مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کسی که خیلی سبز زیست یازدهم رو کارکرده ضعیف محسوب میشه

دوستان راستش من پایه یازدهمم. پایه دهم میشه گفت همون خیلی سبز هم نزدم ، اما تیزهوشان بودم و خوب درس خوندم
      پایه یازدهم ، خیلی سبز عادی رو تقریبا کامل زدم ، ای کیو هم تازه شروع کردم بزنم ، ۲ فصلش تموم شده
      از اول سالم با کلاس سالیانه استاد عظیمی جلو اومدم
      نمرات مدرسم هم خوب بوده
      یه تاپیکی دیدم یکی گفته بود ضعیفه و فقط خیلی سبز و یکم از ای کیو کار کرده!
      بنظرتون با این حساب منم ضعیف محسوب میشم؟
      پس دانش اموزای قوی چیکار میکنن؟
      امیدی به سه رقمی شدن سال بعد هستش؟
      ویرایش توسط در-مسیر-رویا : 13 خرداد 1404 در ساعت 19:01

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ضعف و قوت به اینکه چه کتابی کار کردید ربطی نداره. بستگی داره که توی آزمون چقدر میتونید بزنید.
      کسیکه ۱‌ کتاب متوسط رو کامل زده و تحلیل کرده و نکاتش رو متوجه شده و یاد گرفته، معمولا سطح مناسبی داره.
      برعکسش کسیکه چند کتاب حتی با سطح بالا رو خیلی الکی و سرسری حل کرده، اصلا تحلیل نکرده، جوابا رو از روی کتاب و منبعش پیدا نکرده، نکات رو درست متوجه نشده و فقط توی دفترش نوشته، معمولا چیزی یاد نگرفته و سطحش ضعیفه.

راستی این رو هم بگم که علاوه بر سطح تست، تعداد تست هم مهمه. کسیکه میانگین تعداد تست روزانه‌ی زیستش (با همون روش استانداردی که گفتم) زیر ۲۰ تا باشه، معمولا نتیجه خوبی نمیگیره. علت این زیر ۲۰ تا بودن هم معمولا زدن تست از کتابهای خیلی سخت هست.
      باید حدود ۳۰-۴۰ تا میانگین در روز بشه. یا باید از کتابی باشه که سطوح مختلفی داشته باشه، یا از ۱ آزمون استفاده بشه یا روش دیگه‌ای که به این هدف برسید. چون توی ۳۰-۴۰ تا تست، هم نکات جدید میبینید، هم قبلیا مرور میشه، هم دام‌های تستی رو میبینید، هم مهارت تست‌زنی رو تمرین میکنید.

نهایتا بازهم یادآوری میکنم، تست‌زنی زیست بدون تحلیل و رفع اشکال و پیدا کردن اون نکته از توی کتاب درسی، به هیچ دردی نمی‌خوره و فقط گول زدن خودتون هست. البته کلی گفتم و منظورم به شخص استارتر تاپیک نیست.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط در-مسیر-رویا نمایش پست ها
      دوستان راستش من پایه یازدهمم. پایه دهم میشه گفت همون خیلی سبز هم نزدم ، اما تیزهوشان بودم و خوب درس خوندم
      پایه یازدهم ، خیلی سبز عادی رو تقریبا کامل زدم ، ای کیو هم تازه شروع کردم بزنم ، ۲ فصلش تموم شده
      نمرات مدرسم هم خوب بوده
      کی این چرت پرتهارو فرو میکنه تو مغزتون
      به نظر من خیلی سبز تک پایه از همه سطحی سوال داره و کتاب خیلی خوبی هم هست . نگران نباشید .
      نظر من اینه علاوه بر این خیلی سبز کتاب درسی رو خوب تحلیل کنید و ازمونهای ازمایشی رو هم همینطور.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط در-مسیر-رویا نمایش پست ها
      نمرات مدرسم هم خوب بوده
      سلام
      اتفاقا زیست خیلی سبز بهترین کتاب موجود برای زیسته در حال حاضر ( گرچه بعضا ابهام هم داره ولی خب ذات زیست همینه)
      آیکیو برای منبع اول فوق العاده سنگین هست اگه هنوز منبع اولتو نجویدی کامل له نکردی سراغش نرو
      اصلا بهترین کار زدن چندباره یه منبع و مسلط شدن بهشه تا اینکه پراکنده بخوای از این و اون منبع بری
      "و لا حول و لا قوه الا بالله"

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ضعیف و قوی رو درصدت مشخص میکنه نه منبعت

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)