکه آسون یا سخت باشه منظور سبک سوالاته
      ویرایش 1: اگه درسی رو خیلی سطحتون پایینه فقط کلاس شرکت کنین ، با درسنامه خوندن و تست زنی خیلی بهتر یاد میگیرید، و خیلی وقت گیره ، تو زمانی که واستون 10 تست حل میکنه و ناز و کرشمه میاد شما 60 تست حل میکنید

موفق باشیی
      ویرایش توسط programmer_hack : 19 خرداد 1404 در ساعت 13:09

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط programmer_hack نمایش پست ها
      درود
      من یسری کارا کردم نتیجشم گرفتم واقعا حالا میگم شاید کمکتون کنه
      اولا پایه رو توی تابستون فول جمع کنید بعد میفهمید چقدر از بقیه جلوترید و تعداد تست رو افزایش بدید ، مرور میخوای کنی با تست ، یاد بگیری با تست همه چیز تست
      بعد کتاب محور نباش کتاب تستو به عنوان منبع یادگیری بزن صرفا
      و بعدش فقط آزمون ، آزمون موسسات مختلف که شاهکارن بعضی هاشون ، سخت بخوای ، استاندارد بخوای ، چیزی بخوای واس مرور خوب باشه ، در کل همه چیز هست(هر چقدر خارجی ها تو انتخاب ماشین و فلان تنوع دارن تو ایران تو موسسات و کتاب کنکور و اینا خلاصه میشه)
      این آزمون هم باعث یادگیریت میشه هم باعث افزایش وحشتناک سرعتت تو آزمونا
      به شرطی که استاندارد زمان بگیری و رعایت کنی خودت
      بعدش ببین نهایی 60 درصده پس خیلی مهمه ، فارسی رو کتاب بگیر ترجیحا فرمول بیست و از اول مهر خودت بگیر بخون شبی ی روتین بزار 20 تا سوالم حل کن ، بعد شب امتحانت از من تشکر میکنی
      بقیه نهایی ها از دی بخونی کافیه
      تو زمستون به بعد هم کتاب نزن کلا فقط مرور و آزمون

تو عید هم بگیر ی دور مرور کن و آزمون جامع بزن
      هر چقدر میتونی جامع بزن

و اینطوری واقعا میتونم بگم میتونی ی رتبه ی خوب بیاری البته با تلاش و علاقه بهش

و آها یچیز بگم کتاب های بی ارزش ولی خوش نام رو الکی کار نکنید
      یسری کتابا واسه کنکور قبل 1402 خوبه ، واس کنکور الان ی شوخیه ، نه اینکه آسون یا سخت باشه منظور سبک سوالاته
      ویرایش 1: اگه درسی رو خیلی سطحتون پایینه فقط کلاس شرکت کنین ، با درسنامه خوندن و تست زنی خیلی بهتر یاد میگیرید، و خیلی وقت گیره ، تو زمانی که واستون 10 تست حل میکنه و ناز و کرشمه میاد شما 60 تست حل میکنید

موفق باشیی
      ناز و کرشمه رو عالی اومدی

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatimaq نمایش پست ها
      می‌دونم هنوز امتحانات و کنکور تیر رو در پیش داریم ولی 404 های عزیز که دیگه آخرای مسیر هستین لطفا اگر نصیحت دارین که بنظرتون مهمه 405 ها رعایت کنن بگین منابعی که به دردتون خوردن و مفیدن دبیر های که بنظرتون تدریس خوبی داشتن اگه تو درسی خوبین نحوه مطالعه اش رو بگین نصیحتتون برای عمومی ها چیه رو اینجا برای 405 ها به یادگار بذارین مطمئن خودتون هم پارسال تو سردرگمی بودین برای شروع کنکور بنظرتون بهترین کاری که میشه انجام داد برای آغاز مسیر سال کنکور چی هستش ؟
      نصیحتم بیشتر برای افرادی که میخوان پس از چندسال دوری از درس تو سن بالا کنکور بدن
      من اشتباهی که کردم اول کلی راجع به منابع و کتاب و معلم و..تحقیق کردم و بهتریناشونم تهیه کردم و چون معمولا افرادی تو سن من دستشون تو جیب خودشونه، معمولا سریع کلی هزینه می کنند و هرچی که لازم هست تهیه می کنند
      ولی مشکل اساسی تری که وجود داشت این بود که من درست درس خوندن یادم رفته بود و اصلا نمیتونستم فقط در طول روز ساعت طولانی بشینم درس بخونم و این خیلی اذیتم میکرد و اندازه یک کوه منبع کنارم داشتم و به پول هایی که هدر داده بودم فکر میکردم..

پیشنهادم اینکه حداقل یک ماه اول شروع برای کنکور مجدد، درس خوندن و پای کتاب نشستن رو تمرین کنید..و کاری نداشته باشید پیش روی چقدر بوده فقط یادبگیرید درس بخونید ، حالا از هرچی که خواستید بخونید
      یکی تو خونه راحت تره و یکی کتابخونه
      و ببینید چطوری بهتر یاد میگیرید اینکه کلاس حضوری باشه یا مجازی..اینکه کتاب pdf باشه یا کاغذی...اینکه فیلم ببینید یا خودخوان بخونید و...
      مثلا یکی دوست داره خلاصه هاشو خودت بنویسه یکی دوست داره از کتاب خلاصه های بازار استفاده کنه..
      درکل آزمون و خطا زیاد داره تا یادبیگرید چه روشی به دردتون بخوره
      و در نهایت فهمیدم آخرین چیزی که باید پیگیری می کردم این بود که چه منابعی خوبه

خلاصه اینکه روش های مطالعه و تندخوانی و جلوگیری از وسواس مطالعاتی و مدیریت کارهای دیگه کنار درس خیلی مهمه
      به نظرم بیشترمون درست درس خوندن رو تو طولانی مدت ( مثل یک سال برای کنکور) رو بلد نیستیم و مشکل منابع و تدریس و...نداریم.

برنامه ریزی رو یادبگیرید و مرور حتما حتما داشته باشید چون درس ها به شدت فرار هستند و یادتون میره، مثلا من میام فصل ۱ شیمی رو تابستون میخونم و دیگه مرور نمی کنم تا دی ..با اینکه اونموقع هر تستس ازش میدادن بلد بودم ولی الآن فقط ۱۰ درصدش یادم مونده بود

میتونید یک تقویم کوچیک بردارید و علامت بزنید که هر مبحثی رو دوباره کی باید مرور کنید و مرورهاتون بر طبق نمودار فراموشی(مثل جعبه لایتنر) باشه
      همان روز، روز بعد، یک هفته بعد، یکماه بعد و....

برای مرور هم نیاز نیست از اول بخونید، اول یک ازمون مثلا ۱۵ تستی از خودتون میگیرید تا متوجه بشید کجاها رو فراموش کردین و کجاها رو یادتونه

همگی موفق باشید
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ssnake نمایش پست ها
      تنها نصیحت : سعی کنید زنده بمونید
      خوشم اومد

9. Top | #24
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      نصیحتم بیشتر برای افرادی که میخوان پس از چندسال دوری از درس تو سن بالا کنکور بدن
      من اشتباهی که کردم اول کلی راجع به منابع و کتاب و معلم و..تحقیق کردم و بهتریناشونم تهیه کردم و چون معمولا افرادی تو سن من دستشون تو جیب خودشونه، معمولا سریع کلی هزینه می کنند و هرچی که لازم هست تهیه می کنند
      ولی مشکل اساسی تری که وجود داشت این بود که من درست درس خوندن یادم رفته بود و اصلا نمیتونستم فقط در طول روز ساعت طولانی بشینم درس بخونم و این خیلی اذیتم میکرد و اندازه یک کوه منبع کنارم داشتم و به پول هایی که هدر داده بودم فکر میکردم..

پیشنهادم اینکه حداقل یک ماه اول شروع برای کنکور مجدد، درس خوندن و پای کتاب نشستن رو تمرین کنید..و کاری نداشته باشید پیش روی چقدر بوده فقط یادبگیرید درس بخونید ، حالا از هرچی که خواستید بخونید
      یکی تو خونه راحت تره و یکی کتابخونه
      و ببینید چطوری بهتر یاد میگیرید اینکه کلاس حضوری باشه یا مجازی..اینکه کتاب pdf باشه یا کاغذی...اینکه فیلم ببینید یا خودخوان بخونید و...
      مثلا یکی دوست داره خلاصه هاشو خودت بنویسه یکی دوست داره از کتاب خلاصه های بازار استفاده کنه..
      درکل آزمون و خطا زیاد داره تا یادبیگرید چه روشی به دردتون بخوره
      و در نهایت فهمیدم آخرین چیزی که باید پیگیری می کردم این بود که چه منابعی خوبه

خلاصه اینکه روش های مطالعه و تندخوانی و جلوگیری از وسواس مطالعاتی و مدیریت کارهای دیگه کنار درس خیلی مهمه
      به نظرم بیشترمون درست درس خوندن رو تو طولانی مدت ( مثل یک سال برای کنکور) رو بلد نیستیم و مشکل منابع و تدریس و...نداریم.

برنامه ریزی رو یادبگیرید و مرور حتما حتما داشته باشید چون درس ها به شدت فرار هستند و یادتون میره، مثلا من میام فصل ۱ شیمی رو تابستون میخونم و دیگه مرور نمی کنم تا دی ..با اینکه اونموقع هر تستس ازش میدادن بلد بودم ولی الآن فقط ۱۰ درصدش یادم مونده بود

میتونید یک تقویم کوچیک بردارید و علامت بزنید که هر مبحثی رو دوباره کی باید مرور کنید و مرورهاتون بر طبق نمودار فراموشی(مثل جعبه لایتنر) باشه
      همان روز، روز بعد، یک هفته بعد، یکماه بعد و....

برای مرور هم نیاز نیست از اول بخونید، اول یک ازمون مثلا ۱۵ تستی از خودتون میگیرید تا متوجه بشید کجاها رو فراموش کردین و کجاها رو یادتونه

همگی موفق باشید
      خوب بود دمت گرم

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      مهم ترین عاملی ک منو امسال بدبخت کرد تلگرام بود
      خواهش میکنم تلگرام نصب نکنینن خواستن هم روی گوشی یکی از اعضای خانواده نصب کنین و ازش استفاده کنین که پاش نرین
      بهترین جا برا کنکوری انجمنه واقعا
      کم برین پا گوشی
      حتماااا تفریح برا خودتون بزارین چون بعد از درس زده میشین.ترجیحا تفریح با خانواده یا برین یجای اروم .با دویتای کنکوزی کمتر بیرون برین بهترع چون ذهنتون کمتر رگیر میشه.
      و خلاصه درس بخونین
      مث ادم درس بخونین
      من برا شیمی جاهایی ک مشکل داشتم بازرگان دیدم و واقعا عالی بود
      برا ریاضی فینیتو کرمی با حل تست خودت کارو راه میندازه
      برا فیزیک میرحسینی و شجاعیو قضاتی خوبن.من خودم با قضاتی بودم سالیانش بنظرم وقت تلفیه ولی نکته تستش فشرده تر و پر بار تره
      زیستم خودم خوندم.ولی تو زیست متتتن کتاب مهمه.لطفا نرین هزار تا ازمون بزنین.ازمون مهمه.ولیی اول کتابو بخونین بفهمیین متن کتابو بعد ازمون بزنین.من خودم از زیستاز نکات خیلی خوبی یاد گرفتم واقعا.زیست ازمون خیلی سبز واقعااا قشنگه و حتما حداقل از زیستش استفاده کنین
      کلاا اگه من برگردم عقب
      فیلممم کمتر میبینم.کتاااب بیشتر خونم.تست کنکور رو الویت خودم قرار میدادم بعد ازمونا.و بعد ازمون پایه ثابت خودمو خیلی سبز میذاشتم.مدارس برترم قشنگه اونم بزنین
      سلام بازرگان کلاس هاش چطوره؟ درسنامه اش همون درسنامه ای مبتکرانه؟ راجب ازمون توی کلاساش صحبت میکرد(ازمون میگرفته توی طول سال)؟ میدونم کامل ندیدین ولی همون مباحثی ک دیدین چطور پیش میرفت؟ میگن کیمیانامه داره و ایناا
      ویرایش توسط Minaaaaaaaaaa90 : 21 خرداد 1404 در ساعت 20:01

11. Top | #26
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minaaaaaaaaaa90 نمایش پست ها
      سلام بازرگان کلاس هاش چطوره؟ درسنامه اش همون درسنامه ای مبتکرانه؟ راجب ازمون توی کلاساش صحبت میکرد(ازمون میگرفته توی طول سال)؟ میدونم کامل ندیدین ولی همون مباحثی ک دیدین چطور پیش میرفت؟ میگن کیمیانامه داره و ایناا
      کلاساش واقعا خووبه
      یه کیمیا نامه داره که درس میده تو این بخش
      یه حل تست داره تستای تالیفی کنکوری حل میکنه و واقعا خوبه از اسون به سخت
      یه جزوه مین گذاری داره مال حفظیاته
      یه تحلیل کتاب درسی هم داره که کتابو خیلیی عالی توش تحلیل کرده
      بنظرم یه جلسه ببین ازش.خودت متوجه میشی چخبرع
      کاربر Bardya@ بیشتر اطلاع داره

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلاساش واقعا خووبه
      یه کیمیا نامه داره که درس میده تو این بخش
      یه حل تست داره تستای تالیفی کنکوری حل میکنه و واقعا خوبه از اسون به سخت
      یه جزوه مین گذاری داره مال حفظیاته
      یه تحلیل کتاب درسی هم داره که کتابو خیلیی عالی توش تحلیل کرده
      بنظرم یه جلسه ببین ازش.خودت متوجه میشی چخبرع
      دیدم بعد از این سوال رفتم جلسات کلاس رایان ۱۴۰۳ اشو پیدا کردم جلسه اولشو دیدم توضیحاتش واقعا به دلم نشست ؛ ی مقداریم از جلسه دوم دیدم ؛ کارش درسته فکر میکردم به حالت اسکایپ طور نتونم کنار بیام ولی خیلی برام راحت بود
      ثبت نام کرده دیگ خدا بزرگه
      برای فیزیک حالا بین شجاعی و ایرانی گیر کردم ؛ کلاساشون رو دیدم اما نمیدونمممم خیلی دو دلم

13. Top | #28
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minaaaaaaaaaa90 نمایش پست ها
      دیدم بعد از این سوال رفتم جلسات کلاس رایان ۱۴۰۳ اشو پیدا کردم جلسه اولشو دیدم توضیحاتش واقعا به دلم نشست ؛ ی مقداریم از جلسه دوم دیدم ؛ کارش درسته فکر میکردم به حالت اسکایپ طور نتونم کنار بیام ولی خیلی برام راحت بود
      ثبت نام کرده دیگ خدا بزرگه
      برای فیزیک حالا بین شجاعی و ایرانی گیر کردم ؛ کلاساشون رو دیدم اما نمیدونمممم خیلی دو دلم
      اره واقعا
      منم اولش خوشم نمیومد
      ولی بعد خیلی خوشم اومد
      شجاعی من جایی که هیچوقت نمیفهمیدمو باهاش فهمیدم.خیلی خووبه.ایرانی تعریفشو شنیدم ولی چیزی ندیدم نمیدانم

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره واقعا
      منم اولش خوشم نمیومد
      ولی بعد خیلی خوشم اومد
      شجاعی من جایی که هیچوقت نمیفهمیدمو باهاش فهمیدم.خیلی خووبه.ایرانی تعریفشو شنیدم ولی چیزی ندیدم نمیدانم
      من با نمونه جفتش فهمیدم راستش من از استادی ک بالا پایین بپره داد بزنه خوشم نمیاد مثلا کرمی بعنوان یه معجزه الهی میبینم: ؛ همین بازرگان اروم حرف میزنه
      توی نمونه تدریس هایی ک دیدم ایرانی آروم و ملو بود ؛ اما شجاعی صداش رو مخم بود
      باز با جفتشون فهمیدم از طرفی شجاعی یکمی انگار معروف تره و به هرحال وقتی همه نتیجه گرفتن یعنی واقعا خوبه
      احتمالا شجاعی رو انتخاب کنم

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هیچ وقت خودتون با بقیه مقایسه نکنید پله اول خودتون با کسی که بیست پله از شما بالاتره مقایسه نکنید
      کمالگرا نباشید واقع بین باشید اهداف واقع بینانه تعیین کنید اهدافی که فراتر از توانایی باشه باعث شکست و افسردگی میشه
      دنیال حاشیه کنکوری نباشین
      همش منبع عوض نکنید ی منبع درسی مناسب پیدا کنید و با همون ادامه بدین
      استرس نداشته باشین هرچی بیشتر حساس باشین استرستون میره بالاتر با خودتون بگین کنکور ی ازمونه نه بیشتر من همه تلاشم میکنم بقیه ش میسپارم به خدا
      کمتر توی فضای مجازی برین به نظرم تو این یک سال تا کنکور اینستاگرام و اپلیکیشن های اضافی حذف کنید
      به کیفیت درس خوندن بیشتر از کمیت اهمیت بدین
      افکار منفی نسبت به درس خوندن و کنکور اصلاح کنید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)