خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 53
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

بهم خیلی تو کلاس بی احترامی میشه!

من دهم تجربی و یه شخص درونگرام و امسال وارد مدارس سمپاد شدم شوک درسی تا ترم اول باهام بود ولی بعدش خودمو کشوندم بالا معدل ترم اول ۱۸ شدم.. و بعد ترم یک یکی تو کلاسمون هست دو سال ازم کوچکتره و جهشی خونده ترم اول نفر سوم کلاسمون شد و الان خیلی بهم بی احترامی میکنه خیلی با بقیه هم بعضی وقتا کار میگیره به خاطر نمراتش خودشو میگیره ولی چون من هیچی بهش نمیگم (وی تو اینکه حاضر جوابی کنه افتضاحه) بیشتر از بقیه منو تحقیر میکنه از بس که منو تحقیر کرده بقیه بچه هام پشت سرش میگن این مدرسه جای تو نیست من سال ششم هم یه چنین اتفاقی افتاده بود که بقیه منو تحقیر کنن پس بهش عادت کردم ولی احساس میکنم الان فقط به جای کنار اومدن دارم زجر میکشم و استرس دارم! باید چکار کنم؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      بی محلی بهترین جواب بی محلیه اصلا خودت و درگیر حاشیه نکن آخرش جواب کنکوره که مشخص می‌کنه کی چی کارست هرچقدر بیشتر حساسیت نشون بدی بیشتر اذیت میشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اگه بی توجهی جوابه که بی توجهی پیشه کنید
      اگر هم نه که در 99 درصد موارد همینطوره
      بهش رک و با قاطعیت بگید منظورت از این رفتارا چیه و حدو حدود خودتو نگه دار
      اصلا نترسید
      نارضایتی و رفتار سرد خودتونو قاطعانه بهش نشون بدید
      این کاری بود که خودم در دوران تحصیل کردم و نتیجه گرفتم
      نهایتا طرف تا یه مدت غرغر می کنه و پشتتون بد می گه
      بعدش که دید نمی تونه بازیتون بده کلا اف می شه
      اگر هم زیاده روی کرد معلم و مدیر رو در جریان قرار بدید

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sailormoon نمایش پست ها
      من دهم تجربی و یه شخص درونگرام و امسال وارد مدارس سمپاد شدم شوک درسی تا ترم اول باهام بود ولی بعدش خودمو کشوندم بالا معدل ترم اول ۱۸ شدم.. و بعد ترم یک یکی تو کلاسمون هست دو سال ازم کوچکتره و جهشی خونده ترم اول نفر سوم کلاسمون شد و الان خیلی بهم بی احترامی میکنه خیلی با بقیه هم بعضی وقتا کار میگیره به خاطر نمراتش خودشو میگیره ولی چون من هیچی بهش نمیگم (وی تو اینکه حاضر جوابی کنه افتضاحه) بیشتر از بقیه منو تحقیر میکنه از بس که منو تحقیر کرده بقیه بچه هام پشت سرش میگن این مدرسه جای تو نیست من سال ششم هم یه چنین اتفاقی افتاده بود که بقیه منو تحقیر کنن پس بهش عادت کردم ولی احساس میکنم الان فقط به جای کنار اومدن دارم زجر میکشم و استرس دارم! باید چکار کنم؟
      تو لایق بی احترامی؟
      از خودت این سوالو اول بپرس...چیکار کردی که بقیه اجازه داشته باشن بهت بی احترامی کنن؟
      کی به بقیه اجازه میده که بهمون بی احترامی کنن؟ آفرین خودمون
      شاید ذاتا خودتو بی ارزش می دونی و با خودت میگی خب بی احترامی کنن دیگه من تحمل می کنم!
      چون نمراتش خوبه به بقیه بی احترامی می کنه؟ خیلی غلط می کنه....
      نظر شخصی من اینه که در مواجهه با این جور ادما باید وحشی بود..... حالا نمی دونم درسته یانه
      ولی وقتی سکوت می کنی یاد میگیره که دفعه بعد بیشتر از قبل غلط اضافه کنه
      محکم و جدی جوابشو بده
      اصلاا و ابدااا ازش نترس و در مقابلش سکوت نکن
      به معلما هم بگو
      اگه ادامه داد به مدیر هم بگو
      به مادرت هم بگو ازش کمک بخواه
      هیچی ام نریز تو دلت
      بعدشم یادت باشه این شروع زندگی و بزرگ شدن ماست اگه الان جلوی این فسقله بچه وای نسی در اینده هم به بقیه باج خواهی دادا ! نذار این ویژگی در تو ریشه بدوانه.....

