مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 34
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      بهمنی که عملا یه بازه ای تعیین میکنه که نمیتونی روش اسم تخمین تراز بذاری
      بازه ۵۰۰ تایی که تخمین نمیشه
      ماز حداقل بازه اش ۱۰۰ واحده و منطقی تره
      اما در کل هیچکدوم حتی نزدیک به واقعیت نبودن پارسال
      بهمنی برای پارسال واسه من تخمین میزد که میانه بازه اش حدود ۹۰۰۰ بود . بعدش چند روز مونده به اعلام تراز اردیبهشت ، عوضش کرد و گفت ۸۴۰۰ . آخرشم ۸۳۳۰ شد
      امسال هم با میانگین وزنی ۴۵ درصد میگه تخمین تراز بین ۸۹۰۰ تا ۹۴۰۰ که میانه بازه اش حدود ۹۱۵۰ میشه که با توجه به سطح بچه ها بعید میدونم درست باشه
      ۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ منطقی تره واسه این میانگین وزنی
      توی تخمین تراز سوابق که فاجعه تر عمل کردن . واسه من سوابق حدود ۹۶۰۰ تخمین میزد که ۹۰۵۰ شد
      البته من چهارتا درس نمرم از ۹۸ بود که خب بی تاثیر نبود اما توی برنامه تخمین مدیکال سال نمره رو قبل از ۱۴۰۰ زدم که باز هم تفاوت فاحشی داشت با واقعیت
      در مجموع هیچکدوم از این تخمین ها درست نیست . و در بهترین حالت نزدیک به کف بازه تخمین میشی .
      والا راستش به نظرم با میانگین ۴۵ خیلی بهتر از تراز ۸۹۰۰ بهتون تراز میده حالا باز بستگی داره به اینکه هر درس رو چقدر زدید دقیق ولی خب به نظرم زیادی بدبینید چون کنکور امسال اونقدرا هم راحت نبوده که فکر کنید مثل پارسال تراز بده بهتون
      فقط یه سوال پارسال که تخمین زدید با اطلاعات خود ۱۴۰۳ تخمین زدید یا با ۱۴۰۲؟ چون معمولا این تخمین رتبه ها بر اساس سال قبلش تخمین میزنن

2. Top | #17
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      والا راستش به نظرم با میانگین ۴۵ خیلی بهتر از تراز ۸۹۰۰ بهتون تراز میده حالا باز بستگی داره به اینکه هر درس رو چقدر زدید دقیق ولی خب به نظرم زیادی بدبینید چون کنکور امسال اونقدرا هم راحت نبوده که فکر کنید مثل پارسال تراز بده بهتون
      فقط یه سوال پارسال که تخمین زدید با اطلاعات خود ۱۴۰۳ تخمین زدید یا با ۱۴۰۲؟ چون معمولا این تخمین رتبه ها بر اساس سال قبلش تخمین میزنن
      Better safe than sorry
      قشنگ مشخصه که first time هستی
      این بابا حداقل سه باری این بلا سرش اومده منم یه بار
      مار گزیده از ریسمون سیا سفید می‌ترسه
      Hope for the best prepare for the worst
      شعار همه پریپر ها
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      تخمین تراز = حرام

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      Better safe than sorry
      شعار همه پریپر ها
      اخه واضحا کنکور امسال با کنکور پارسال متفاوت بود. پارسال هم سطح سوالات پایین تر بود هم تراز های سیوی کار رو خراب کرد. بعد الان تاثیر معدل هم بیشتره عملا کنکور امسال اونقدری تاثیر نداره
      حالا فعلا که نمیشه قطعی اظهار نظر کرد صرفا امیدوارم همه کسایی که تلاش کردن نتیجه کارشون رو ببینن

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تخمین بهمنی بر اساس کنکور های قبل نیست . بر اساس اطلاعاتیه که از داوطلبین همون سال میگیره توی نظرسنجی تلگرام . ولی باز هم نمیشه بهش اعتماد کرد . پارسال با اطلاعات خود اردیبهشت ۱۴۰۳ تخمین زدم و امسال هم تخمین اردیبهشت ۱۴۰۴ و بهم همچین بازه هایی از تراز داد که فکر نمیکنم درست باشه حقیقت .
      درسته که ازمون امسال سخت تر از اردیبهشت پارسال بود اما ملاک فقط سختی نیست . تیر ۱۴۰۳ از اردیبهشت ۱۴۰۳ یک سر و گردن بالاتر بود اما در درصدهای مشابه تراز کمتری داد . آمادگی داوطلبین هم مهمه
      بنظرم آمادگی داوطلبین اردیبهشت ۱۴۰۴ از اردیبهشت ۱۴۰۳ بیشتر بود .
      پس قاعدتا باید میانگین وزنی یکسان با اردیبهشت پارسال ، تقریبا تراز مشابهی بدن که همون بازه ۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ میشه واسه میانگین وزنی ۴۵ درصد ( دقیقترش زیست ۴۹.۶۴ / فیزیک ۴۶.۶۴ / ریاضی ۴۳.۳۴ / شیمی ۴۰ )

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      Better safe than sorry
      شعار همه پریپر ها
      اینم ممکنه

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اخه واضحا کنکور امسال با کنکور پارسال متفاوت بود. پارسال هم سطح سوالات پایین تر بود هم تراز های سیوی کار رو خراب کرد. بعد الان تاثیر معدل هم بیشتره عملا کنکور امسال اونقدری تاثیر نداره
      حالا فعلا که نمیشه قطعی اظهار نظر کرد صرفا امیدوارم همه کسایی که تلاش کردن نتیجه کارشون رو ببینن
      اینها دیگه مربوط به بحث تخمین رتبه میشه که کار هرکسی نیست و بهمنی هم پارسال یه رتبه های رویایی تخمین زد
      امسال هم فکر نمیکنم رتبه ها در تراز یکسان ، مشابه ۱۴۰۲ بشه چون سیوی ها تمومی ندارن … بخصوص سیوی هایی که قبلا تراز سوابق بالایی کسب کردن

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهمنی که عملا یه بازه ای تعیین میکنه که نمیتونی روش اسم تخمین تراز بذاری
      بازه ۵۰۰ تایی که تخمین نمیشه
      ماز حداقل بازه اش ۱۰۰ واحده و منطقی تره
      اما در کل هیچکدوم حتی نزدیک به واقعیت نبودن پارسال
      بهمنی برای پارسال واسه من تخمین میزد که میانه بازه اش حدود ۹۰۰۰ بود . بعدش چند روز مونده به اعلام تراز اردیبهشت ، عوضش کرد و گفت ۸۴۰۰ . آخرشم ۸۳۳۰ شد
      امسال هم با میانگین وزنی ۴۵ درصد میگه تخمین تراز بین ۸۹۰۰ تا ۹۴۰۰ که میانه بازه اش حدود ۹۱۵۰ میشه که با توجه به سطح بچه ها بعید میدونم درست باشه
      ۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ منطقی تره واسه این میانگین وزنی
      توی تخمین تراز سوابق که فاجعه تر عمل کردن . واسه من سوابق حدود ۹۶۰۰ تخمین میزد که ۹۰۵۰ شد
      البته من چهارتا درس نمرم از ۹۸ بود که خب بی تاثیر نبود اما توی برنامه تخمین مدیکال سال نمره رو قبل از ۱۴۰۰ زدم که باز هم تفاوت فاحشی داشت با واقعیت
      در مجموع هیچکدوم از این تخمین ها درست نیست . و در بهترین حالت نزدیک به کف بازه تخمین میشی .
      درسته خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد
      ولی پارسال کلا استثنا بود
      هیچکس حتی خود سنجش فکر نمیکرد انقدر وضع افتضاح بشه
      انقدر فاجعه بود همه چیز که اگه یادت باشه نزدیک انتخاب رشته ها میخواست کسایی که دانشجو انصرافی بودنو محروم کنه
      یادمه قبل اومدن رتبه ها همه ی مشاورا میگفتن کلا سقف تراز اومده پایین پس رتبه ی بهتری نسبت به ترازتون میگیرید ولی بهمنی تنها کسی بود که میگفت ممکنه رتبه ها حتی بدترم بشه
      چون ترازای سیو هستن
      کلا اون قابل اعتماد تره به نظرم
      نگران امسالم نباشید
      امسال ترازای سیو مثل پارسال نیست خیلی وضع بهتر میشه

