X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12

موضوع: دردو دل؟؟

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دردو دل؟؟

باورم نمیشه دو روز دیگه کنکوره و من هنوز همونی بودم که هستم....

همه ی اون حرفا
      شروع کردنا
      خواستنا
      همشون هیچ بود

همشون..

به خودم قول دادم و باز شکستم

مصاحبه های زیادی دیدم طرف ۱۵تا۱۸ ساعت خونده تو دوماه رتبه ۱۰۰و خورده ای شده..
      طرف تو سه ماه پزشکی اورده
      و..

و خیلیا مثل منن ک تلاش کردن
      اما زود وا دادن

نمیدکنم چند نفر حال من و دارن

حال مزخرفیه
      تمام آرزوهات مرده
      تمام رویاهات

دوست داشتم پزشک بشم اما حالا
      هیچی نمیشم

نمیدونم درد و دل یا؟

کاش میشد زمان و برگردوند

..

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      و کاش روزا ۵۰ ساعت بود ، و stamina من بی نهایت و هی cool down نداشت
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zizi_99 نمایش پست ها

همه ی اون حرفا
      شروع کردنا
      خواستنا
      همشون هیچ بود

همشون..

و..

اما زود وا دادن

حال مزخرفیه
      تمام آرزوهات مرده
      تمام رویاهات

هیچی نمیشم

نمیدونم درد و دل یا؟

کاش میشد زمان و برگردوند

..
      به خاطر همین حرفای درست شما همیشه از تاپیک های از الان میشه و قبولی در ... ماه و ... هفته و انگیزشی های زرد که فقط برای فروختن برنامه های روی کاغذ و پولدار شدن مشاورایی که خودشون حتی نتونستن زمان کنکور خودشون یک ماه پشت سر هم درس بخونن متنفر بودم . و این چرخه هر سال تکرار میشه و به جای اینکه مثل یک آدم معمولی با ضریب هوشی معمولی و تایم روزانه معمولی از همون اول راه آهسته و پیوسته شروع کنیم به جاش تمام فرصت ها رو از دست میدیم به امید اون روز طلایی که بیاد و در اون روزآرمانی یکهو تبدیل بشیم به یک ربات که بتونیم بدون خستگی و درگیریهای احساسی ومشکلات روانی و فارغ از شرایط و اثر گذاری های محیطی تمام وقت و با صد در صد کارایی درس بخونیم و راهی که اکثر دانش آموزان موفق اون رو در 12 سال تحصیلی ذره ذره ساختن رو یک شبه بسازیم .هر کسی هم که بیاد بگه که این جوری شدنی نیست بهش حمله کنیم و با ژست روشنفکرانه بکوبیمش و متهمش کنیم به منفی بودن و سمی بودن و دل خوش باشیم به دروغ شیرین تا حقیقت تلخ .
      زهی خیال باطل

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که این تفکر صفر و صدی رو نمی فهمم که یا پزشکی یا هیچی. اگر هم بحث علاقه است که درس نخوندن شما نشون میده شما علاقه ندارید و کلا به تصویر پزشکی بیشترعلاقه دارید. اشکالی هم نداره. توانایی آدم ها با هم متفاوته. هرکسی باید توانایی های خودش رو پیدا کنه تا به موفقیت برسه وگرنه اینطوری درس خوندن شکنجه است.
      اگر پدر و مادرتون پیش تون هستند و شبا گشنه نمی خوابید و مجبور نیستید کار کنید تا شکمتون رو سیر کنید خوشحال باشید.
      درضمن 18 ساعت در روز درس خوندن هم شوخی بیش نیست. اصلا تا حالا امتحان کردید؟ من که تا الان نتونستم بیش از 10 ساعت در روز درس بخونم . اگر قراره فقط با 15 ساعت درس خوندن قبول بشم اصلا به درک.
      ویرایش توسط Username_Copied : 09 اردیبهشت 1404 در ساعت 20:43

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      به خاطر همین حرفای درست شما همیشه از تاپیک های از الان میشه و قبولی در ... ماه و ... هفته و انگیزشی های زرد که فقط برای فروختن برنامه های روی کاغذ و پولدار شدن مشاورایی که خودشون حتی نتونستن زمان کنکور خودشون یک ماه پشت سر هم درس بخونن متنفر بودم . و این چرخه هر سال تکرار میشه و به جای اینکه مثل یک آدم معمولی با ضریب هوشی معمولی و تایم روزانه معمولی از همون اول راه آهسته و پیوسته شروع کنیم به جاش تمام فرصت ها رو از دست میدیم به امید اون روز طلایی که بیاد و در اون روزآرمانی یکهو تبدیل بشیم به یک ربات که بتونیم بدون خستگی و درگیریهای احساسی ومشکلات روانی و فارغ از شرایط و اثر گذاری های محیطی تمام وقت و با صد در صد کارایی درس بخونیم و راهی که اکثر دانش آموزان موفق اون رو در 12 سال تحصیلی ذره ذره ساختن رو یک شبه بسازیم .هر کسی هم که بیاد بگه که این جوری شدنی نیست بهش حمله کنیم و با ژست روشنفکرانه بکوبیمش و متهمش کنیم به منفی بودن و سمی بودن و دل خوش باشیم به دروغ شیرین تا حقیقت تلخ .
      زهی خیال باطل
      دقیقاً..
      منم خواستم یک شبه بشم ابر قدرت و فقط شروع کنم اما نشد!
      یک برنامه ۱۸ ساعته چیدم درحالی که رکوردم ۱۰ونیم ساعت بود!
      و از اون روز تا الان هیچ رغبتی به درس ندارم
      هیچ میلی
      هیچ انگیزه ای
      حتی اون مینیمم ساعتم نمیتونم بخونم.
      همش فکر میکردم مشکل از منه
      وگرنه چطوری طرف تونسته؟
      من چرا نتونم؟
      همشم این جمله رو تکرار میکنن که
      اگه نمونه برای موفقیت نیست
      خب تو بشو نمونه!
      تو بجنگ و بشو اولین نفری که تونست!

من خواستم و نشد

و از طرفی این آهسته پیوسته رفتن و خودم عمیقا قبولش دارم
      اما از بس از این مصاحبه ها خوندم
      گفتم نکنه من دارم اشتباه میزنم؟
      نکنه موفقیت واقعا پله پله و پلکانی نیست و آسانسوریه؟

زهی خیال باطل.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      من که این تفکر صفر و صدی رو نمی فهمم که یا پزشکی یا هیچی. اگر هم بحث علاقه است که درس نخوندن شما نشون میده شما علاقه ندارید و کلا به تصویر پزشکی بیشترعلاقه دارید. اشکالی هم نداره. توانایی آدم ها با هم متفاوته. هرکسی باید توانایی های خودش رو پیدا کنه تا به موفقیت برسه وگرنه اینطوری درس خوندن شکنجه است.
      اگر پدر و مادرتون پیش تون هستند و شبا گشنه نمی خوابید و مجبور نیستید کار کنید تا شکمتون رو سیر کنید خوشحال باشید.
      درضمن 18 ساعت در روز درس خوندن هم شوخی بیش نیست. اصلا تا حالا امتحان کردید؟ من که تا الان نتونستم بیش از 10 ساعت در روز درس بخونم . اگر قراره فقط با 15 ساعت درس خوندن قبول بشم اصلا به درک.

چه اطلاعات جالبی از زندگی من فهمیدین!خودم تا حالا بهش دقت نکرده بودم
      اینکه سریع برچسب بزنین بدون اینکه تو زندگی اون آدم باشین اصلا کار درستی نیست.

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      واضحه که کرده ، من تجربه ۱۶ ساعت درس هم داشتم منتها خیلی عذاب آوره تهش یه روز بشه اونجوری خوند ، اونم واسه کسی که عادت داشته باشه به درس خوندن نه کسی که یهو اسارت زده ، حتی موتورو تعمیر میکردیم می‌گفتیم رعایت کن یه دو هفته تا موتور از آب بندی در بیاد این که دیگه آدمیزاده
      بهرحال پزشکی یه بته و ژست واسه خیلیا که خدا رو شکر داره طرفداراشو از دست میده کم کم ، لطفاً اگرم واقعا میخواد به آینده اش فکر کنید تا ۱۵ سال در آمد درست حسابی تعطیله ، واقع بین باشید
      بهترین کار انتخاب یه هدف زودبازده و در آمد متوسط رو به بالا و تلاش واسه اونه ، مگر اینکه خیلی هردمبیل باشید و پوست کلفت که خرم گاز گرفت جاش نمونه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

همه ی اون حرفا
      شروع کردنا
      خواستنا
      همشون هیچ بود

همشون..

و..

اما زود وا دادن

حال مزخرفیه
      تمام آرزوهات مرده
      تمام رویاهات

هیچی نمیشم

نمیدونم درد و دل یا؟

کاش میشد زمان و برگردوند

..
      پاشو جمع کن خودتو بابا دنیا به اخر رسیده مگه؟ مگه نمیگی طرف دو ماهه رتبه ۱۰۰ و خورده ای شده؟ خب توهم الان دو ماه وقت داری دیگه خب پاشو برو دنبال هدفت. هدفت رو که نگرفتن ازت. هنوز وقت داری هنوز وقت هست اقاجان کنکور اردیبهشت نشد تیر هست پاشو به جای نا امیدی شروع کن هر جقدر که میتونی بخون دو سه روز بخونی میفتی رو روال نیاز نیست حتما روزی ۱۸ ساعت بخونی تو شروع کن خودت بعدش ته ظرفیت و توانت رو میفهمی. انقدر زود خودتو نباز پاداش مال کسیه که تا تهش بجنگه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      پاشو جمع کن خودتو بابا دنیا به اخر رسیده مگه؟ مگه نمیگی طرف دو ماهه رتبه ۱۰۰ و خورده ای شده؟ خب توهم الان دو ماه وقت داری دیگه خب پاشو برو دنبال هدفت. هدفت رو که نگرفتن ازت. هنوز وقت داری هنوز وقت هست اقاجان کنکور اردیبهشت نشد تیر هست پاشو به جای نا امیدی شروع کن هر جقدر که میتونی بخون دو سه روز بخونی میفتی رو روال نیاز نیست حتما روزی ۱۸ ساعت بخونی تو شروع کن خودت بعدش ته ظرفیت و توانت رو میفهمی. انقدر زود خودتو نباز پاداش مال کسیه که تا تهش بجنگه
      تو دوماه پزشکی نمیشه اورد.
      اگه میشد بنظرت وقتم و تلف میکردم؟

مسئله جمع کردن نیست
      مسئله کم بودن زمانه..
      مسئله دیر اومدن ب خوده
      مسئله اشتباهاته
      مسئله تاوان دادنه ..
      مسئله مسئله مسئله..
      :/)

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

چه اطلاعات جالبی از زندگی من فهمیدین!خودم تا حالا بهش دقت نکرده بودم
      اینکه سریع برچسب بزنین بدون اینکه تو زندگی اون آدم باشین اصلا کار درستی نیست.

ببین شما نه نفر اولی هستی که این حرفا رو میزنی نه نفر آخر. اینجا پر از امثال شما و تاپیک های شماست. خیلی این تاپیک ها و حرفا کلیشه ایه. این حرفای برنامه 18 ساعته چیزی جز مخفی کردن تنبلی پشت حرفای کمال گرایانه نیست. با احترام من هیچ دلسوزی نسبت به شرایط شما ندارم.
      این چه حرفیه که برنامه 18 ساعته چیدم دیدم نمیشه بیخیال شدم؟ ادم عاقل فکر میکنه من باید روزی حداقل 7 ساعت بخوابم اصلا 6 ساعت خوابیدی یعنی میخوای 18 ساعت یک بند درس بخونی؟ خواب برای کیفیت یادگیری ضروریه. حالا برنامه رو ریختی سه روز سعی کردی نشد نباید برنامه رو اصلاح کنی؟
      میتونی این بازیا رو در بیاری که من توی زندگی شما نیستم ولی جون عمت فقط به خودت دروغ نگو. این برنامه 18 ساعته و اینا همه اش کشکه. من دیگه اینجا پست نمیذارم چون من برخلاف شما درس میخونم و تا لحظه اخر برای هدفم می جنگم.

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تو دوماه پزشکی نمیشه اورد.
      اگه میشد بنظرت وقتم و تلف میکردم؟

مسئله جمع کردن نیست
      مسئله کم بودن زمانه..
      مسئله دیر اومدن ب خوده
      مسئله اشتباهاته
      مسئله تاوان دادنه ..
      مسئله مسئله مسئله..
      :/)
      هیچکس مجبور نیست برای هدفاش بجنگه هیچکس رو مجبور نکردن برای دو ماه هم که شده پاشو از محدوده ی امنش بذاره بیرون و بجنگه . الانم محبور نیستی دو ماه به خودت سختی بدی. انتخاب خودته تو که تهش بالاخره باید سختی رو بکشی ولی تو میتونی انتخاب کنی الان اون سختی رو بکشی و با وجود اضطراب و افکار منفی ادامه بدی یا اینکه بعد از اعلام نتایج غصه بخوری که شاید همون موقع که فهمیدم اشتباهم رو شاید همون موقع که دوماه وقت داشتم اگر شروع میکردم الان وضعیتم این نبود
      ببین من دارم بهت میگم ادمای زیادی بودن که دو ماهه به پزشکی رسیدن به دانشگاه های تاپ ختی رسیدن من اینا رو توی سایت ها نخوندم من خود واقعیشون رو دیدم من دیدم طرف جلوی چشم خودم بعد از عید شروع کرد و پزشکی شهید بهشتی قبول شد حالا میخواید بگید انگیزشی زرد ابی قرمز یا هر رنگی من وقتی خودم همچین ادمی دیدم از ته دلم ایمان دارم ادمیزاد میتونه هرکاری بکنه. چیزی که باعث میشه قبول نشی زمان نیست بلکه شخصیت و اشتباهاته تویی که الان فهمیدی مشکلت رو تویی که الان تغییر کردی مطمئن باش زمان به اندازه کافی داری
      بابا دیگه فوقش اینه که نمیشه . سال دیگه میخونی . بابا چرا داری تلاش نکرده تسلیم میشی چرا انقدر میترسی خدایی تو که هنوز شروع هم نکردی ختی از کجا میدونی نمیشه؟
      درس خوندن روزی ۱۸ ساعت هم شدنیه به خدا اگر از نزدیک ندیده بودم چرت و پرت نمیگفتم منتها این ساعت مطالعه ها برای کسیه که باور داشته باشع میتونه . تو اینجا کمتر کسی رو پیدا میکنی که بتونه هر روز ساعت مطالعه نجومی داشته باشه تهشم چون خودش نمیتونه میگه نمیشه
      اتقدر اراده ات رو تضعیف نکن اگر یه هدفی رو از ته دل میخوای باید براش تا اخرین لحظه بجنگی حتی وقتی هیچکس باورت نداره ولی اگر شک داری بحثش جداست

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      ببین شما نه نفر اولی هستی که این حرفا رو میزنی نه نفر آخر. اینجا پر از امثال شما و تاپیک های شماست. خیلی این تاپیک ها و حرفا کلیشه ایه. این حرفای برنامه 18 ساعته چیزی جز مخفی کردن تنبلی پشت حرفای کمال گرایانه نیست. با احترام من هیچ دلسوزی نسبت به شرایط شما ندارم.
      این چه حرفیه که برنامه 18 ساعته چیدم دیدم نمیشه بیخیال شدم؟ ادم عاقل فکر میکنه من باید روزی حداقل 7 ساعت بخوابم اصلا 6 ساعت خوابیدی یعنی میخوای 18 ساعت یک بند درس بخونی؟ خواب برای کیفیت یادگیری ضروریه. حالا برنامه رو ریختی سه روز سعی کردی نشد نباید برنامه رو اصلاح کنی؟
      میتونی این بازیا رو در بیاری که من توی زندگی شما نیستم ولی جون عمت فقط به خودت دروغ نگو. این برنامه 18 ساعته و اینا همه اش کشکه. من دیگه اینجا پست نمیذارم چون من برخلاف شما درس میخونم و تا لحظه اخر برای هدفم می جنگم.
      خیلی تاثیر گذار بود.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)