مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: امتحان

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

امتحان

سلام عصر بخیر
      راستش من فردا امتحان زیست دارم نمییدونم من چرا آدم نمیشم راستش من این چند روز که فرجه داشتم به هر دری زدم برای خواندن زیست ویدیو های مختلف ولی اصلا انگار وسواس پیدا کرده بودم خلاصه همینجوری وقتم رفت تا امروز که فردا امتحان دارم ( دهمم ) عملا صفر صفر چون امتحانمون داخلیه معلممون یه سری نمونه سوال فرستاده ۱۴ صفحه ورقه آچار پشت و رو تاکید کرده حتما اینهارو هم بخونید من نمی‌دونم دارم از استرس میمیرم آیا اینارو بخونم میتونم نمره خوبی بگیرم تا الان هرچی امتحان دارم نمره ام از ۱۸ و نیم تا ۲۰ بوده الان یه دفعه ای زیست اینجوری میخواد خرابش کنه بنظرتون چند درصد احتمال داره از توی این سوالا سوالات فرداش رو بیاره این پیامش
      کلید سوالات بالا
      حتما نمونه سوالات رو بخونین بدون مطالعه این نمونه سر جلسه نیان
      صبحم خودم بهش پیام دادم گفت فصل های پربارم و همراه با نمونه سوالات بخون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ؟؟؟

3. Top | #3
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      وقتی معلمت قراره امتحان بگیره
      و خودش گفته این صفحه ها رو حتما بخونین حتما چکشون بکن پس.چون حتما یسری سوالا مشابه همن
      تاره تو نمرتم خوب بوده.اگه بلدی درسارو و شک داری تورق سریع موقاری رو رو سرعت ۲ ایکس بزار مال آلاست.اون مبحث برات مرور میشه واقعا.اگه ۲ ایکس ببینی حدود ۱۵ تا ۱۰ دیقه هر گفتار وقت میبره.اگه خودت سریعتر از این مرور میکنی ک خودت بخونی مسلما بهتره
      اگه هم به کتاب مسلطی برو سوالارو حل کن.ببین کجارو نتونستی درست حل کنی برو همون بخش کتابو دوباره مرور کن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همون ها رو حفظ کن سعی کن کتابم یه دور بخونی ولی وقتی اینجوری گفته نهایت یک‌ نمره خارج اونا بگه فک نکنم بیشتر بشه ولی اونا رو حفظ کن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      وقتی معلمت قراره امتحان بگیره
      و خودش گفته این صفحه ها رو حتما بخونین حتما چکشون بکن پس.چون حتما یسری سوالا مشابه همن
      تاره تو نمرتم خوب بوده.اگه بلدی درسارو و شک داری تورق سریع موقاری رو رو سرعت ۲ ایکس بزار مال آلاست.اون مبحث برات مرور میشه واقعا.اگه ۲ ایکس ببینی حدود ۱۵ تا ۱۰ دیقه هر گفتار وقت میبره.اگه خودت سریعتر از این مرور میکنی ک خودت بخونی مسلما بهتره
      اگه هم به کتاب مسلطی برو سوالارو حل کن.ببین کجارو نتونستی درست حل کنی برو همون بخش کتابو دوباره مرور کن
      نه نمره درسهای دیگه رو گفتم که تا الان امتحان دادم و گرنه زیستم خیلی افتضاحه

6. Top | #6
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bita1 نمایش پست ها
      نه نمره درسهای دیگه رو گفتم که تا الان امتحان دادم و گرنه زیستم خیلی افتضاحه
      هعی
      عب نداره نگران نباش چون نمرش تو زندگیت تاثیر خاصی نداره
      همون سوالا رو خوب بخون اول کامل یاد بگیر بعد برو سراغ فصلایی ک بهتر بلدی یا پر سوال ترن

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دارم نابود میشم به نظرتون میتونم تا صبح تموم کنم ۱۰ امتحان دارم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bita1 نمایش پست ها
      دارم نابود میشم به نظرتون میتونم تا صبح تموم کنم ۱۰ امتحان دارم
      درسته سه ساعت گذشته از حرفت و فردا ساعت ده صبح امتحان داری ولی غمت نباشه فوقش چند ساعت ازخوابت میزنی تازه قبلا رفتی مدرسه خوندی الان فقط مرور میکنی فقط نباید دست دست کنی .دهم راحت میتونی شب امتحانی هم هندل کنی اگه قبلش طول سال خونده باشی .که خوندی .خودتو در سختی قرار بده این یه شب و صبح زود پاشی اینا راحت بیست هم میگیری .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن