خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درصدای کنکورم

سلام وقت خوش.
      من تو کنکور اردیبهشت درصد های زیر رو کسب کردم که با تخمین تراز بهمنی تراز ۹۲۰۰ میده، به نظرتون چقدر احتمالش هست که بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ افزایش تراز داشته باشه؟

زیست ۶۸

فیزیک ۵۴ یا ۵۷

شیمی و ریاضی ۲۵

زمین ۳۳

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی بالا نمایش پست ها
      سلام وقت خوش.
      من تو کنکور اردیبهشت درصد های زیر رو کسب کردم که با تخمین تراز بهمنی تراز ۹۲۰۰ میده، به نظرتون چقدر احتمالش هست که بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ افزایش تراز داشته باشه؟

زیست ۶۸

فیزیک ۵۴ یا ۵۷

شیمی و ریاضی ۲۵

زمین ۳۳
      تو به درصدات مینازی و هرجا میری باد می‌کنی
      ای تو ز ما بیچاره ها آواره ها یاد میکنی
      بیخیال
      قابل پیش بینی نیست
      ولی بازه بندی کن و تصمیم بگیر
      تو بهترین حالت این درصدا ۹۶۰۰ میدن (امیدوارم این باشه برات)
      تو حالت منطقی و متوسط ۹۲۰۰-۳۰۰ میدن
      تو بدترین حالت کف ۹۰۰۰ میدن (خیلی دور از انتظار)
      درصدای من حدودا شبیه شماست ، یه مقدار کاملا محسوسی کمتره زیست ۶۵ فیزیک ۴۵ شیمی ۳۵ ریاضی ۱۰ زمین ۷۶
      که تو بهترین حالت ۹۱۰۰ میده ، تو حالت منطقی و متوسط ۸۷۰۰-۸۰۰ باید بده تو بدترین حالت دور از انتظار ۸۴۰۰-۵۰۰ باید بده
      زمین رو اگه زده باشی که زدی حد منطقی رو به بهترین رو بهت میده ، چون صفر گذاشتن هر درسی خطرناکه حتی زمین چون تراز منفی میده ، بین منفی ۱ تا ۱ درصد سه هزار واحد تو اون درس اختلاف ترازه بسته به ضریبش تاثیر می‌زاره
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      ویرایش توسط Loneman : 18 اردیبهشت 1404 در ساعت 23:08

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      داش یه جور گفتی به درصدات مینازی انگار همشو ۹۰ زدم، خیالم راحت بود که نمی اومدم همه جا بپرسم
      دوما درصدای تو هم احتمالا بالای ۹ هزار بده، با توجه به سختی کنکور و اینکه تو اردیبشهت عده زیادی نخوندن من فک کنم تراز قابل قبولی بده

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      داش یه جور گفتی به درصدات مینازی انگار همشو ۹۰ زدم، خیالم راحت بود که نمی اومدم همه جا بپرسم
      دوما درصدای تو هم احتمالا بالای ۹ هزار بده، با توجه به سختی کنکور و اینکه تو اردیبشهت عده زیادی نخوندن من فک کنم تراز قابل قبولی بده
      ان شاالله بده
      این آهنگ ایرج بود واسه فیلم گنج قارون می‌گفت تو به پولات مینازی من تغییرش دادم
      اینو بدون که تو تلاش کردی زحمت کشیدی اینا رو گرفتی ، بدون اون چیزی که خیر و صلاحته اتفاق میفته اگر کم باشه یهو دیدی یه جوری شد که تراز کم رتبه خوب داد ، یا تراز بالا حتی رتبه خوب نداد مثل پارسال ، منطقی اینه که برای نهایی بخونی الان مگر اینکه پشت باشی و دروس تخصصی ترمیم زده باشی که خوندن واسه کنکور دوم هم راستا با نهایی میشه (شرایط من ) مقدار کمتری هم برای کنکور بزاری
      درصدات واسه قبولی میتونم تقریبا بگم کفایت می‌کنه و معدل بقیشه
      البته بستگی داره دقیقا هدفت چی باشه ، پزشکی دندان یا پزشکی روزانه یا تعهدی و فیزیو و..این چیزا

