خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اگر هنوز برای ادبیات نهایی استارت نزدی، معرفی یه تدریس مفید و رایگان!

بچه ها سرچ کنید ادبیات محسنی اپارات یه چنل اموزش ادبیات هست که بین ویدیو هاش دوتا ویدیو داره جمعبندی ارایه برای نهایی 402 و یکی دیگه دستورزبان دوازدهم برای نهایی 402، این دو تا ویدیو رو ببینید خیلی کامل و جمع و جور با یه اموزش خیلی خوش فهم همه دستور و ارایه رو توی دوتا ویدیو تدریس کردن. ارایه اش 2 ساعت و نیم دستور هم 3 ساعت ویدیوش. واقعا کامل همه چیزو گفته بودن با کلی مثال بدون هیچ اضافه گویی یا خارج از کتاب. من خودم این دو ویدیو رو کامل دیدم و جزوشو نوشتم حالا درس به درس ادبیات رو شروع میکنم به خوندن برام هموار تر میشه مطالعش. خواستم به شما هم بگم اگه هنوز شروع نکردید و برنامه ای ندارید از این دوتا ویدیو شروع کنید. هر کدوم شون توی آپارات 44 هزار بازدید خوردن خیلی اموزش مرتب و تمیزی هست حالا خودتون برید ببینید متوجه میشد. توی چنلش اموزش های زیادی گذاشته ولی همون نهایی 402 که نوشته رو پیدا کنید کامل و کافی ان... التماس دعا
      ویرایش توسط wijdane : 01 اردیبهشت 1404 در ساعت 16:34

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دستت درد نکنه ❤️

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wijdane نمایش پست ها
      بچه ها سرچ کنید ادبیات محسنی اپارات یه چنل اموزش ادبیات هست که بین ویدیو هاش دوتا ویدیو داره جمعبندی ارایه برای نهایی 402 و یکی دیگه دستورزبان دوازدهم برای نهایی 402، این دو تا ویدیو رو ببینید خیلی کامل و جمع و جور با یه اموزش خیلی خوش فهم همه دستور و ارایه رو توی دوتا ویدیو تدریس کردن. ارایه اش 2 ساعت و نیم دستور هم 3 ساعت ویدیوش. واقعا کامل همه چیزو گفته بودن با کلی مثال بدون هیچ اضافه گویی یا خارج از کتاب. من خودم این دو ویدیو رو کامل دیدم و جزوشو نوشتم حالا درس به درس ادبیات رو شروع میکنم به خوندن برام هموار تر میشه مطالعش. خواستم به شما هم بگم اگه هنوز شروع نکردید و برنامه ای ندارید از این دوتا ویدیو شروع کنید. هر کدوم شون توی یوتیوب 44 هزار بازدید خوردن خیلی اموزش مرتب و تمیزی هست حالا خودتون برید ببینید متوجه میشد. توی چنلش اموزش های زیادی گذاشته ولی همون نهایی 402 که نوشته رو پیدا کنید کامل و کافی ان... التماس دعا
      من رفتم آرایه شو دیدم
      خیلی خوب بود
      برای زبان خارجه و عربی که این طوری خوب درس بده چه پیشنهادی داری؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaittoon6 نمایش پست ها
      من رفتم آرایه شو دیدم
      خیلی خوب بود
      من میخواستم یکتا ببینم یعنی نبینم؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      نمیدونم
      از هر کدومش یه ۳۰ دقیقه بببن
      با هر کدوم راحت بودی همونو ادامه بده
      من یکتا ندیدم اما اسمشو زیاد شنیدم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaittoon6 نمایش پست ها
      من رفتم آرایه شو دیدم
      خیلی خوب بود
      خدارو شکر براتون مفید بود.
      راستش برای زبان من خودم پارسال که باز نهایی داشتم روز قبل امتحان شروع کردم همایش زبان زینعلی رو دیدم سه تا ویدیو 3 ساعته بود که فقط گرامر تدریس میشد و واقعا تدریسش برام خوب بود طوری که با اینکه زبان خیلی قوی نداشتم اما 19 گرفتم! البته کلا پارسال امتحان زبان برا من نمرش معجزه وار و شانسی اینقدر خوب شد چون حتی لغتم درست حسابی نخونده بودم اما در کل از اون همایش خیلی راضی بود امسالم همونو دوباره از اول میبینم منتها زودتر شروع میکنم که دقیقه نودی نشه مثل پارسال

برای عربی هم راستش من ویدیو اموزشی ندیدم عربی خوبی داشتم همون از روی فرمول بیست کامل درسنامه هاشو کار کردم نمونه سوالم زیاد حل نکردم و نمره کامل گرفتم باهاش

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      من تاحالا تدریس یکتا ندیدم ولی این تدریس خیلی بی حاشیه و خوش فهم بود زمان زیادی هم نگرفت

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)