مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 33
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درمان بی دقتی و عدم تمرکز چیه

بچه ها من سر همه ی امتحان بی دقتی های وحشتناکی کردم
      مثلاً امروز انتظار بیست از جلسه اومدم بیرون ولی مثلا اون سوال نمی دونن چرا ندیدم فاصله تا مرکز زمین رو خواسته تا سطح زمین گرفتم
      یا یه بخش درست رو غلط کردم نزدیک هفتاد و پنج صدم درست رو غلط کردم اصلا نمی فهمم چرا سر کنکورم همین بودم سوال بلدم ولی نمی دانم چرا تمرکز ندارم

اعصاب خورد شد به جز سلامت بقیه درس ها رو همین جوری بد میشم و اعصابم خیل خورده

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pariaa نمایش پست ها
      مثلاً امروز انتظار بیست از جلسه اومدم بیرون ولی مثلا اون سوال نمی دونن چرا ندیدم فاصله تا مرکز زمین رو خواسته تا سطح زمین گرفتم
      یا یه بخش درست رو غلط کردم نزدیک هفتاد و پنج صدم درست رو غلط کردم اصلا نمی فهمم چرا سر کنکورم همین بودم سوال بلدم ولی نمی دانم چرا تمرکز ندارم

حس میکنم شک زیاد میکنی به شک اعتنا نکن
      بی دقتی باید به خودت هی تکرار کنی تو سرت که خر نشی چرت پرت بنویسی هی به خودت باید بگی تو سرت
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

3. Top | #3
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      شب رو به انداره و به موقع بخواب.وقتی یه سوالو حل میکنی و بلدیش دو دور چکش کن چیزی جا نزاشته باشی.بعد ک مطمئن شدی ولش کن.چون گاهی برمیگردی درستش کنی خرابترش مکنی.خیلی هم وسواسی نباش.نکنه منظورش این بوده اون بوده.به چیزای دور از ذهن فک نکن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      حس میکنم شک زیاد میکنی به شک اعتنا نکن
      بی دقتی باید به خودت هی تکرار کنی تو سرت که خر نشی چرت پرت بنویسی هی به خودت باید بگی تو سرت
      شک‌ نمی کنم سوال رو که دوباره می خونم انگار اشتباه خونده باشم امروز قشنگ سر این فاصله گفتم خوب گفته تا سطح زمین پس باید یه شعاع کم بشه در صورتی که سوال گفته بود تا مرکز انقد هم دور همه سوالات خط کشیدم که اشتباه نکنم اصلا نمی دونم چم شده

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      شب رو به انداره و به موقع بخواب.وقتی یه سوالو حل میکنی و بلدیش دو دور چکش کن چیزی جا نزاشته باشی.بعد ک مطمئن شدی ولش کن.چون گاهی برمیگردی درستش کنی خرابترش مکنی.خیلی هم وسواسی نباش.نکنه منظورش این بوده اون بوده.به چیزای دور از ذهن فک نکن
      دیشب خوابیدم
      اینبار اول یکبار حل کردم بعد وارد کردم دوباره خواندم درست ها رو غلط کردم فقط

6. Top | #6
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      دیشب خوابیدم
      اینبار اول یکبار حل کردم بعد وارد کردم دوباره خواندم درست ها رو غلط کردم فقط
      ای بابا.درست غلطاش نکته خاصی نداشت نمیدونم چرا اینجوری شدی.بنظر خودت سر جلسه چیشدی ک ابن شد.چی ب ذهنت رسید ک غلطش کرد

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام
      ذهنت مشغول نیست؟

8. Top | #8
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      البته فک کنم استرس زیادی هم داشته باشی ک بازدهیتو اورد پایین

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تا جایی که میتونی واسه سوالای محاسباتی که نوشتن زیاد دارن روی خود سوال برگ چیزی ننویسیمثلا ریاصی و فیزیک و شیمی اینا سعی کن هر چی مینویسی پشت برگه قسمت سفید بنویسی که وقتی میای از اول چک میکنی ذهنت با اون نوشته ها گول نخوره۵ بار چک کن قبل اینکه بری! اگه رفتن بقیه تو رو وسوسه میکنه بری به خودت تشر بزن و به عنوان‌ تنبه مثلا دوباره یه دور یه صورت سوال رو کامل کامل بخون و دوباره حل کن تا هم ناخودآگاه ات بفهمه رئیس کیه هم یه چکی کرده باشیدر اخرم اگر کلا در زندگی عادیم اینجوری هستی، احتمالا متوجه خیلی از چیزای اطرافت نمیشی و تا اخر ت بی خبر میمونی ازشون... مثال هاشم زیاده و ادم بخواد همه شو بگه حسرت ش هم زیادتر میشهگوشیت رو بر دار (اگر دیگه خیلی شدیدی و ساعت استفاده ت بالاست( کلا از تکنواوژی و هر چی فسا فود اطلاعاتی فاصله بگیر و سعی کن حواست رو بالا ببری و به محیط و اطرافت دقت کنی.توی درس خوندنم همینه. تنها راهش اینکه خودت متوجه بشی که حواس پرتی رو کنار بزنی و هر ۶ حس! ت رو استفاده کنی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      ای بابا.درست غلطاش نکته خاصی نداشت نمیدونم چرا اینجوری شدی.بنظر خودت سر جلسه چیشدی ک ابن شد.چی ب ذهنت رسید ک غلطش کرد
      صحیح غلط ها نه خود سوال محاسباتی ها اون که جا به جایی خواسته بود اونکه فاصله تا مرکز زمین خواسته بود اون که زاویه خواسته بود برداشت کردم 97 گفتم نه این دوتا نود باهم برابر نبودن ببین الان برات توضیح بدم حتی مفهوم رو بلدم منگ م انگار
      ویرایش توسط pariaa : 04 خرداد 1404 در ساعت 12:40

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa _84 نمایش پست ها
      سلام
      ذهنت مشغول نیست؟
      چرا ولی چاره ای ندارم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا ولی چاره ای ندارم
      چی ذهنت رو مشغول کرده؟
      استرس داری؟
      افسرده ای؟

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      چرا ولی چاره ای ندارم
      البته بگم عوارض زیاد خوندم هست + ذهن مشغولی
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      توی کنکور اختمالا اکثر بی دقتی ها سر عدم تسلط کافیه منم خیلیییی بی دقتی میکنم ولی خب واقعا با تست بیشتر حل میشه ولی برای امتحان نهایی بیین اصلا عجله نکن خداروشکر وقت امتحان زیاده به همه چی میرسی . وقتی میخونی سوال رو زیر کلمات مهم خط بکش. وقتی حل کردی دوباره یه چک بکن من خودم اول توی برگه سوال حل میکنم بعدش وارد میکنم تو پاسخ برگ که این دفعه دقتم رو خیلی بیشتر میکنم . بعدشم تازه که مینویسم یه نگاه میندازم روش بیینم جایی اگر اشتباهه همون موقع اصلاح کنم.
      خیلی از بی دقتی های این طوری ریشه اش استرسه برای همین سعی کن اونو کنترل کنی. قبل از اینکه ازمون شروع بشه هی به خودت حرفای مثبت بزن شاید خنده دار باشه ولی خودتو شیر کن ختی اگر نخوندی یه جوری رفتار کن انگار خیلی بلدی و تسلطت خداست. تهشم دوباره تا وقتی که فرصت داری چک کن دو بار سه بار چهار بار هرچقدر میتونی چک کن. هر دفعه موقع چک کردن مغزت رو پاک کن از اول بشین حل کن. دیگه واقعا اگر کلمه ای هم نخوندی توی بار دوم سوم قطعا میخونی.
      سعی کن شب بخوابی حتی شده سه چهار ساعت. صبحانه ی مقوی بخور و سر جلسه هم فرض کن هیچکسی رو به جز خودت نمیبینی. اینطوری تمرکز کن. فقط به برگه ات نگاه کن به هیچی فکر نکن سر جلسه فقط به حل سوال ها فکر کن

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kenshin نمایش پست ها
      تا جایی که میتونی واسه سوالای محاسباتی که نوشتن زیاد دارن روی خود سوال برگ چیزی ننویسیمثلا ریاصی و فیزیک و شیمی اینا سعی کن هر چی مینویسی پشت برگه قسمت سفید بنویسی که وقتی میای از اول چک میکنی ذهنت با اون نوشته ها گول نخوره۵ بار چک کن قبل اینکه بری! اگه رفتن بقیه تو رو وسوسه میکنه بری به خودت تشر بزن و به عنوان‌ تنبه مثلا دوباره یه دور یه صورت سوال رو کامل کامل بخون و دوباره حل کن تا هم ناخودآگاه ات بفهمه رئیس کیه هم یه چکی کرده باشیدر اخرم اگر کلا در زندگی عادیم اینجوری هستی، احتمالا متوجه خیلی از چیزای اطرافت نمیشی و تا اخر ت بی خبر میمونی ازشون... مثال هاشم زیاده و ادم بخواد همه شو بگه حسرت ش هم زیادتر میشهگوشیت رو بر دار (اگر دیگه خیلی شدیدی و ساعت استفاده ت بالاست( کلا از تکنواوژی و هر چی فسا فود اطلاعاتی فاصله بگیر و سعی کن حواست رو بالا ببری و به محیط و اطرافت دقت کنی.توی درس خوندنم همینه. تنها راهش اینکه خودت متوجه بشی که حواس پرتی رو کنار بزنی و هر ۶ حس! ت رو استفاده کنی
      همه اینکارا رو کردم فشار روانی خیلی زیادی این چند روز داشتم
      نه اتفاقا آدم جزیی نگریی هستم معمولا
      حداقل چیزهایی که برام مهمه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)