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baby_shark نمایش پست ها
      درسته خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد
      ولی پارسال کلا استثنا بود
      هیچکس حتی خود سنجش فکر نمیکرد انقدر وضع افتضاح بشه
      انقدر فاجعه بود همه چیز که اگه یادت باشه نزدیک انتخاب رشته ها میخواست کسایی که دانشجو انصرافی بودنو محروم کنه
      یادمه قبل اومدن رتبه ها همه ی مشاورا میگفتن کلا سقف تراز اومده پایین پس رتبه ی بهتری نسبت به ترازتون میگیرید ولی بهمنی تنها کسی بود که میگفت ممکنه رتبه ها حتی بدترم بشه
      چون ترازای سیو هستن
      کلا اون قابل اعتماد تره به نظرم
      نگران امسالم نباشید
      امسال ترازای سیو مثل پارسال نیست خیلی وضع بهتر میشه
      البته بهمنی پارسال تخمین رتبه اش هم اشتباه شد و فکر میکرد ترازهای یکسان ، رتبه بهتری از ۱۴۰۲ بده که دقیقا عکسش اتفاق افتاد . ولی لابه لای حرفاش یه اشاره ریزی هم به احتمال افزایش رتبه ها کرد تا کسی نگه نگفتی … اما برنامه تخمین رتبه اش به من رتبه ۳۳۰۰ تا ۴۲۰۰ میداد اگر خاطرم باشه . که رتبه ام شد ۶۹۰۰ برای loneman که دیگه بدتر . رتبه اش ۳ برابر تخمین شد
      نمیدونم واقعا چیکار میکنه این بهمنی
      بحث تراز سیو هم که قابل پیشبینی نیست باز … خیلی پیچ در پیچه خلاصه
      اون بحث ظرفیت مازاد سنجش هم فقط واسه این بود که صداها بخوابه . قبولی ها هیچ فرقی نکرد نسبت به ۱۴۰۲ عملا
      ویرایش توسط _Parsa_ : 05 خرداد 1404 در ساعت 22:51

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تخمین بهمنی بر اساس کنکور های قبل نیست . بر اساس اطلاعاتیه که از داوطلبین همون سال میگیره توی نظرسنجی تلگرام . ولی باز هم نمیشه بهش اعتماد کرد . پارسال با اطلاعات خود اردیبهشت ۱۴۰۳ تخمین زدم و امسال هم تخمین اردیبهشت ۱۴۰۴ و بهم همچین بازه هایی از تراز داد که فکر نمیکنم درست باشه حقیقت .
      درسته که ازمون امسال سخت تر از اردیبهشت پارسال بود اما ملاک فقط سختی نیست . تیر ۱۴۰۳ از اردیبهشت ۱۴۰۳ یک سر و گردن بالاتر بود اما در درصدهای مشابه تراز کمتری داد . آمادگی داوطلبین هم مهمه
      بنظرم آمادگی داوطلبین اردیبهشت ۱۴۰۴ از اردیبهشت ۱۴۰۳ بیشتر بود .
      پس قاعدتا باید میانگین وزنی یکسان با اردیبهشت پارسال ، تقریبا تراز مشابهی بدن که همون بازه ۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ میشه واسه میانگین وزنی ۴۵ درصد ( دقیقترش زیست ۴۹.۶۴ / فیزیک ۴۶.۶۴ / ریاضی ۴۳.۳۴ / شیمی ۴۰ )
      والا نمیدونم من که خیلی ایده ای ندارم راجع به شرایط ولی من بازم میگم بهتره اینقدر بدبین نباشید من احتمال زیاد میدم ترازتون بالای ۹۰۰۰ باشه

11. Top | #26
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      البته بهمنی پارسال تخمین رتبه اش هم اشتباه شد و فکر میکرد ترازهای یکسان ، رتبه بهتری از ۱۴۰۲ بده که دقیقا عکسش اتفاق افتاد . ولی لابه لای حرفاش یه اشاره ریزی هم به احتمال افزایش رتبه ها کرد تا کسی نگه نگفتی … اما برنامه تخمین رتبه اش به من رتبه ۳۳۰۰ تا ۴۲۰۰ میداد اگر خاطرم باشه . که رتبه ام شد ۶۹۰۰ برای loneman که دیگه بدتر . رتبه اش ۳ برابر تخمین شد
      اون بحث ظرفیت مازاد سنجش هم فقط واسه این بود که صداها بخوابه . قبولی ها هیچ فرقی نکرد نسبت به ۱۴۰۲ عملا
      ایول پس بریم برای رتبه ۱۰۰۰۰ به بالا ای جان

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      والا نمیدونم من که خیلی ایده ای ندارم راجع به شرایط ولی من بازم میگم بهتره اینقدر بدبین نباشید من احتمال زیاد میدم ترازتون بالای ۹۰۰۰ باشه
      والا چی بگم
      دل نبندیم بهتره هر سال بدتر میشه شرایط کنکور
      امسال به هیچ وجه سراغ تخمین رتبه بهمنی ( که تابستون آماده میشه ) نرو
      که امیدواری کاذبه رسما

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میگم که کلا پارسال هیچکس فکرشو نمیکرد اینطور بشه
      یادمه به هر مشاوری ترازمو میگفتم دقیقا یه رتبه ی مشخص بهم میگفتن
      و رتبم دوبرابر شد
      امسال به فاجعه بودن پارسال نیست
      هم اینکه خیلی از بچه ها بخاطر محرومیت انتخاب رشته کردن و رفتن
      هم اینکه ترازای پارسال خیلی خفن نبودن که بخواد خیلی اختلاف تراز بندازه مثل ۱۴۰۲

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baby_shark نمایش پست ها
      میگم که کلا پارسال هیچکس فکرشو نمیکرد اینطور بشه
      یادمه به هر مشاوری ترازمو میگفتم دقیقا یه رتبه ی مشخص بهم میگفتن
      و رتبم دوبرابر شد
      امسال به فاجعه بودن پارسال نیست
      هم اینکه خیلی از بچه ها بخاطر محرومیت انتخاب رشته کردن و رفتن
      هم اینکه ترازای پارسال خیلی خفن نبودن که بخواد خیلی اختلاف تراز بندازه مثل ۱۴۰۲
      رتبه ها بهتر از پارسال میشه اما مثل ۱۴۰۲ هم نمیشه چون هنوز مقداری تراز سیوی داریم

15. Top | #30
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      رتبه ها بهتر از پارسال میشه اما مثل ۱۴۰۲ هم نمیشه چون هنوز مقداری تراز سیوی داریم
      تراز سوابق امسال احتمالا بهتر از ۴۰۲ میشه و داوطلبای امسال احتمالا وضعشون یه ذره بهتر از ترازهای سیوی سوابق سالهای قبل میشه.
      ضمنا ۲ هفته دیگه ترازا رو میدن. چه عجله‌ای دارید برای تخمین تراز. فعلا نه با عدد تخمین، نه با عدد تراز واقعی نمی‌تونید کاری بکنید. الکی درگیرش نشید و بچسبید به امتحانات سوابق.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri
      ویرایش توسط Mazaheri : 05 خرداد 1404 در ساعت 23:58

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن