نوشته اصلی توسط
Rezagh19k
سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه رفقا هم سئوال دارم ازتون و هم درد و دل
ببینید بچه ها من سال ۱۴۰۰ فارغالتحصیل شدم و خوب اولین کنکورم بود اما رفتم دنبال علاقم یعنی فوتبال و کنکور ندادم. توی فوتبال من واقعا عالی عمل کردم اما وقتی نحوه گزینش بازیکن ها رو دیدم به یک نتیجه زسیدم و اینکه فوتبال ایران یعنی پول
خلاصه که فوتبال رو کنار گذاشتم و سال ۱۴۰۱ اومدم کنکور بدم نیمه روز های کنکور به بطالت گذشت و نیمه دوم من نصف و نیمه درس میخوندم. اخرم تو کنکور هیچی نشدم
در سال ۱۴۰۲ هم همین اتفاق افتاد
سال ۱۴۰۳ یه تکون کوچیک به خودم دادم و اون اوایل شروع کردم به برنامه ریزی ارههه من هم باشگاه میرم هم فوتبال میرم هم درس میخونم و هم کالاف دیوتی میزنم و به هدفم میرسم اما زهی خیال باطل اون سالم من نتونستم درست بخونم خیلی طبیعیه شما در زمان کنکور باید تمام جون و دلت رو بذاری برا کنکور یک سال فقط یک سال باشگاه و بازی و غیره رو کنار بذار تا اخر عمرت برو دنبال فوتبال
متاسفانه سال ۱۴۰۴ هم برای من همین طور گذشت بعد جالبیش اینجاست دوستان این جانب رویای دندون پزشکی شیراز رو توی سرش داره خداوکیلی الان که اینو خوندید خندتون نگرفت؟ من با این سبک درس خوندنم دنبال دندون پزشکی شیرازززمممم
ولی بچه ها خداوکیلی دارم میگم. این سری واقعا همه چیو گذاشتم کنار
توی ازمون های قلم چی میخوام ثبت نام کنم میخوام هر هفته دو روزش رو فقط بذارم برای تست زدن و تحلیل تست. واقعا میخوام بشینم بخونم
ببینید بچه ها با توجه به چیزایی که بهتون گفتم میدونم از این حرفم خندتون میگیره ولی من میگمش. من معتقدم اگه یه نفر از همین امروز شروع کنه ( من از دو روز پیش شروع کردم) میتونه حتی رتبه برتر بشه اگه واقعا با تمام وجودش درس بخونه
بچه ها ببخشید سرتونو درد اوردم این یه سوال خیلی مهم و حیاتیه و اصلا دوست دارم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم
ببینید بچه ها من کتاب های آموزشی و تست خیلی سبز رو برای تمامی پایه ها و درس ها دارم دی وی دی های حرف اخر رو هم دارم و همون طور که گفتم میخوام توی آزمون های قلم چی هم شرکت کنم به نظرتون موفق میشم؟
یا نه شما بزرگواران میگید از یه راه دیگه ای برم
ببینید بچه ها من الان چند ساله پشت کنکوریم خواهش میکنم بهترین راهنمایی که میتونید رو بکنید تا بتونم موفق بشم امسال دیگه واقعا از خوانواده خودمم خجالت میکشم مرسی که تا اینجا خوندید
راستی شاید براتون سئوال پیش بیاد رشته من چیه رشتم تجربیه رفقا
خیلی مخلصیم فعلا