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      راستش اینکه به معلم و مامانش بگه یه مقدار بچه گانه ست
      ابتدایی که نیست دبیرستانه
      ایشون مشکلش کمبود اعتماد به نفسه من خودم کلا دبیرستان ادم ساکتی بودم اما درسم خوب بود زیاد پشت سرم حرف میزدن اکثر مواقع بی محلی میکردم که ضایع میشدن و دهنشونو میبستن
      اما گاهی هم جوابشون رو میدادم همیشه بی محلی جواب نیست
      یه وقتایی ساکت بمونی ممکنه معنی سکوتت رو بدبرداشت کنن و با عرض معذرت گمون کنن اسکلی
      اگه الان حقتو نگیری و جواب یه بچه رو ندی تاثیرش تا اخر دبیرستان و دانشگاه و زندگیت میمونه
      بدرست هم خوب بخون تا خودتو اثبات کنی و جایگاهت رو بیاری بالا
      دهنشون بسته میشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      راستش مشکل یه جورایی همون کمبود اعتماد به نفس و اینه که احساس میکنم چون من کمتر نمره آوردم ارزشم اونقدر نیست که بخوام چیزی بگم با چند تا از دبیر ها که باهاشون راحت ام موضوع رو گفتم و راستش اونا گفتن ازش فاصله بگیر ولی چون واقعا رفتاراشون به جایی رسید از اون جایی که اون یه اکیپ به پا کرده مثلا سه شنبه زبان داشتیم دبیر یهو گفت اگه نمرات تون ترم دو کم بشه اخراجین واقعیت استرس گرفتم بعد همون ثانیه ازم خواست برم پایه تخته و سوال رو حل کنم سوالی که کاملا قبل استرس بلد بودم کلا معنی شو فراموش کردم در حدی که دبیر بهم معنی شو گفت بعد یکی از بچه های اکیپ همون شخص برگشت گفت خیلی ام خوب میشه که افراد برن افراد کمتر یادگیری درس بهتر خیلی با اعتماد به نفس گفت جلوی دبیر و من هیچی نتونستم بگم آخرین امیدم اینه که امتحان های ترم رو بیست بگیرم مگر نه امیدی ندارم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اونایی که خودشون اعتماد به نفس ندارن یا با مسموم کردن محیط حالشون خوب میکنن یا با پز دادن و تکبر و مسخره کردن اونی که این حرفو تو جمع با کنایه زده کاملا اعتراف کرده که یه آدم سمیه و خودش مشکل داره

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با اولیا مدرسه موضوع رو در جریان بذارید
      خودت هم چند بار تند و با عصبانیت جواب بدی بهش
      یاد میگیره که حد خودشو نگه داره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      متاسفانه اولیا مدرسه هم پشت اونان چون اول سال یه موضوع پیش اومد یه تهمت بهم زدن و اخر سر همه چی ضد من تموم شد و بقیه بعد اون روز یه جوری رفتار میکردن که انگار اصلا من ادم نیستم با خودشون حرف میزنن و منو این (انگار یه شی ام) صدا میزنن مثلا امتحان مون کنسل شده بود من اونجا نبودم که خبر شو بشنوم بعد روز بعد با خودشون حرف میزنن و به من اشاره میکنن و میگن این میدونه که امتحان کنسل شده یکی بهش بگه بعد تو جمع یکی برگشت بهم گفت و بقیه حتی روشونو ازم برگردوندند تا منو نبینن!! خیلی بده خیلی بد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      متاسفانه اولیا مدرسه هم پشت اونان چون اول سال یه موضوع پیش اومد یه تهمت بهم زدن و اخر سر همه چی ضد من تموم شد و بقیه بعد اون روز یه جوری رفتار میکردن که انگار اصلا من ادم نیستم با خودشون حرف میزنن و منو این (انگار یه شی ام) صدا میزنن مثلا امتحان مون کنسل شده بود من اونجا نبودم که خبر شو بشنوم بعد روز بعد با خودشون حرف میزنن و به من اشاره میکنن و میگن این میدونه که امتحان کنسل شده یکی بهش بگه بعد تو جمع یکی برگشت بهم گفت و بقیه حتی روشونو ازم برگردوندند تا منو نبینن!! خیلی بده خیلی بد
      حاجی اینطوری درس خوندن برات سخت میشه
      تو ام اصلا اونارو ادم حساب نکن
      ی پیشنهاد
      بیشتر درس بخون ،بعدا خودشون میان سمتت
      هر چند چنین ادمایی بهتره نیان

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      راستش مشکل یه جورایی همون کمبود اعتماد به نفس و اینه که احساس میکنم چون من کمتر نمره آوردم ارزشم اونقدر نیست که بخوام چیزی بگم با چند تا از دبیر ها که باهاشون راحت ام موضوع رو گفتم و راستش اونا گفتن ازش فاصله بگیر ولی چون واقعا رفتاراشون به جایی رسید از اون جایی که اون یه اکیپ به پا کرده مثلا سه شنبه زبان داشتیم دبیر یهو گفت اگه نمرات تون ترم دو کم بشه اخراجین واقعیت استرس گرفتم بعد همون ثانیه ازم خواست برم پایه تخته و سوال رو حل کنم سوالی که کاملا قبل استرس بلد بودم کلا معنی شو فراموش کردم در حدی که دبیر بهم معنی شو گفت بعد یکی از بچه های اکیپ همون شخص برگشت گفت خیلی ام خوب میشه که افراد برن افراد کمتر یادگیری درس بهتر خیلی با اعتماد به نفس گفت جلوی دبیر و من هیچی نتونستم بگم آخرین امیدم اینه که امتحان های ترم رو بیست بگیرم مگر نه امیدی ندارم
      نگران نباش
      چیزی نمیشه
      با برنامه ریزی مطالعه کن خواستی با بچه های اینجا گزارش کارت هم بذار
      تمرکز نمیمونه برات بخوای همش فکر کنی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سعی میکنم تابستون گزارش کار بزارم که البته قصدم اینه که اول چهار درس تخصصی دهمم و کلی تست حل کنم و جمع بندی کنم بعدش میخوام شیمی زیست ریاضی رو پیش خوانی کنم و تو سال یازدهم روزای مدرسه نه ساعت مطالعه و روزای تعطیل ۱۲ ساعت مطالعه رو حداقل داشته باشم و تدریسی که بهم داده میشه تو همون روز بشینم بخونم و ترم اول معدلم بیست کنم.... و سمت هیچ احدی هم نرم خداروشکر که مدرسه اجازه میده نیم سال دوم دوازدهم اصلا نریم مدرسه (در شرایطی که ترم اول بیست شده باشی) و این واقعا قوت قلب
      و مامانم میگه اگه با اونا تو یه کلاس افتادم کلاسمو عوض کنم! و منم همین قصد رو دارم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نمره یه سری امتحان مزخرف دبیرستان تعیین نمیکنه بی ارزشی یا با ارزش شما وقتی خودت رو دست کم میگیری بقیه هم متوجه ش میشن و چنین اجازه ای رو به خودشون میدن
      اکثر بچه های تیزهوشان احساس نخبه بودن دارن و همین قضیه باعث غرور کاذب و خودبزرگ بینی و عقده میشه بینشون که اکثرا هم بعدا میرن قاطی باقالیا !دیدم که میگم
      شما همین که همت کردی خوندی و قبول شدی یعنی هیچی از اونا کم نداری اعتماد به نفس داشته باش و درستو بخون و ازهمشون بهتر شو
      خودتو توانایی هات رو اول به خودت بعد دبیرا ثابت کن
      اینطوری دیدگاه بقیه هم نسبت بهت عوض میشه

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی با دعوا حل میشه صحبت چرا

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه بار یقه شو بگیر بزن زیر گوشش خودکار درست میشه،
      #جدی

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن