مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      خیلی ممنون از شما
      ولی مطمئنید؟ اخه اون سوزنچی و خسروپناه گفتن که همه ی دروس در 405 تاثیر خواهد داشت.
      امیدوارم اینی بشه که شما میگین.... ولی اینم بگم سال بعد میشه 16 درس که بازم زیاده.
      برنامه احتمالی نهایی ها اومده و خیلی فاجعس. هر روز امتحان. فرجه ای نیست
      یعنی یه فارغ التحصیل هر روز میره امتحان میده
      یه هفته صبر کنید همه چیز مشحص میشه . من که خودم نظرم اینه که همین اتفاق هست
      اگرم نباشه قطعا اینبار هم دانش اموزا هم معلم ها هم مدیرا و همه دارن اعتراض میکنن به این یک بام و دو هوای شورا و احتمال اینکه همون 6 درس باز دوباره مبنا باشه خیلی زیاده .

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      یه هفته صبر کنید همه چیز مشحص میشه . من که خودم نظرم اینه که همین اتفاق هست
      اگرم نباشه قطعا اینبار هم دانش اموزا هم معلم ها هم مدیرا و همه دارن اعتراض میکنن به این یک بام و دو هوای شورا و احتمال اینکه همون 6 درس باز دوباره مبنا باشه خیلی زیاده .
      برنامه رو دیدید؟ واقعا افتضاحه. عملا باید هر روز بری امتحان. امروز زیست 3 فردا زبان یازدهم. حتی اگه طول سال هم بخونی بالاخره یه وقت و فرجه ی مرور باید باشه دیگه!
      کنکور اردیبهشتم نیست و بعد از 16 تا امتحان و له شدن به معنای واقعی میریم استقبال کنکور تیر
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      برنامه رو دیدید؟ واقعا افتضاحه. عملا باید هر روز بری امتحان. امروز زیست 3 فردا زبان یازدهم. حتی اگه طول سال هم بخونی بالاخره یه وقت و فرجه ی مرور باید باشه دیگه!
      کنکور اردیبهشتم نیست و بعد از 16 تا امتحان و له شدن به معنای واقعی میریم استقبال کنکور تیر
      نه والا من از دو روز مونده به عید هیچحی راجب کنکور و نهایی و خبر و .. ندیدم اخرین خبر راجب برگشت 6 درس یازدهم بود. . یه اتفاقات خیلی بدی برام افتاد که کلا تا الآنش درگیر بودم طوریکه روز کنکور اردیبهشت بیمارستان بودم . از امروز تونستم کلا اینترنت بیام و ببینم چه خبره . تازه هنوزم نمیدونم چه خبره باید دو سه روز چک کنم تا فرش بشم
      انشالا که ازمونا و کنکور اردیبهشت خوب بوده باشه براتون.
      هیچ چیز با ارزش تر از خودتون نیستید . همه چی به وقتش درست میشه نگران نباشید.
      زندگی جاریست.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)