نوشته اصلی توسط
Zizigoli
اول از همه بگم طبق این ۴.۵ تا مشاور مجازی که داشتم توصیه ام اینکه اصلا سمت مشاور مجازی نرید ولی جدا از اون هرجا میرید مشاور نوتروفیل نرید این موسسه دوهفته تمام وقت منو گرفت دو هفته ای که شاید الان من وضعیت بهتری داشتم تازه من هزینه کردم مشاور ارشدم گرفتم ولی هر کدوم به یک نحوی منو عذاب دادن منو بشدت عقب انداختن مشاور اولش یه پسر بود ولی صبح ساعت ۸.۹ صبح تا چهار روز ه برنامه تایپی میفرستاد اصلا خوب نبود بار دوم خواستم کنسل کنم گفتن نه بیا تعویض کن منم خر شدم تعویض کردم با یه مشاور خانم ایشون اینقدر دیگه پرت بود ۵ سال سابقه کارم داره مثلا روز. اول که قرار بود زنگ بزنه هی الکی گفت فلان ساعت اخرشم ساعت ۱۱ شب هول هولکی زنگ زد میگفت مصوبه یازدهم نمیدونی چیشد گفت بزار برم تو کانالا ببینم چه خبریه جدا از اون اومده تو آین زمان که من مباحث کمی فیزیک خوندم و فیزیکم ضعیفه دینامیک گذاشته میگه برای نهایی ات چون نخوندی ولی جالبه از یطرف تو برنامه اسمی از سوال تشریحی تیورده همش گفته تست بزن
جدا از اون گزارش کار هارو اصلا درست برسی نمیکنه فقط سه جمله مینویسه خوبه بده چن روز گزارش کار نفرستی دریغ از یک پیام
خلاصه اگه فکر میکنید مشاور مجاری میتونه کمک تون کنه باید بگم بله در حد یکماه خوبه به شرطی که برنامه نوشتن بلد نباشی ولی کلا حاشیه هست من دوماه قبلترش با سیب ترش داشتم صد رحمت به نوتروفیل اونا هرچی بود سواد مشهوره ای داشتن لاقل موبه مو گزارشکارت با ویس هرشب چک میکرد
ولی من اشتباه کردم گول این نکتروفیل خوردم ولی شما سمتش نرید دیگه ام گفتن پولتو نمیدیم