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من پارسال 9700 هم شدم ولی نهایی خراب کردم و نابود شد
      پس برو سراغ نهایی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من که ۹۰ درصد دوستام و حتی کسایی که همیشه جزو ترازای بالای ۷۰۰۰ قلم چی بودن و خلاصه خیلی خفن بودن ، با اینکه به کنکور اردیبهشت رسیده بودن و جمع بندی داشتن ولی کنکور تیرشون بهتر شد و خب طبیعی هم هست مخصوصا برای دوازدهمی ها چون فرصتشون کم بوده و خب وقتی برای امتحان نهایی میخونی بالاخره برای کنکور هم تاثیر داره.
      من خودمم تا دو سه روز پیش خیلی درگیر کنکور اردیبهشت بودم ولی خب حالا که گذشته بعدم سازنده ی این تخمین ترازا صرفا با یه جامعه محدودی سر و کار داشتن درکل هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه یکم دیگه صبر کن ترازت بیاد دیگه تا اون موقع بهرحال تلاشت رو بکن مهم نیست اردیبهشتت خوب بوده یا نبوده حتی اگر عالی بوده باشه بذار تیرت عالی تر بشه. من که حس میکنم این تخمین تراز ها خیلی بدبینانه دارن تراز میدن به حرف بقیه هم گوش نکن لطفا . به خدا صدبار بهم ثابت شده بعد از هر امتحان مهم بچه ها خیلی چرت و پرت میگن پس خودت رو نباز اصلا. تو همین الانم پزشکی و دندون ( البته با یه معدل بالا) میاری
      من حتی موردی دیدم افزایش تراز ۲۰۰۰ تایی داشته از دوستای خودم که شاید واقعا به نظر خیلیا محال باشه پس تو به تلاشت ادامه بده خدا جواب تلاشات رو میده مطمئن باش

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      لطفا کسی کامنت من رو ریپلای نکنه ،ولی رو تیر امسال خیلی حساب نکنید
      سال پیش اردیبهشت کنکورش7 ام بود امسال 12
      نهایی سال پیش تاخیر خورد ،امسال از 28شروع میشه
      مهم تر از همه سال پیش بعد آخرین نهایی24 روز فرصت مطالعه بود،امسال 14روز
      خلاصه حرفم:فعلا تا تیر مونده از الان خیلی بهش فکر نکنید
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام وقت خوش.

زیست ۶۸

فیزیک ۵۴ یا ۵۷

شیمی و ریاضی ۲۵

زمین ۳۳
      بخاطر شیمی بنظر تراز معقولی داده
      ولی بنظرم چون کنکور اردیبهشت یکم دشوار بود بهت تراز بالا تری بده
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد
      میگم امسال هیچ موسسه ای بر خلاف پارسال که زرت ززت تخمین تراز میذاشتن چیزی ندارن.
      من خودمم از بچه هایی که زیاد میخوندن پرسیدم و گفتن که جالب ننوشتن، شما رو نمیدونم در چه حدین ولی گویا خیلیا خراب کردن،امیدوارم تراز بالایی بده

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام مجدد
      میگم امسال هیچ موسسه ای بر خلاف پارسال که زرت ززت تخمین تراز میذاشتن چیزی ندارن.
      من خودمم از بچه هایی که زیاد میخوندن پرسیدم و گفتن که جالب ننوشتن، شما رو نمیدونم در چه حدین ولی گویا خیلیا خراب کردن،امیدوارم تراز بالایی بده
      بهمنی گذاشته ، ولی منم خوب بلدم بازه تعیین کنم
      یهو گفته از ۸۸۰۰ تا ۹۴۰۰ ، خیلی نجومی و بالا میگه برای منو
      تازه آپدیت کرده قبلا ۹۲۰۰ بود
      Yejoordige یه جور دیگه یا همچین اسمی داره تخمینش
      اگه واقعی باشه که واویلاست
      ولی دل خوش نکردم بهش حس میکنم چرته مثل پارسال
      پارسال که خیلی **** بود تخمیناش ، من همرو زده بودم ۳۰ ریاضیو صفر ، با معدل ۱۹.۵ میداد ۲۵۰۰منطقه دو !!!!!(اوایل قبل کنکور اول) آخه چرا چرت پرت میگی
      ۴۰۳ همون درصدا و ترازا ۵۰۰۰ هم نداده ، اوضاع قبولی هم قاراشمیش بود ، آمارها متناقض و عجیب بودن (فیک احتمالا)
      مثلاً همکلاسی قدیمیم با ۱۰۲۰۰ منطقه دو نفر آخر قبولی شد پزکشی قانونی دقیقا آخر پشمام ریخته بود(سهمیه نداشت اصلا یا مزخرف می گفت یا واقعی بود !) بعد از یه طرف دیگه یارو بزور با هفت هزار منطقه دو علوم پزشکی ارتش قبول شده ، بعد از یه طرف دیگه یه کارنامه دیدم درصدا با تراز همخوانی نداشت ۹۲۰۰ برای میانگین ۳۰ تا ۴۰ درصد (احتمال میدم سیوی بود)
      خلاصه پارسال آب کلا سر بالا رفت ، قورباغه هم ابوعطا خوند
      ویرایش توسط Loneman : 20 اردیبهشت 1404 در ساعت 20:21

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چیزی که مشخصه اینه که هیچ معیاری برا تراز دهی نداره،مثل بقیه، فقط هارتا پورت داره. رفته ۱۰۰ الی ۳۰۰ تا گذاشته رو تراز های اردیبهشت پارسال شده تراز های جدید، تازه اینم با میانگین وزنیودرصدا حساب میکنه مثل بقیه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرتون ترازی که میده بهتر از تخمین بهمنی یا بدتر؟

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Merta نمایش پست ها
      به نظرتون ترازی که میده بهتر از تخمین بهمنی یا بدتر؟
      بنظرم بدتر باید بده شایدم کف رو بده تو حالت نرمال

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      بنظرم بدتر باید بده شایدم کف رو بده تو حالت نرمال
      یعنی فکر میکنی با درصد های خودت دیگه بهترین حالت ترازت بشه ۸۸۰۰؟ خدایی کم نیست؟ درصدای خودت که خوب بودن به نظرم قطعا بالای ۹۰۰۰ هست

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      یعنی فکر میکنی با درصد های خودت دیگه بهترین حالت ترازت بشه ۸۸۰۰؟ خدایی کم نیست؟ درصدای خودت که خوب بودن به نظرم قطعا بالای ۹۰۰۰ هست
      شما احتمالا دوازدهمید از پارسال خبر ندارید هنوز اسکار زخماش مونده
      توکل بر خدا ما که بهترین و می‌خوایم ، از خدامونه هم به ما هم به بقیه تراز بالا بده
      ولی پارسال آنقدر زخم خوردیم که دیگه می‌ترسیم خوشبین باشیم ، نالوتی گری روزگار مارو به اینجا کشونده ، پارسال امید داشتیم تراز کنکور ۸۰۰۰ به بالا بیاد نشد این اولش
      بعدش امید داشتیم نهایی خوب بیاد مثلاً ۹۲۰۰-۳۰۰ که نشد پونصد تا افتاد
      بعد امید داشتیم حداقل رتبه ها خوب بیاد (این زخم کاری بود که به من خورد )که یهو اومد حداقل ۵۰۰۰ تا بالاتر بود و حداکثر دوبرابر بود اینجا بود که حال من دگرگون شد دیگه هیچی برام مثل قبل نشد تا این اواخر که خوب شدم ولی هنوز جاش هست
      دیگه مردودی خوردن برام درد نداشت جایی برای زخم خوردن نداشتم
      پس بهم حق بده که خوشبین نباشم
      ولی ان شاالله امسال همه اینا برعکس و خوب باشه ، سال پیش جزر و مد به ضرر ما بود ان شاالله امسال به نفع ما باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن