خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انسانی اسونتره یا تجربی برای فرهنگیان

حقیقتش من 20 سالمه
      سال دبیرستانم بخاطر کرونا مجازی شد و من یه کلمه ام نخوندم سال دوازدهم صفر صفر فقط رفتم دیپلم گرفتم معدلم شد 10 کتبی هیچی نخونده بودم ولی چیزیکه هست من بیشتر علاقه دارم دروس حفظی و خوندنی بخونم تا حلیات من واسه کنکور اردیبهشت چندین ماه خونده بودم ولی متاسفانه ساعت مطالعه ام برنامه ریزی ام به سختی تجربی نمی‌خورد سر دفترچه کنکور مسائل شیمی سخت شده بود من دیگه درجا خوردم ترسیدم حتی دیگه نتونستم فکر کنم شیمی کلا 4تا فصل خونده بودم ریاضی 2 تا فیزیک 2تا زیست کامل که درصد خوبی زدم نمیدونم چرا حس میکنم من مفهوم وحفظیتتم بهتره چون من حتی فیزیکمم منفی زدم
      خیلی از اون روز شکسته شدم حس میکنم همین تلاشو تو انسانی میکردم قطعا فرهنگیان آورده بودم حس میکنم تلاشم بیهوده بود
      موندم دوباره عمرمو و سرمایه هزینه تو تجربی کنم یا برم انسانی آخه من از فضای بیمارستان متنفرم از خون متنفرم من فقط از اولشم عاشق معلمی بودم
      بنطرتون دروس انسانی سبکتره یا تجربی
      آخه من حاظرم 24 ساعت ادبیات دینی بخونم ولی فیزیک و آتیش بزنم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شرایط تجربیت رو دقیق نمیدونم و فقط با توجه به چیزی که نوشتی اینو میگم.
      از اونجا که دوران دبیرستان آنلاین بودی و وضعیت دواردهمت هم خوب نیست، درست مثل اینه که هیچ آمادگی ای برای تجربی نداری و تازه میخوای شروع کنی به خوندن. پس اگه میدونی علاقه ای به تجربی نداری و انسانی رو بهتر میفهمی، همون وقت رو بزار برای درسای انسانی. فکر نکن وقت از دست دادی و چون صفری پس نمیتونی، همین شرایط رو برای تجربی هم داری.
      خودمم شرایطی مثل تو دارم و دو سال اول دبیرستانم که کرونا بود عملا هیچی ازشون بلد نیستم، چیزی که پیش اومد تقصیر ما نیست واقعا

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببین برو انسانی من خودم یکی و میشناسم اونم مثل تو سه سال تجربی خوند بعد اصلا موفق نشده و دقیقا شرایط تو رو داشت و چند ماه آخر کنکور نشست درسای انسانی خوند رتبه اول کنکور انسانی شددد باور نمیکنی به جون خودم قسم.. الان تو استان مون برای خودش وکیل اول دادگستری شده شوهرشم سردبیر ریاضی استانه!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یعنی اگه به یه چیزی علاقه داری و پتانسیل شو داری معطل نکن موفق باشید!

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من در مورد علاقه و تسلط و تلاش شما نظر نمیدم چون نمیدونم واقعا اوضاعش چطوریه ولی در مورد کنکور فرهنگیان توضیح میدم.

۱. رشته‌های فرهنگیان که بتونید انتخاب رشته کنید در گروه تجربی با انسانی فرق داره. مثلا در انسانی نمیتونید دبیری زیست رو انتخاب کنید. دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان رو بخونید و ببینید رشته مورد علاقه‌تون توی کدوم گروه هست و مجبورید همون رو امتحان بدید.

۲. بیشترین متقاضیان فرهنگیان برای گروه انسانیه، با اختلاف زیاد. عمدتا هم به‌دنبال قبولی فرهنگیان هستند و دنبال قبولی رشته‌های خودِ گروه انسانی مثلا فلسفه نیستن. یعنی رقابتش بسیار زیاد و سنگینه. درحالیکه توی تجربی و ریاضی عمده داوطلبا فقط ثبت‌نام میکنن برای اینکه آپشن اضافه داشته باشن. حتی بعد از اعلام نتایج هم تجربیا اگر به پزشکی دندان دارو نرسند، دنبال دام و فیزیو و پیراپزشکی و پرستاری هستن و چون از پارسال مجبورن برای اعلام قبولیشون در تجربی،از فرهنگیان انصراف بدن، رقابت فرهنگیان در تجربی بسیار سبک‌تره.

۳. خود درس فیزیک، سوالات حفظی داره که میشه زد و منفی نزد. یعنی شما احتمالا حفظیاتتون هم چندان عالی نیست. بعلاوه احتمالا مشکل مدیریت دفترچه هم دارید که توی دفترچه‌های سنگین رشته انسانی ممکنه اذیت بشید. چه تجربی چه انسانی باید روی مهارتهای آزمون زدن کار کنید.

۴. دروس انسانی برخلاف تصور بچه‌ها اصلا ساده نیستن. مثلا درس هویت اجتماعی برای ریاضی و تجربی، خلاصه‌ی ساده‌شده‌ای از جامعه‌شناسی رشته انسانیه و همه‌ی بچه‌ها باهاش مشکل دارن. شما اگر فکر میکنید انسانی ساده‌تره، آیا هویت رو ۲۰ گرفتید؟ قبل از اینکه ۱ سال از عمرتون رو بذارید روی کنکور انسانی، اول یه نگاه به کتابهاش و سوالات کنکور ۲-۳ سال اخیرش بندازید.

۵. حواستون جدا از کنکور، باید به ایجاد سابقه یازدهم و دوازدهم انسانی هم باشه. تعداد امتحانات نهایی انسانی، از تجربی بیشتره.

امیدوارم حساب شده و با تحقیقات عمل کنید، نه از روی احساسات و به حساب حرف‌های نسنجیده‌ی بقیه.
      درنهایت براتون آرزوی موفقیت می‌کنم.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri
      ویرایش توسط Mazaheri : 25 اردیبهشت 1404 در ساعت 11:36

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر بعله حق با شماست متاسفانه من اشتباه کردم خیلی حذفیات ت داشتم یعنی رسما یکسال الکی مو هدر دادم مثلا برای فیزیک اینقدر دنبال استاد بودم چشن باز کردم دیدم اسفند و من هنوز یه فصل هم نخوندم
      جدا از اون یروز ۱۰ ساعت میخونم یروز ۶.۷ ساعت یروز تست میزدم یروز نمیزدم نهایتش روزی ۵۰ تست چن روز در میان همش خودمو بسته بودم به فیلم دیدن یکی از دوستام میگفت سوالات خود جزوه استاد و چن بار بزن حس میکنم کارم بشدت اشتباه بودم بااینکه کتاب تستم داشتم نزدم فقط جزوات اساتید میزدم مرور نداشتم تحلیل ازمون انجام نمیدادم وقتی سوال سخت میشه بخصوص تدی دروس محاسباتی دیگه هیچ ایده ای ندارم همش حس میکنم دلیلش تکرار و تمرین نداشتنه
      جدا از اون من باید حداقل ۵.۶ تومن هزینه منبع و ایحاد سابقه برای انسانی کنم خانوادم میگن اگه تجربی بمونی اشتراک الماس میگیریم بری سر کلاس بشینی که بالاخره احساس مسولیت بیشتری داشته باشی واقعا موندم آخه من دیدم بت ۲۰ هزار تجربی آموزش ابتدایی ام آوردن موندم واقعا
      دوست دارم حفظیات و مفهومی فراری ام از مسئله موندم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)