فعلا بخون،اگه یه درصد فکر پشت موندن به سرت زد ،سال بعد کارت راحت باشه دیگه نخواهی این ۸ تا درس مونده رو ترمیم کنی
پشت موندن چیز بد و اَخی نیست،الان آدم می ترسه بگه پشت موندم
ولی فعلا تلاش تو بکن
شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه
سلام
اون سوالی که آرایه ها رو تو جدول داده بودن رو دیدین!؟
ابهام دار بود،آیا امکان داره مصحح بر خلاف پاسخنامه نمرشو بده؟
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
عبارت دوم رو هم میشد نماد بگیری
عبارت چهارم هم سر کلمه سرد ایهام داشت
ولی برعکسشم درسته که طراح اینو در نظر گرفته
نمیدونم والا من تو کتاب کمکی هام همین ارایه هایی بود که خود طراح درنظر گرفته بود ولی خب اگر واقعا مطمئنی میتونی اعتراض کنی. فکر کنم همه ی معلم ها یه گروهی دارن باهم و اگر اشکالی باشه تو امتحان نهایی میتونن اونجا مطرح کنن که حالا حذف بشه یا دوتاش رو در نظر بگیرن. این پاسخنامه ای کع الان هست هنوزم پاسخنامه رسمی نیست بنابراین اگر اعتراض کنید میتونن تغییرش بدن
دوست عزیز سعی کن رو بقیه امتحانات تمرکز کنی ... یه امتحان به تنهایی سرنوشتتو عوض نمیکنه ...
پ ن: به شخصه ترجیح میدم مثل قبلنا تاثیر امتحان نهایی مثبت باشه تا بچه ها سر یه امتحان انقد نگرانی نداشته باشن
همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)