سلام
داخل این تاپیک میتونید کانال هایی از یوتیوب که مطالب و محتواهاش بدردتون خورده رو معرفی کنید
اگر خواستید یک توضیح کوتاه درمورد محتوای کانال مربوطه بنویسید یا مهم ترین مواردی که خودتون شخصا ازش آموختید و استفاده کردید رو تعریف کنید
سلام
داخل این تاپیک میتونید کانال هایی از یوتیوب که مطالب و محتواهاش بدردتون خورده رو معرفی کنید
اگر خواستید یک توضیح کوتاه درمورد محتوای کانال مربوطه بنویسید یا مهم ترین مواردی که خودتون شخصا ازش آموختید و استفاده کردید رو تعریف کنید
Bolinus.medical
این کانال مطالب آموزشی خوب و با کیفیتی رو برای دانشجوهای پزشکی قرار میده. ( داخلی و فارسی هست)
اگه دانشجوی پزشکی مقاطع علوم پایه و فیزیوپات هستید حتما پیشنهاد میکنم از آموزش هاش استفاده کنید.
PoyotAcademy
آموزش های صفر تا صد نرم افزارهای کاربردی رو قرار میده ، نحوه توضیحاتش هم خیلی روون و خوبه اگه همراه باهاش تمرین کنید حتما تسلط خوبی پیدا میکنید و کار با نرم افزاری که میخواید رو خوب یادمیگیرید
aliabdaal
اگر دانشجو هستید که حتما پیشنهادش میکنم ، اگر هم دانشجو نیستید باز هم پیشنهاد میکنم
این یکی کانال داخلی و فارسی نیست
مطالب خیلی خوب و کاربردی ای برای رشد دادن جنبه های مختلف زندگی ( با تمرکز بیشتری روی تحصیلات و توسعه فردی) قرار میده که ارزش الگو برداری و اجرایی دارن و مثل خیلی از کانال ها صرفا شعار زده نیستن بلکه میزان کاربردی بودن قابل قبولی داره
KhashayarTalks
این هم داخلی و فارسی هست
عموم و همگی میتونن از محتواهاش استفاده کنن
ایشون محتواهای خوب خارجی رو ترجمه میکنن و بصورت خلاصه و با نظم خوبی توضیح شون میدن ( اغلب توی زمینه های توسعه فردی)
DrAzarakhshMokriOfficial
داخلی و فارسی
اگه قصد دارید ذهنتون و قدرت تفکرتون رو تمرین بدید و عمیق شدن روی موضوعات جذاب رو بچشید
حتما پیشنهاد میکنم بهش سر بزنید ، با دنبال کردن محتواهای ایشون قطعا دید خیلی بهتری نسبت به موضوعات مختلف زندگی پیدا میکنید
ویرایش توسط Expired : 29 اسفند 1403 در ساعت 23:44
همیشه (یا حداقل اغلب اوقات) توی مدرسه کلاس تاریخ یکی از کسالت آورترین ساعت ها برامون بوده
یه مشت جملات رو زورکی باید حفظ میکردیم و یه نمره ای میگرفتیم میرفت ...
متاسفانه مدرسه و سیستم آموزشی بشدت توی نشون دادن شیرینی و لذت آشنایی با تاریخ بشر و جهان ، شکست خورده
اگه میخواید این لذت تلخ و شیرین رو بچشید این دوتا کانال جذاب رو بهتون پیشنهاد میکنم :
movarekhpodcast
DeepPodcast
همون چند تا کانالی که میشناختم رو گفتی دیگه
ولی این دو تام خوبن
Peter McKinnon اموزش و ایده واسه عکاسی
Phlearn اینم یه جورایی کاراش شبیه پویوته (poyotAcademy)
azadsocial
JordanBPeterson
hubermanlab
لایک و کامنت و سابکسرایب اینا فراموش نشه![]()
مادرم رخت شسته بود آن روز
کفتری روی بام خانه نشست
از لب بام دیدمت، ناگاه
پشت بام از کبوترم افتاد...
healthy gamer gg
انگلیسیه زبانش ولی خیلی خوبه؛ بیشتر برای سلامت روان هست و چی مهم تر از سلامت روان که حفظش کنیم
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)