خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میخوام واسه سومین بار بمونم

جدیدا خیلی نگران مسخره کردن دیگران شدم با اینکه میدونم جو دانشگاه ها اینطور نیست و همه ۱۸ ساله نیستن اما نمیدونم چرا تازگیا همش فکر میکنم بقیه مسخره میکنن. از طرفی دلم نمیاد برم چون درگیری داشتم
      چیکار کنم این فکر بره بیرون از سرم چون دارم میخونم و دوست ندارم حس بد داشته باشم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina- نمایش پست ها
      جدیدا خیلی نگران مسخره کردن دیگران شدم با اینکه میدونم جو دانشگاه ها اینطور نیست و همه ۱۸ ساله نیستن اما نمیدونم چرا تازگیا همش فکر میکنم بقیه مسخره میکنن. از طرفی دلم نمیاد برم چون درگیری داشتم
      چیکار کنم این فکر بره بیرون از سرم چون دارم میخونم و دوست ندارم حس بد داشته باشم
      تو که هنوز کنکور تیر رو ندادی دقیقا چرا از الان تصمیم گرفتی بمونی پشت دوباره؟ داداش اصل کار امتحان نهاییه ها واسه چی از الان داری این فکرا رو میکنی اصلا؟
      حالا اگر جوابا اومد و مطمئن شدی قبول نمیشی اونوقت غصه سن رو بخور خدایی از الان نا امید نشو مگه پشت کنکور موندن اونم برای بار سوم راحته؟ خدایی اینکه الان تلاشت رو بیشتر کنی راحت تر از پشت کنکور موندن نیس؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه قرار باشه به مسخره بازی و پلشتی (خودت خوب میفهمی منظورم چیه!)ادامه بدی بهتره همین امسال بری دانشگاه قید پشت موندن و بزنی
      ولی اگه اینا رو با لگد بندازی کنار قید پلشتی و ... رو بزنی بشینی درس بخونی ، حتما بمون و بخون تا به یه چیزی برسی ، تاکید میکنم ایشق میشق سیچیم هرزادی و بزار کنار!!!!
      به قول ناصر ملک مطیعی تو فیلم طوقی ، نمیشه تو سفره عشقو محبت ریخت جای نون که ! این پلشتی بازیا واسه تو سود ندارن واسه کسی سود داره که مغزش جای دیگه ایه!!!
      بچسب واقعا بخون بزار این باشه جنگ آخر نه خودتو اسکل کن نه دیگرانو
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      یه سوال ازت دارم
      میتونی تضمین کنی که اگه پشت کنکور بمونی همچی خوب پیش میره و تحت هر شرایطی خیلی خوب درستو میخونی؟
      معلومه که نه
      خودمو واست مثال میزنم تا یه جایی واقعا ترکوندم بعدش کلی به مشکل خوردم که واقعا نتونستم دو ماه بخونم و تلاشام هیچی شد
      بشین همین دو ماهو بخون کنکورتو بده و برو دانشگاه یکسال کم نیستش که بخوای بهش فکر کنی بعد اگه یدرصد نتیجه دلخواهت رو نگرفتی پشت بمون با نمراته خوبه دوازدهم کارت راحت تر هم میشه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی از دوستای من سال اول پزشکی قبول شد (من خودم دو ساله پشتم)
      میگفت سر کلاس فقط خودش و سه نفر دیگه 18 سالشون بود، بقیه همه بالای 20-22 سال بودن، میگفت حتی همکلاسای 27 ساله و 30 ساله و متاهل هم دارن.
      تو حتی سر جلسه ی کنکور هم از هر سن و سالی میبینی
      قرار نیست که همه باهم یه مسیر رو طی کنن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)