من هر بار توی خوندن دینی سعی میکنم یه پاراگراف رو چند بار دوره کنم و از حفظ توضیح بدم
ولی بعد که میرم سراغ حل سوال انگار هیچ چیز توی ذهنم نیست و همه چیز فراموشم شده
دیگه واقعا دارم گیج میشم برای دینی
انگار نمیتونم کامل حفظش کنم
من هر بار توی خوندن دینی سعی میکنم یه پاراگراف رو چند بار دوره کنم و از حفظ توضیح بدم
ولی بعد که میرم سراغ حل سوال انگار هیچ چیز توی ذهنم نیست و همه چیز فراموشم شده
دیگه واقعا دارم گیج میشم برای دینی
انگار نمیتونم کامل حفظش کنم
وای وای منم همینطورررر من کل صفحه رو حفظ جفظ میکنم قشنگ شاید نیم ساعت وقت بذارم برای هر صفحه بعد میرم سوال حل کنم اصلا انگار نه انگار حتی پارسال هم تو امتحان نهایی همه چیز یادم رفته بود..
از استادم پرسیدم میگه چون از اول سال نخوندی اینطوریع ولی من از حتی درسایی که قبلا خونده بودم هم همینطوریه
خدایی راه حل پیدا کردی به منم بگو پدرم درومده سر دینی
حفظ نکن منم مشکل شما رو داشتم الان به جای اینکه بیام حفظ کنم فقط تو کلاس با دقت گوش میدم و منظور متن و میفهم بعد همونو تو امتحان مینوسم شب امتحان هم یه دور میخونم بدون اینکه قصد حفظ کردن داشته باشم روزنامه وار میخونم!
تو دور اول متن رو روزنامه وار بخون دور دوم مفاهیم رو حفظ کن یعنی اول درس رو و کلیات رو حفظ باش .در دور بعدی سعی کن شبیه کتاب بگی و جملاتت شبیه کتاب باشه .من اینجوری راحت تر و سریع تر میتونم حفظ کنم .حتی گاهی بعد دور دوم نمونه میزنم و و میفهمم چجوری سوال میاد دور سوم فول میشم .
نوشتن راه حل خوبیه تعریف هایی که باید کامل و دقیق باشت و تیترها و یه سری چیزا که موردی هستن نوشتنشون خیلی کمک کننده است
مباحثو بشین برا خودت مث یه معلم توضیح بده.کلاس فکری هم ۱۲ جلسس چیز خوبیه اونم کمک کنندست.
ولی حفظ کردن تو دینی اشتباهه
مفاهیمو یاد بگیر.وقتی یادبگیری راحت حفظ میشی
ببین من یه کاری که میکنم و باعث میشه متن یادم نره شکل دادن به متن هست وقتی که دارم زیرش با خودکار خط میکشم! حالا این یعنی چی؟مثلا میگه توبه در لغت به معنی بازگشت و در اصطلاح دینی به معنی بازگشت از گناه.... خب حالا میام مثلا دور کلمه لغت دایره میکشم و زیر کلمه بازگشت یه خط میکشم بعد دوباره دور اصطلاح دینی یه دایره میکشم و زیر بازگشت از گناه.. یه خط میکشم. اینجوری انگار به متن کتاب شکل دادم و توی ذهنم کد گذاری کردم هر کلمه بعد چه کلمه ای میاد! امیدوارم منظورم متوجه شده باشی. اصلا کار پیچیده و زمان بری نیست که فکر کنی هر خط باید یه شکل جدید بکشی! فقط همین گاهی زیر کلمه ها خط بکش گاهی دورشون دایره که مغزت جایگاه کلمه هارو اسکن کنه سریع بتونی حفظشون کنی و به یاد بیاری. نباید زیاده روی کنی کل یه صفحه رو هی کلمه به کلمه خط بکشی دایره بزنی چون بدتر گیج میشی. مثلا من وقتی میرسم وسط صفحه و میبینم خط هایی بالایی کلی خط و دایره کشی دارن و اگر دوباره بکشم حافظه تصوریم قاطی میشه، مثلا وسط صفحه چند تا کلمه رو مارکر میکشم اینبار که تنوع بشه
من اینطوری می خوندم
دینی رو هم باید فهمید هم باید حفظ کرد دوتاش با هم
یه سری کلمات کلیدی داره که حضور اینا تو برگه ی امتحان مهمه یعنی کلید واژه رو باید نوشته باشی تا نمره رو بدن....من زیر این کلمات خط می کشیدم
بعدم سعی کن پاراگراف هارو بهم وصل شده یاد بگیری یعنی همه اش با هم یادت بیاد برای این کار بهتره بعضی جا ها که امکانش هست داستان گونه بخونی مثلا اول کلیسا این کارو کرد بعد مردم این کارو کردن کلیسا این قانونا رو گذاشت و..... یه جور که خواستی برای یه نفر توضیح بدی بتونی راحت بهش بفهمونی ولی در عین حال کلید واژه هارو هم حفظ باشی در حین توضیح...
تا جایی که من یادمه باید یچیزی باشه تو کتاب که یاد بگیره یکی نمیدونم بر چه اساسی میخاین این کتابو یادبگیرین موفق باشین![]()
Legends Never Die
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)