مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شروع جدی از تابستان دوازدهم

دوستان لطفا بگید امیدی هست که سه رقمی بشم؟
      من از اون دسته‌ای هستم که از اولین سالهای مدرسه رفتنم جزو دانش اموزای تاپ و درسخون بودم.
      راهنمایی برای قبولی توی تیزهوشان کلی تلاش کردم ازمون قلمچی میدادم و ترازهام در حد ۷۴۰۰ هم میشد.
      قبول هم شدم ولی متاسفانه دهم یه سری چالش‌ها داشتم که تمام خودمو نذاشتم ، ازمون نمیدادم زیاد، با این حال جزو برترای کلاس بودم
      معدل کل دهمم شد ۱۹/۵۴ (زیستشو وقتی میخونم برام تازگی نداره و بعضی نکات تستی رو بلدم ولی بعضی جاها عمقی نخوندم ، ریاضی نمراتم خوب بود اما خیلی جاها باید مرور کنم یا اموزش ببینم ، نمره نهاییم با یه شب خوندن ۱۸/۵ شد. ، فیزیکم فصل ۱ تا ۳ حدودا یادمه اما ۴ ضعیف‌ترم ، شیمی نسبتا خوبم نهاییم ۱۹/۵ بوده گاهی تست میزدم…. یازدهم بیشتر برای زیست تست زدم اونم از خ سبز . ریاضی عقبم . فیزیک فصل ۱ یکمشو تست زدم. شیمی هم تقریبا فقط فصل ۱ و ابتدای ۲ رو با کلاسا تست زدم. الانم گیر نهاییام)
      بنظرتون من پایم ضعیف محسوب میشه؟ میرسم به کنکور؟ تابستون سرعت پیش روی و مطالعم چطور باشه؟
      بچه‌ها من همه زندگیمو برای درس گذاشتم ، خیلی بد شانسی اوردم پایه دهم.
      ویرایش توسط در-مسیر-رویا : 01 خرداد 1404 در ساعت 03:26

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط در-مسیر-رویا نمایش پست ها
      دوستان لطفا بگید امیدی هست که سه رقمی بشم؟
      من از اون دسته‌ای هستم که از اولین سالهای مدرسه رفتنم جزو دانش اموزای تاپ و درسخون بودم.
      راهنمایی برای قبولی توی تیزهوشان کلی تلاش کردم ازمون قلمچی میدادم و ترازهام در حد ۷۴۰۰ هم میشد.
      قبول هم شدم ولی متاسفانه دهم یه سری چالش‌ها داشتم که تمام خودمو نذاشتم ، ازمون نمیدادم زیاد، با این حال جزو برترای کلاس بودم
      معدل کل دهمم شد ۱۹/۵۴ (زیستشو وقتی میخونم برام تازگی نداره و بعضی نکات تستی رو بلدم ولی بعضی جاها عمقی نخوندم ، ریاضی نمراتم خوب بود اما خیلی جاها باید مرور کنم یا اموزش ببینم ، نمره نهاییم با یه شب خوندن ۱۸/۵ شد. ، فیزیکم فصل ۱ تا ۳ حدودا یادمه اما ۴ ضعیف‌ترم ، شیمی نسبتا خوبم نهاییم ۱۹/۵ بوده گاهی تست میزدم…. یازدهم بیشتر برای زیست تست زدم اونم از خ سبز . ریاضی عقبم . فیزیک فصل ۱ یکمشو تست زدم. شیمی هم تقریبا فقط فصل ۱ و ابتدای ۲ رو با کلاسا تست زدم. الانم گیر نهاییام)
      بنظرتون من پایم ضعیف محسوب میشه؟ میرسم به کنکور؟ تابستون سرعت پیش روی و مطالعم چطور باشه؟
      بچه‌ها من همه زندگیمو برای درس گذاشتم ، خیلی بد شانسی اوردم پایه دهم.
      احساس میکنم مخاطبم خودمه چون منم دقیقا همینا رو تجربه کردم
      اصلا حتی نخوندم وضعیتت چجوریه منم سال دهم هیچی نمیخوندم معدلم هم بالا شد اصلا نه به معدله نه به وضعیتت تو مدرسه تنها چیزی که مهمه تست زیاد و یادگیری عمیقه
      فقط بهت یه پیشنهاد میکنم گندی که من دو سال زدم رو تو نزن. درگیر این چرت و پرتا نشو هی نگو میشه یا نمیشه دنبال نمونه افرادش نگرد. بهت قول میدم و حاضرم سرش قسم بخورم اگر واقعا تمام تلاشت رو بکنی رتبه دو رقمی هم میتونی بیاری سه رقمی که واقعا سهله . فقط امسال رو خیلی خیلی جدی بگیر سعی کن نوسانی درس نخونی رو برنامه بخون هیچ روزی ساعت مطالعه ات زیر ۱۰ ساعت نیاد و تمام همتت رو بذار به خدا که اگر برگردم یه دونه میزنم تو گوش خودم که انقدر تحت تاثیر حرفای بقیه و مزخرفیات اینترنت بودم و وقتمو و روحیه مو الکی خراب کردم و تایم مفیدی که میتونستم بخونم رو واقعا مفت مفت هدر دادم. مخصوصا مدرسه تیزهوشانی میدونم چه بچه های مزخرفی داره اصلا اهمیت نده به کسی اصلااااا به هیچ وجه. اخرش که رسیدید میبینی خیلی از کسایی که اون اول خیلی خفن بودن کلا گیم اور شدن و در اخر یه افرادی قبول میشن که همه تعجب میکنن. به تراز های ازمون هم الکی گیر نده اصلا ملاک خوبی برای قضاوت اینکه قبول میشی یا نه نیست. الان که کنکور اردیبهشت رو دادیم متوجه شدم چقدر احمق بودم و چقدر الکی سر تراز خودمو ناراحت کردم درحالی که مبببنم بچه هایی با تراز پایین تر خیلی درصد های بالاتر زدن و برعکسش هم خیلی زیاده. به خدا قبول شدن نه به تایم درس خوندنه نه به دیر یا زود شروع کردن فقط و فقط اون شخصیتته که مهمه و کیفیت کاری که میکنی. به خودت باور داشته باش مطمئنم که میتونی موفق بشی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا چیزی که دوستمون این بالا گفت همه چیزه. سررشته ای ندارم که بخوام بگم چطور یا چقدر بخونی اما خواهش میکنم فقط شروع کن و انجامش بده
      "You don't know what's lost till you find it"

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من خودم ۷ ۸ سال پیش جای شما بودم و الان دوره عمومی پزشکیمم تموم کردم!
      دو تا توصیه اصلی و مهم بهت میکنم
      ۱) همیشه فقط رو فاکتور های تاثیر گذار رو زندگیت سرمایه گذاری کن. مثلا نمره کلاس دهمت الان نهایی بوده و تاثیری تو قبولیت در آینده داره؟ اگه نه رهاش کن ... اگه مثلا امتحان نهایی رو خراب کردی و میدونی موثره در آینده ات هم برو دنبال ترمیم معدل ... اصلنم استرس نگیر
      ۲) عقب افتادن به معنی باختن نیست ... شما اگه مطالعه ات صحیح باشه یک سال مطالعه زمان کافی برای قبول شدنه
      من هم دوره شما که بودم تا تابستون سال ۱۲ام (پیش دانشگاهی) فقط تست شیمی و زیست زده بودم
      پس فرصت هنوز بسیاره
      و در نهایت موفق باشی ؛)
      همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
      ... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن