مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

گول این موسسه کنکور مشاوره ای رو نخورید

اول از همه بگم طبق این ۴.۵ تا مشاور مجازی که داشتم توصیه ام اینکه اصلا سمت مشاور مجازی نرید ولی جدا از اون هرجا میرید مشاور نوتروفیل نرید این موسسه دوهفته تمام وقت منو گرفت دو هفته ای که شاید الان من وضعیت بهتری داشتم تازه من هزینه کردم مشاور ارشدم گرفتم ولی هر کدوم به یک نحوی منو عذاب دادن منو بشدت عقب انداختن مشاور اولش یه پسر بود ولی صبح ساعت ۸.۹ صبح تا چهار روز ه برنامه تایپی می‌فرستاد اصلا خوب نبود بار دوم خواستم کنسل کنم گفتن نه بیا تعویض کن منم خر شدم تعویض کردم با یه مشاور خانم ایشون اینقدر دیگه پرت بود ۵ سال سابقه ‌کارم داره مثلا روز. اول که قرار بود زنگ بزنه هی الکی گفت فلان ساعت اخرشم ساعت ۱۱ شب هول هولکی زنگ زد میگفت مصوبه یازدهم نمیدونی چیشد گفت بزار برم تو کانالا ببینم چه خبریه جدا از اون اومده تو آین زمان که من مباحث کمی فیزیک خوندم و فیزیکم ضعیفه دینامیک گذاشته میگه برای نهایی ات چون نخوندی ولی جالبه از یطرف تو برنامه اسمی از سوال تشریحی تیورده همش گفته تست بزن
      جدا از اون گزارش کار هارو اصلا درست برسی نمیکنه فقط سه جمله مینویسه خوبه بده چن روز گزارش کار نفرستی دریغ از یک پیام
      خلاصه اگه فکر می‌کنید مشاور مجاری میتونه کمک تون کنه باید بگم بله در حد یکماه خوبه به شرطی که برنامه نوشتن بلد نباشی ولی کلا حاشیه هست من دوماه قبلترش با سیب ترش داشتم صد رحمت به نوتروفیل اونا هرچی بود سواد مشهوره ای داشتن لاقل موبه مو گزارشکارت با ویس هرشب چک می‌کرد
      ولی من اشتباه کردم گول این نکتروفیل خوردم ولی شما سمتش نرید 💔😭دیگه ام گفتن پولتو نمیدیم 💔

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      صحیح میفرمایید .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizigoli نمایش پست ها
      اول از همه بگم طبق این ۴.۵ تا مشاور مجازی که داشتم توصیه ام اینکه اصلا سمت مشاور مجازی نرید ولی جدا از اون هرجا میرید مشاور نوتروفیل نرید این موسسه دوهفته تمام وقت منو گرفت دو هفته ای که شاید الان من وضعیت بهتری داشتم تازه من هزینه کردم مشاور ارشدم گرفتم ولی هر کدوم به یک نحوی منو عذاب دادن منو بشدت عقب انداختن مشاور اولش یه پسر بود ولی صبح ساعت ۸.۹ صبح تا چهار روز ه برنامه تایپی می‌فرستاد اصلا خوب نبود بار دوم خواستم کنسل کنم گفتن نه بیا تعویض کن منم خر شدم تعویض کردم با یه مشاور خانم ایشون اینقدر دیگه پرت بود ۵ سال سابقه ‌کارم داره مثلا روز. اول که قرار بود زنگ بزنه هی الکی گفت فلان ساعت اخرشم ساعت ۱۱ شب هول هولکی زنگ زد میگفت مصوبه یازدهم نمیدونی چیشد گفت بزار برم تو کانالا ببینم چه خبریه جدا از اون اومده تو آین زمان که من مباحث کمی فیزیک خوندم و فیزیکم ضعیفه دینامیک گذاشته میگه برای نهایی ات چون نخوندی ولی جالبه از یطرف تو برنامه اسمی از سوال تشریحی تیورده همش گفته تست بزن
      جدا از اون گزارش کار هارو اصلا درست برسی نمیکنه فقط سه جمله مینویسه خوبه بده چن روز گزارش کار نفرستی دریغ از یک پیام
      خلاصه اگه فکر می‌کنید مشاور مجاری میتونه کمک تون کنه باید بگم بله در حد یکماه خوبه به شرطی که برنامه نوشتن بلد نباشی ولی کلا حاشیه هست من دوماه قبلترش با سیب ترش داشتم صد رحمت به نوتروفیل اونا هرچی بود سواد مشهوره ای داشتن لاقل موبه مو گزارشکارت با ویس هرشب چک می‌کرد
      ولی من اشتباه کردم گول این نکتروفیل خوردم ولی شما سمتش نرید دیگه ام گفتن پولتو نمیدیم
      بابا این کارا چیه همین الان برو توی هوش مصنوعی توییتر مدت زمانی که میتونی درس بخونی رو بهش بگو دروسی که میخوای بخونی و و تعداد فصلا رو هم بهش بگو ازش بخواه جوری بچینه که خسته نشی و تایم برای تست زدنم بذاره به خدا یه جوری برنامه ریزی میکنه برات پشمات میریزه تازه رایگان هم هست

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      بابا این کارا چیه همین الان برو توی هوش مصنوعی توییتر مدت زمانی که میتونی درس بخونی رو بهش بگو دروسی که میخوای بخونی و و تعداد فصلا رو هم بهش بگو ازش بخواه جوری بچینه که خسته نشی و تایم برای تست زدنم بذاره به خدا یه جوری برنامه ریزی میکنه برات پشمات میریزه تازه رایگان هم هست
      آدرس هوش مصنوعی بفرست

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aurora نمایش پست ها
      آدرس هوش مصنوعی بفرست
      عزیزم باید اپلیکیشن توییتر رو نصب کنی همونجا تو اپلیکیشن توییتر هستش

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      عزیزم باید اپلیکیشن توییتر رو نصب کنی همونجا تو اپلیکیشن توییتر هستش
      کجای توییتر؟
      کن چندین ساله عضو هستم....
      البته اگه منظورت همون برنامه توییتر باشه که معروفه
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      کجای توییتر؟
      کن چندین ساله عضو هستم....
      البته اگه منظورت همون برنامه توییتر باشه که معروفه
      بله دزسته اپلیکیشن توییتر رو باز کنید روی گزینه Grok کلیک کنید و باهاش حرف بزنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن