مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb زیست پینوکیو ایکیو یا میکرو

# اول همه متنو بخونید بعد جواب بدید( خیلی ممنون)

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشع

من از تیر میخوام کلاس سالیانه فرهمند نیا و ازمون ماز و قلمچی رو شرکت کنم و الان هم سطحم تو زیست پایینه و هیچ تستی کار نکردم

سال قبل کتابای ایکیو 10و 11 رو گرفتم ولی استفاده نکردم

الان ازتون میخوام که راهنماییم کنید به عنوان منبع تستی کتاب پینوکیو (که منبع تکلیف کلاس فرهمند نیا هستش ) رو بزنم

یا بدلیل اینکه یکیو 10 و 11 رو دارم برم 12 رو هم بگیرم که در کنار هم بشن میکرو جامع

یا اینها رو ول کنم و کتاب ایکیو جامع رو بگیرم

و البته تا الان که تاپیک زدم این سوالم بپرسم برای درس ریاضی :

به نظر شما برای من که میخوام کلاس معین کرمی رو ببینم
      کتاب ایکیو رو به عنوان منبع اولم بزنم

یا اینکه کتاب مهرو ماه جامع( خودم دارمش برای همین میپرسم )+ کتاب ازمون پلاس یا موج ازمون برای منبع اول تا اسفند
      ویرایش توسط حنیفیون : 14 خرداد 1404 در ساعت 14:48

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز سلام
      درستش اینه که منبع دبیر منبع اول باشه وگرنه کلاس رفتن برات فایده ای نداره فکر کنم فرهمندنیا پینوکیو رو میده و کرمی خیلی سبز البته کرمی رو مطمئن نیستم در ضمن زیست iq خیلی وقت هست که ویرایش و بازنویسی نشده اما پینوکیو جدیدا بازنویسی شده

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حنیفیون نمایش پست ها
      # اول همه متنو بخونید بعد جواب بدید( خیلی ممنون)

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشع

من از تیر میخوام کلاس سالیانه فرهمند نیا و ازمون ماز و قلمچی رو شرکت کنم و الان هم سطحم تو زیست پایینه و هیچ تستی کار نکردم

سال قبل کتابای ایکیو 10و 11 رو گرفتم ولی استفاده نکردم

الان ازتون میخوام که راهنماییم کنید به عنوان منبع تستی کتاب پینوکیو (که منبع تکلیف کلاس فرهمند نیا هستش ) رو بزنم

یا بدلیل اینکه یکیو 10 و 11 رو دارم برم 12 رو هم بگیرم که در کنار هم بشن میکرو جامع

یا اینها رو ول کنم و کتاب ایکیو جامع رو بگیرم

و البته تا الان که تاپیک زدم این سوالم بپرسم برای درس ریاضی :

به نظر شما برای من که میخوام کلاس معین کرمی رو ببینم
      کتاب ایکیو رو به عنوان منبع اولم بزنم

یا اینکه کتاب مهرو ماه جامع( خودم دارمش برای همین میپرسم )+ کتاب ازمون پلاس یا موج ازمون برای منبع اول تا اسفند
      سلام
      پینوکیو رو برای زیست بگیر که با فرهمندنیا هم هماهنگ باشی از لحاظ تکلیف اینا و هم اینکه سطحش برای هر دانش آموزی مناسبه
      ریاضی هم کرمی آیکیو جامع رو میده اگه سطحت قابل قبول باشه تو ریاضی ایکیو جامع بزن خیلی خوبه
      "و لا حول و لا قوه الا بالله"

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      دوست عزیز سلام
      درستش اینه که منبع دبیر منبع اول باشه وگرنه کلاس رفتن برات فایده ای نداره فکر کنم فرهمندنیا پینوکیو رو میده و کرمی خیلی سبز البته کرمی رو مطمئن نیستم در ضمن زیست iq خیلی وقت هست که ویرایش و بازنویسی نشده اما پینوکیو جدیدا بازنویسی شده
      سلام خیلی خوشحال شدم اومدید تو تاپیکم همیشه تو بقیه تاپیکا میدیدمتون
      نمیدونم چرا خیلی ها میگن پینوکیو سطحش نسبت به کنکور و ازمون ها پایین تره و نمیشه باهاش درصد خوب گرفت

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ssnake نمایش پست ها
      سلام
      پینوکیو رو برای زیست بگیر که با فرهمندنیا هم هماهنگ باشی از لحاظ تکلیف اینا و هم اینکه سطحش برای هر دانش آموزی مناسبه
      ریاضی هم کرمی آیکیو جامع رو میده اگه سطحت قابل قبول باشه تو ریاضی ایکیو جامع بزن خیلی خوبه
      سلام
      ببخشید به نظرتون کتاب ایکیو ریاضی سطح خوبی داره
      یعنی میشه با زدنش درصد خوبی تو ازمونا و کنکور گرفت

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      دوست عزیز سلام
      و اینکه یک سوال من میخوام کلاس فراهانی شیمی رو ببینم و اون کتابای تک پایه خیلی سبز رو برای تکلیف میده
      به نظرتون همونا رو بزنم یا کتاب تیتانیوم نشر الگو

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ssnake نمایش پست ها
      سلام
      و اینکه یک سوال من میخوام کلاس فراهانی شیمی رو ببینم و اون کتابای تک پایه خیلی سبز رو برای تکلیف میده

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببخشید به نظرتون کتاب ایکیو ریاضی سطح خوبی داره
      یعنی میشه با زدنش درصد خوبی تو ازمونا و کنکور گرفت
      ایکیو کتاب خوبیه در کل ولی مهم تر از همه چی تو ریاضی اینه که با زدن سوالای مختلف بتونی تشخیص بدی چه سوالی رو باید سر جلسه بزنی و چه سوالی رو نزنی. هرچقدر سوالای بیشتر و متنوع تر ببینی این تواناییت بالاتر میره
      در کل اگه بتونی با آیکیو ارتباط بگیری کتاب خوبیه بنظرم اول پی دی افش رو از تلگرام نگاه کن یه ۲۰ تا اینا سوالشو نگا کن اگه دیدی باهاش اوکیی بگیر

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

والا راستش شیمی کنکور رو گند زدم نمیتونم نظر خاصی بدم
      من خیلی سبز تک پایه با ایکیو جامع میزدم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بالاتر گفتم حتما منبع اولتون منبع دبیر باشه حالا اگر بعد از یک مدت دیدید تکالیف دبیر رو حل میکنید و وقت اضافه میارید منبع دوم رو به سلیقه خودتون تهیه کنید
      پینوکیو به عموان منبع اول خوبه برای منبع دوم تست آزمون های آزمایشی بسیار توصیه میشه ( سایت و تلگرام آقای کنکور فکر میکنم همه آزمون ها رو در اختیارتون قرار میده ) اگرم خواستید منبع دوم زیست کتاب چاپی باشه iq جامع خوبه
      برای شیمی منبع اول خیلی سبز خوبه بخصوص اینکه خود فراهانی تک تک تست هارو با فیلم حل میکنه برای منبع دوم اگر کتاب خواستید صبر کنید مثل اینکه بازرگان داره کتاب جدید مبتکران میده بیرون

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من ریاضی رو نمی‌دونم ولی زیست تنها درسیه که همیشه بالای ۶۰ زدم
      برای تست زدن وسواس اینکه همه منابع رو کار کنی نداشته باشه آیکیو جامع تمام نکات هر فصل رو پوشش داده ولی اگه با دبیر پیش میری طبق نظر اون منبعت رو تهیه کن تو آزمون ها زیست ماز حرف اول رو میزنه برای زیست نردبان هم خوبه البته نه به عنوان منبع اول بیشتر برای جمع بندی نشر الگو پایه به درد نمیخوره و هزینه اضافه است خیلی سبز تک پایه خوبه اگه بخوای بدون دبیر بخونی ولی تو که میخوای با فرهمند پیش بیری جزوه دبیر و کتابی که معرفی می‌کنه برات کافیه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منبع دبیرت اول باشه
      منبع دوم آزمونای مختلفو بزن

واسه ریاضی اگه قوی نیستی نرو سراغ ایکیو

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم زیست ایکیو بهتر نسبت به پینوکیو البته من جامع شو دیدم ولی خیلی وسواس نداشته باش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)