وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
اره قرآن م می خونم اون وقتا بیشتر الان خودمم چندان ...
نمی دونم یهچیزی شدم که هیچوقت اینجوری نبودم
هیچوقت این مدلی امتحان نمی دادم اصلا یه چیز مال امسال
سلامت رو خیلی کند زدم
فارسی فک کنم 19شم قبلی م 19.5 بود ولی فک کنم تراز این بیشتر
دینی که کلا بستگی داره فیزیک م شبیه قبلی میشم 18.5شدم فک کنم
ولی با کشش ندارم. الان زبان می ترسیم بیست نشم
ویرایش توسط pariaa : 04 خرداد 1404 در ساعت 13:25
آها ، خب این ترومای بدیه ، حق داری
مثلاً بری یه رشته ای بعد بدازنت بیرون خیلی درده خیلی
صادق هدایت راست میگفت :تو کتاب سه قطره خون (داش اکل)
بعضی زخمها در زندگی هست که روح را در انزوا میتراشد و میخورد
ببین خواهر من ، واقعیتش حتی ما بتونیم دلیل و علت مشکلتون پیدا کنیم ، بازم خودتی که میتونی حلش کنی ، سوال ریاضی نیست که جواب بدیم ، این همون زخمیه که یا باید دردشو نادیده بگیری ، یا اینکه بزاری کارتو بسازه ، تو موقعیت بد روحی هستی ، خیلی بد
ولی بدون اگه دردشوتسکین بدی آروم آروم خوب میشه ، بسپار به خدا ازش صلاحتو بخواه و بهش بگو نزار ول بشی به حال خودت(الان تاثیر جدی ندارن این حرف چون الان درد داری درد روحی که به جسم زده ) ولی بعداً تاثیرشو میزاره ، واسه کم شدن دردت باید سر خدا غر بزنی داد بیداد کنی و باهاش دعوا کنی ، چون اون میگه بیا ، بعضی چیزا اتفاق میافته که بهت ثابت بشه صلاحت چیه ، باورش سخته ولی با گذشت زمان که زخما درداش برن میفهمی
شدی عین فیلم داش اکل
داش اکل هم بعد جور کردن ازدواج مرجان با پسر ولی الله خان ، به شرابخواری و ضعف افتاد، همه آدما اینطورین ، تا آخر فیلم از خدا خواست مهر اونو از دلش بیرون کنه و برگشت به داش اکل قبل و توبه کرد تا با کاکا رستم روبرو بشه(داستان فیلم بود ، آخرش اون آهنگ تهش با این متن صادق هدایت خیلی درد داشت)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)