اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
من این ویرانسرا را دوست دارم
اگر اب و هوایش دلنشین نیست
من این اب و هوا را دوست دارم)
دوستان اون عبارت که کفته بود دیروز در غربت باغ من بودم و یک چمن داغ حذفو یه جای دیگه معنوی گرفته و گفته اگر فعل محذوف در شناسه با فعل مشابه و موجود در بیت متفاوت باشد حذف به قرینه معناییه چون حذف به قرینه لفظی یعنی عینا و دقیقا مشابه لفظ موجود در عبارت یا بیت باشد.
میشه یه دبیر ریاضی خوب در سطح کتاب درسی و نهایی معرفی کنین؟خواهرم دوازدهمه و ریاضی دوازدهمش اصلا تعریفی نداره.امتحان نهایی کرمی و مقدم نیا رو هم دیده و راضی نبود و بازم متوجه نمی شد.
پیشنهاد شما چیه؟
سلام
برای پیوند هم پایه ساز هسته و وابسته نداریم و به جاش هردو جمله رو هسته در نظر میگیریم؟
شما به جای این سوالات چرا متن کتاب درسی رو نمی خونید و سوال حل نمی کنید؟ متن کتاب درسی و کتاب فرمول بیست کفایت می کنه. املا و استدراج یک سنته. جدا از هم نیست.
اگر کسانی چنان در گناه و باطل پیش روند که از کار خود خرسند باشند و با حق دشمنی و لجاجت ورزند خداوند
به آنها فرصت میدهد و بر نعمتهای آنان می افزاید و آنان در گناه غوطه ور میشوند و در این مهلت ها و
نعمتها، بار گناهان را سنگینتر میکنند و به تدریج به هلاکت ابدی نزدیکتر میشوند.این سنت حاکم بر
زندگی معاندان و غرق شدگان در گناه املاء و استدراج نام دارد .
تاجایی که من میدونم اره هر دو رو میشه هسته گرفت .ولی فک نکنم جایی بیان بگن جمله هسته رو از این دو جمله پیدا کنچون هردوشون هسته ان .
ر پیوند همپایه، دو جمله مستقل از نظر معنایی و دستوری به هم متصل میشوند، بدون اینکه یکی وابسته به دیگری باشد. در این حالت، هر دو جمله را میتوان هسته در نظر گرفت، چرا که هیچکدام وابسته به دیگری نیستند و هر یک به تنهایی میتواند یک جمله کامل باشد.
برای مثال:«او درس میخواند و برادرش فوتبال بازی میکند.» در این جمله، هر دو بند مستقل هستند و هیچکدام از دیگری وابسته نیست؛ بنابراین هر دو را میتوان هسته در نظر گرفت.
اینم جواب هوش مصنوعی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)