مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28

موضوع: حالم بده

1. Top | #16
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa _84 نمایش پست ها
      ی مدت ورزش میکردم بد نبود ولی تاثیر چندانی نداشت
      حتی حوصله مرتب کردن اتاق ندارم
      بقول مامانم پاشو کار کن حس خوب خودش دنبالت میاد
      همین که یه فعالیتی داشته باشی یه کاری جز درس خوندن انجام بدی تو این دوران ک فشار زیادی رو ادمه واقعا اثر گذاره
      منم چن روز اینمدلی بودم.نه میتونستم درس بخونم.اگه میخوندمم تو ذهنم نمیرفت.چن روز استراحت کردم درس در حد یکی دوساعت بقیش یه تفریحی ک حالتو خوب کنه.با دوستات برو یه شب بیرون.یه اهنگی ک دوس داری گوش بده.یه فیلم طنز ببین ک بشوره غماتو ببره.برو بازار چیز میز برا خودت بخر.بستی بخور اصلا درمان افسردگیه
      میدونم راهکارام اصلا موثر نیس ولی رو خودم جواب داده
      ایشالا که حالت بهتر میشه
      چن روز دیگه مونده فقط دووم بیار

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      سلام
      من خودمم تو برهه ای اینجوری شده بودم، این راهکارها کمکم کرد:

اول اینکه معمولا خیلی موقع ها این افکار بخاطر ترس از شکست یا اضطراب و..است.

بعد چون درس ها برات تکراری شده و مدام تو خونه ای و ارتباط با کسی نداری، معمولا از درس زده میشی ، چون واقعا درس های دبیرستان جذابیتی ندارند.

حالا به این فکر کن که اگه قبول نشی و اگه قبول بشی چه اتفاقی میفته و اینا رو توی کاغذ برای خودت جداگانه بنویس و بدترین و بهترین حالت رو در نظر بگیر
      و بعدش مدام تو ذهنت باشه اگه قبول نشم فلان میشه پس پاشم درس بخونم
      اگه درس بخونم راحت میشم از این شرایط و..

برای درس خوندن نمیدونم چه روشی رو دوست داری ، مثلا من حوصله نداشته باشم، میشینم فیلم تدریس یکی از دبیرها رو می بینم، کلا با فیلم دیدن بهتر میتونم یادبگیرم تا اینکه کتاب رو بزارم جلوم و چندساعتم میرم تو فکر و خیال و خوبم یادنمی گیرم

حتی واسه تمرینات ریاضی به جای اینکه از روی گام به گام جواب ها رو چک کنم، فیلم حل تمرینات کتاب رو دیدم.

یا مثلا عشق خودکار رنگی دارم، بخاطر اون ها میشینم یه جزوه خوشگل و رنگی و تمیز و مرتب مینویسم، اینجوری موقع درس خوندن فکر مزاحم نمیاد سراغم و تمرکزم بیشتره

بعد نوشتن باعث میشه مطلب بیشتر تو ذهنم بمونه

میتونی با پومودورو درس بخونی

موقع درس خوندن آهنگی که دوست داری بزاری

در کل اینو بدون همه به این درس ها علاقه ندارند و انگیزه شون رو با چیزهای دیگه بدست میارن تا پای درس بمونن

بعد حتما بین پارت های درسیت به خودت استراحت وجایزه بده
      مثلا من هر روز یک قسمت از سریال مورد علاقه ام رو می بینم ( مثلا سریال آناتومی گری اگه عشق پزشکی ای) ولی میدونم ۴۵ دقیقه از روزم رو کلا میگیره نه بیشتر

یا بین پارت ها تمرینات کششی انجام بده
      یا تو خونه دوی درجا برو
      یا طناب بزن

من خیلی خسته بشم میرم یوتیوب ویدیو انگیزشی می بینم یا فیلم عمل جراحی می بینم

یا خیلی درس ها کلافه ام کنه، میرم برای خودم سیب زمینی سرخ کرده درست میکنم

و واقعا حالمو خوب میکنه

ولی این روش ها برای من جوابه...مطمئنن تو هم برای خودت چیزهایی داری که بهت انگیزه میده ، اونارو پیدا کن و قاطی درس خوندن کن و باهاش درس رو شده به زور پیش ببر

بعد فکر نکن هر کسی رتبه تک رقمی میشه عشق درس خوندن داره و هر روز انگیزه داشته، نه اون ها هم با گریه و سختی میشستن این درس های مزخرف رو می خوندند...از نزدیک چندتاشون رو دیدم

اصلا ممکن نیست یک نفر هم عاشق ریاضی و هم ادبیات و هم زیست و...باشه...
      هر کسی به یه درس بیشتر علاقه داره و بقیه درس ها رو به زور و سختی میخونه
      مرسی ممنونم که وقت گذاشتی

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      بقول مامانم پاشو کار کن حس خوب خودش دنبالت میاد
      همین که یه فعالیتی داشته باشی یه کاری جز درس خوندن انجام بدی تو این دوران ک فشار زیادی رو ادمه واقعا اثر گذاره
      منم چن روز اینمدلی بودم.نه میتونستم درس بخونم.اگه میخوندمم تو ذهنم نمیرفت.چن روز استراحت کردم درس در حد یکی دوساعت بقیش یه تفریحی ک حالتو خوب کنه.با دوستات برو یه شب بیرون.یه اهنگی ک دوس داری گوش بده.یه فیلم طنز ببین ک بشوره غماتو ببره.برو بازار چیز میز برا خودت بخر.بستی بخور اصلا درمان افسردگیه
      میدونم راهکارام اصلا موثر نیس ولی رو خودم جواب داده
      ایشالا که حالت بهتر میشه
      چن روز دیگه مونده فقط دووم بیار
      دقیقا کارایی که ایشون گفتن انجام بدی حل میشه ولی به هیچ عنووووان اون استراحت و تفریح گوشی یا فضای مجازی نباشه ...چیزی که توش تحرک و فعالیت داشته باشی اونقدی بدنت خسته شه که ذهنت دیگه توان فکر کردن نداشته باشه همون موقع است که تو زندگیت یه بار دیگه متولد میشی
      موقع درس خوندن نگو وای تمرکز ندارم تمرکزم مثل قبل نیست تموم شد اینا .من راستش مخالف اینم که میگن درس واسه همه سخته و واسه همه خوش نمگیذره اینا .نه میتونه خوش بگذره تو ده دقیقه بشین پای درس و اون ده دقیقه رو واسه خودت دلپذیر کن .با حل کردن یه سوال کلی خوشحالی بده به خودت یا موقع خوندن درسای حفظی با متن هاشون شوخی کن بخدا اگه ادامه ندادی بعد اون ده دقیقه اسممو عوض میکنم .

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینم اضافه کنم، تو این چند سال عمرم هیچ وقت با سیستم تک بعدی بودن کنار نیومدم

یعنی هر وقت اومدم همه چی رو بزارم کنار فقط درس بخونم، بدتر شکست خوردم

ولی وقتی تعادل رو نگه داشتم و کنار درس خوندن به اندازه گردش و ورزش و فیلم و گوشی و..رو داشتم، بازخورد بهتری گرفتم و خودمم حس خوبی داشتم

کلا با این مشاورها که میگن وای امروز ۱ ساعت رو هدر دادی، کنار نمیام
      من تو اون یک ساعت انرژی گرفتم تا ۸ ساعت درس بخونم

وقتی به امید ۱۲ ساعت مطالعه همه چی رو تعطیل میکردم، فقط چند روز اولش خوب بود و بعدش نهایتا ۶ ساعت یا کمتر می خوندم
      دقیقا اگه ی روز درس نخونم خودم سرزنش میکنم

