خب کنکورش متوسطه
و نهایی هاشو همه رو توی فرجه خوند
هویت و سلامت و دینی ۱۹ شده
فیزیک ۱۸و۷۵
ریاضی هم ۱۷.۵()بی دقتی های بسیار
و ادبیات و زبان هم ۱۶ ادبیات ۱۶ و خورده ای در واقع
امید هست بتونه؟
عربی و زیست و شیمی هم فوق العاده هست
خب کنکورش متوسطه
و نهایی هاشو همه رو توی فرجه خوند
هویت و سلامت و دینی ۱۹ شده
فیزیک ۱۸و۷۵
ریاضی هم ۱۷.۵()بی دقتی های بسیار
و ادبیات و زبان هم ۱۶ ادبیات ۱۶ و خورده ای در واقع
امید هست بتونه؟
عربی و زیست و شیمی هم فوق العاده هست
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
زیست ۶۰
فیزیک ۵۰
شیمی بین ۴۰ تا ۵۰
ریاضی ۳۰
زمین ۶۰ گاها ۸۰[list]
درصد جامع ها اردیبهشت بنا بر دلایلی ...
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
"و لا حول و لا قوه الا بالله"
اینا بدبینانه و تثبیتی هست
و خب بنظرم میتونم بیارم بالا تر تیر حتما ریاضی تا ۴۰ زمینو تا ۸۰
شیمی خب سخته همین ۵۰ تثبیت فیزیک هم حذفیاتم از دوازدهم بود که اوکی کردم قطعا میاد بالاتر
بله جایی که زندگی میکنم محرومه
تعهدی نه اصلا
بیشتر دلم میخواد یا پردیس بشه یا آزاد
الان حقیقتش ناامید شدم خیلی
با این نمرات نهایی شانس کمی برای پردیس و شهریه پرداز و آزاد خودگردان هست
و شانس متوسط برای تعهدی مناطق محروم ( استان های محروم )
البته اگر این درصدها رو در اردیبهشت زده باشید
اگر این درصدها رو در تیرماه بزنید ، فعلا نمیشه اظهارنظر کرد چون سختی کنکور تیر مشخص نیست
اما طبق روال ، احتمال زیاد کنکور تیر در درصدهای مشابه ، تراز کمتری نسبت به اردیبهشت میده
پس اگر در تیر ماه ، بالاتر از این درصد ها بزنید ، مثل اینه که همین درصدهایی که گفتید رو در کنکور اردیبهشت زدید
اونوقت نتیجه میشه همونی که گفتم . شانس کم برای پردیس و شانس متوسط برای بومی محروم استان
چرا با دو تا حرف منفی نا امید میشی اخه؟ الان انتظار داری چی بشنوی؟ بیخیال توروخدا مگه ما هممون به جز یه کنکوری بدبخت چی هستیم که فکر میکنی نظرات ما خیلی مهمه مثلا؟ کسی از فردای خودشم خبر نداره چه برسه نتایج کنکور که هر سال یه طوریه
امسال ظرفیت ها هم زیاد کردن امتحانا هم سخت تره کنکور هم نسبت به پارسال سخت تر بود . تو نا امید نشو تو بخون لطفا تهش یه چیزی میشه ولی حداقل نمیگی کاش همین ۲۰ و خورده ای روز رو خونده بودم. من که راستش فکر میکنم قبول میشی برای دل خوش کردن هم نمیگم واقعا به نظرم اگر نا امید نشی و ادامه بدی قبول میشی به خواسته ات میرسی
به هر حال باید یادت باشه تلاش ادم هیچ وقت گم نمیشع اگر باور داری تلاشتو کردی بدون نتیجه اش هم میبینی
دوست عزیزم
ممنون از پیامت
اما من هیچوقت از تلاشم جا نمی زنم حتی اگه قرار شده باشه مشت بمونم حالا هرچیزی
و خب شاید شد واقعا
و ماها نمیدونم شاید بدبخت هم هستیم
اما من خب نمیدونم جدیدا فقط ادامه میدم امیدم صفره پردیس شهر خودمم میخوام منطقه ۳ رو تا ۳۵۰۰ گرفته بود یه منطقه دو هم داشت که ۴۰۰۰ بود حتی اگه هم بمونم دیگه کلی تجربه دارم خیلی از درس ها گنگ نیستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)