بر اساس تجربتون کدوم به تراز و رتبه واقعیتون نزدیک تر بود
من یادمه پارسال بهمنی نزدیک بود با اینکه دقیق نبود
ماز رو یادم نیست متاسفانه
بر اساس تجربتون کدوم به تراز و رتبه واقعیتون نزدیک تر بود
من یادمه پارسال بهمنی نزدیک بود با اینکه دقیق نبود
ماز رو یادم نیست متاسفانه
از من میشنوی هیچ کدوم
من پارسال درگیر اینا شدم بعد هر امتحان میرم تو تخمین رتبه
ینی عامل پشت موندنم همین بود
هیچکس نمیتونه درست کنکورو تخمین بزنه
پس ولش کن.وقت تلفیه
تراز اردیبهشت بهمنی پارسال تقریبا نزدیک بود
یکم کمتر از تخمین شد البته
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
حد وسط
رو به پایین حتی
من وقتی تخمین زده بودم هنوز درصدا نیومده بود و ترازم نزدیک به حداقل اون بازه بهمنی بود
چون درصدام یکم کمتر از چیزی شد که حساب کردم
الان هدفت چیه از این تخمین تراز؟من صرفا میخواستم بدونم کل زمانم رو برای نهایی بزارم یا واسه کنکور تیر هم بخونم که در نهایت تصمیم گرفتم فقط واسه نهاییا بخونم
و به نظرم کار درستی بود
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
پارسال هیچ کدوم درست نبودن و با اینکه تابستون درگیرش شدم ولی بعد از نتیجه واقعی خیلی ضربه خوردم.... ولش کنید اینارو
من پارسال زدم تخمین ترازو
امتحان نهایی ۹۳۰۰ میگفت ولی اومد ۸۸۰۰
کنکورو ۷۶۰۰ میگفت اومد ۷۸۰۰
رتبه رو ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ میگفت اومد ۱۵۰۰۰
من گول اونو خوردم فکر کردم همش ۴۰۲ عه با میانگین سی درصد تراز ۸۶۰۰ میده یا تراز کل ۸۵۰۰ رتبه ۶۰۰۰ میده همش کشکه
دوازدهمی عزیز نرو سراغش یبار بزن و چار تا کارنامه واقعی ببین حدود ترازتو مشخص کن بگو بین فلان تا فلان طبق پارسال
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
بهمنی که عملا یه بازه ای تعیین میکنه که نمیتونی روش اسم تخمین تراز بذاری
بازه ۵۰۰ تایی که تخمین نمیشه
ماز حداقل بازه اش ۱۰۰ واحده و منطقی تره
اما در کل هیچکدوم حتی نزدیک به واقعیت نبودن پارسال
بهمنی برای پارسال واسه من تخمین میزد که میانه بازه اش حدود ۹۰۰۰ بود . بعدش چند روز مونده به اعلام تراز اردیبهشت ، عوضش کرد و گفت ۸۴۰۰ . آخرشم ۸۳۳۰ شد
امسال هم با میانگین وزنی ۴۵ درصد میگه تخمین تراز بین ۸۹۰۰ تا ۹۴۰۰ که میانه بازه اش حدود ۹۱۵۰ میشه که با توجه به سطح بچه ها بعید میدونم درست باشه
۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ منطقی تره واسه این میانگین وزنی
توی تخمین تراز سوابق که فاجعه تر عمل کردن . واسه من سوابق حدود ۹۶۰۰ تخمین میزد که ۹۰۵۰ شد
البته من چهارتا درس نمرم از ۹۸ بود که خب بی تاثیر نبود اما توی برنامه تخمین مدیکال سال نمره رو قبل از ۱۴۰۰ زدم که باز هم تفاوت فاحشی داشت با واقعیت
در مجموع هیچکدوم از این تخمین ها درست نیست . و در بهترین حالت نزدیک به کف بازه تخمین میشی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)