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftmh07 نمایش پست ها
      دقیقا کارایی که ایشون گفتن انجام بدی حل میشه ولی به هیچ عنووووان اون استراحت و تفریح گوشی یا فضای مجازی نباشه ...چیزی که توش تحرک و فعالیت داشته باشی اونقدی بدنت خسته شه که ذهنت دیگه توان فکر کردن نداشته باشه همون موقع است که تو زندگیت یه بار دیگه متولد میشی
      موقع درس خوندن نگو وای تمرکز ندارم تمرکزم مثل قبل نیست تموم شد اینا .من راستش مخالف اینم که میگن درس واسه همه سخته و واسه همه خوش نمگیذره اینا .نه میتونه خوش بگذره تو ده دقیقه بشین پای درس و اون ده دقیقه رو واسه خودت دلپذیر کن .با حل کردن یه سوال کلی خوشحالی بده به خودت یا موقع خوندن درسای حفظی با متن هاشون شوخی کن بخدا اگه ادامه ندادی بعد اون ده دقیقه اسممو عوض میکنم .
      واقعا عوض میکنی

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا عوض میکنی
      واقعا واقعا

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftmh07 نمایش پست ها
      واقعا واقعا
      آخه من رفتم درس بخونم هنوز ۵ دقیقه نشده خسته شدم
      حالا اسمت چی میزاری

8. Top | #23
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      حالا اسمت چی میزاری
      دختر پافشاری کن
      ینی چی ۵ دیقه
      خودتو مجبور کن به خوندن
      همه طی روند پشت کنکور بودن فرسوده میشن
      بنظرم یکم رو ارتباطت با خدا کار کن حالت بهتر میشه

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا اسمت چی میزاری
      عجب .نمیدونم اقا هر چی تو بگی .من هر چی بگم تا وقتی خودت نخوای که فایده نداره .یه راه دیگ هم اینه که 8 تیر و دوران پس از درس رو تصور کنی روزای خوب و ازاد از درس .یعنی فقط کافیه یه ماه دووم بیاری بعدش کلی کار که میخوای انجام بدی بهشون فک کنی شاید این انگیزه داد

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا اگه ی روز درس نخونم خودم سرزنش میکنم
      حتما اگه صبح زود بیدار نشی دیگه کل برنامه روزت بهم میریزه..یا مهمون بیاد کلا اونروز کنسله...یا اگه قرار بوده ۲ ساعته مبحث جمع بشه ولی جمع نشد کلا دیگه نا امید میشی..
      و...
      ؟
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حتما اگه صبح زود بیدار نشی دیگه کل برنامه روزت بهم میریزه..یا مهمون بیاد کلا اونروز کنسله...یا اگه قرار بوده ۲ ساعته مبحث جمع بشه ولی جمع نشد کلا دیگه نا امید میشی..
      و...
      ؟
      چون از درس خوشم نمیاد بهانه میارم که نخونم

12. Top | #27
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      درس زدگی ، مگه خوب میشه این حروم لقمه ، یعنی آدم زده بشه ......
      اند زت زده تو این موقع زده شدی ، میمرد یه یه ماه دیگه هم عقب بندازه
      عسل شیرینه ، یه کم زیاد بخوریش دلتو میزنه ، نمیشه بخوری بیشتر ، تا صبر کنی شیرینیه بره یا با شوری یا ترشی دورش کنی ، بشه دوباره خورد
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس چون خودت اهمال کاری و کلا یکماه دیگه کنکوره و هنوز ۴ تا نهایی مهم مونده
      راه سخت رو انتخاب کن
      اگه مامانت خونه داره یا خواهر و برادر بزرگتر داری با هر کدوم که راحت تری
      بهشون بگو من از درس ها دیگه کلافه و خسته شدم و میرم تو اتاقم درس نمی‌خونم.. شده بخوابم یا به سقف خیره بشم ولی حوصله درس ندارم ( از قضاوت شدن نترس)
      بهشون بگو مثلا این تایم باید این مبحث رو بخونم و بعدش ازم سوال بپرسید

خودت یکسری نمونه سوال بهشون بده که ازت سوال بپرسن
      چون میدونی یکی قراره چکت کنه، مجبور میشی بخونی

تایم مطالعه هم کوتاه کن که خسته نشی، مثلا یک صفحه زیست بخون و بعد برو همون یک صفحه رو از حفظ بگو
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن