اگه درصدا و کارنامه مال خودتن که تبریک میگم مبارکهه. یه لطفی درحق ما کن و منابع و کلاسایی که شرکت کردی رو بگو،جا این فکراا
اگه درصدا و کارنامه مال خودتن که تبریک میگم مبارکهه. یه لطفی درحق ما کن و منابع و کلاسایی که شرکت کردی رو بگو،جا این فکراا
اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
من این ویرانسرا را دوست دارم
اگر اب و هوایش دلنشین نیست
من این اب و هوا را دوست دارم)
ویرایش توسط Darya is me : 23 خرداد 1404 در ساعت 16:38
نه دیگه درصدا مال بابامه. من از تو تخم هاش دارم جوابتو میدم.عرضم به خدمتت که زیست فرهمند محشره و تو طول سال آزمون های ماز و کانون رو شرکت می کردم و تحلیل کامل. زمین هم از یازدهم هی مرور می کردم. ریاضی مهر و ماه که خودش خیلی خفنه. شیمی هم که پایه با مبتکران خوندم و دوازدهم هم خیلی سبز. فراهانی هم خداس تو مفهوم و حفظیات.
از ته قلبم میخوام گره های زندگی همه باز بشه، گره هایی که هیچکس جز خدا نمیدونه که....
تلگرام و واتساپ رو ممکنه به خاطر رد و بدل اطلاعات بسته یا محدود کرده باشن
وقتی رفاقتت با یکی تموم میشه
تمام رازهاشو پیش خودت نگهدار
پایان رفاقت پایان شرافت نیست...
از ته قلبم میخوام گره های زندگی همه باز بشه، گره هایی که هیچکس جز خدا نمیدونه که....
بچه های آذربایجان شرقی و غربی اذری زبون
میدونم روز سختی داشتین
دل کل ایران پیش شماس...
خیلی از ایرانیا کرد و لر و بختیاریو ترکمن... امادن جونشو فدا شما کنن...
ما تمام وجود ناراحت شماییم و شرمنده...
من از استان فارسم یادتون باشه تنها نیستین
ویرایش توسط m.zar : 23 خرداد 1404 در ساعت 19:37
باورم نمیشه
امروز صبح ترامپ تویت زذه یا تسلیم میشین سر میز مذاکره یا بمبارون
وال استریت جورنال : طرح دور شیشم مذاکره برای عادی نشون دادن اوضاع و حمله به ایران...
معاون پزشکیان و خیلی از سلبریتای وطن فروش استوری و مصاحبه که احساسی نشین.. امیدواریم مذاکرات خوب پیش بره....
امار اولیه نزدیک 100 شهید و 300 زخمی....
اینا هم دارن فقط پالس ضعیف...
حاجی هرچی بری عقب اینا بیشتر پاچتو میگرن
اینا چه نونین تو دومن ملت
یه ذره غیرت تو جون اینا نیست!
حداقل از اون دختر بچه که سرش وسط کف سقف خونش پودر شده خجالت بکشین
یا بدن دختری که بی سر بود تو کاور...
ویرایش توسط m.zar : 23 خرداد 1404 در ساعت 19:17
از وقتی این اتفاق افتاده حتی نفس کشیدنم سخت شده.اینکه درس بخونم فرض محاله.حس میکنم تموم خونوادمو از دست دادم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)