خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

از این وضعیت درس نخوندنم خسته شدم

دهم که بودم صب تا شب کتاب دستم بود با انگیزه میخوندم وقتی که نهایی دادم و نمراتمو دیدم کلا از درس افتادم اولا فقط چند ساعت افت داشتم ولی الان اصلاااااا نمیتونم پای کتاب بشینم انگیزم صفر صفره نمراتم در حد پاس شدنه از خودم حالم بهم میخوره

یکیم من امسال مدرسمو عوض کردم جوش یجوریه که کلا از درس افتادم تو اون یکی مدرسه فقط من شاگرد اول بودم(چون سطح مدرسه پایین بود) امسال شدم نفر اخر کلاس هعی

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط شروع کن هر روز ی مبحث بخون

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتابخانه یا سالن مطالعه رفتن رو امتحان کن
      اونجا بقیه دارن میخونن تو هم انگیزه میگیری
      بعد کلا مجبور میشی به خوندن اونجا (چون بخوای هم کار دیگه ای نمی تونی بکنی )
      یه مورد دیگه به نظرم اول هر مبحثی رو میخونی
      دور اول سوالات کنکور سالای قبل شو بزن بعد برو سراغ تست تالیفی
      یه دفعه ای سراغ سوال سخت نرو ، پله پله درجه سوالا رو ببر بالا که زده نشی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بتمن نمایش پست ها
      دهم که بودم صب تا شب کتاب دستم بود با انگیزه میخوندم وقتی که نهایی دادم و نمراتمو دیدم کلا از درس افتادم اولا فقط چند ساعت افت داشتم ولی الان اصلاااااا نمیتونم پای کتاب بشینم انگیزم صفر صفره نمراتم در حد پاس شدنه از خودم حالم بهم میخوره

یکیم من امسال مدرسمو عوض کردم جوش یجوریه که کلا از درس افتادم تو اون یکی مدرسه فقط من شاگرد اول بودم(چون سطح مدرسه پایین بود) امسال شدم نفر اخر کلاس هعی
      علت اینه که سال دهم ذهن میتونست با خیال راحت بدون دغدغه
      روی درس تمرکز کنه اما هرچی سن بیشتر میشه دغدغه های ذهنی ام بیشتر میشه و این طبیعیه

از تغییر محل مطالعه شروع کنید
      یا کتابخونه رفتن یا تغییر دکور محل مطالعه...
      قبل از شروع مطالعه هم سعی کنید یسری پیش شرط هارو بگذرونید
      کارایی انجام بدید که به ذهن آلارم بده داره وارد فاز درس خوندن میشه
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم همین مشکل رو داشتم تا آذر ماه پارسال که دوازدهمی بودم خیلی خوب پیش رفتم ساعت مطالعه ی بالایی داشتم از دهم می‌خوندم اما یهو ساعت مطالعه ام صفر شد تمرکز نداشتم همش برنامه مینوشتم اما عمل نمی کردم پارسال قبول نشدم پشت موندم و تا ماه پیش حتی نفهمیدم چرا این بلا سرم اومد پیش روانشناس رفتم گفت به این حالت میگن تنفر درسی مغزت بعد تلاش مستمر روی یه موضوع خسته میشه حوصله ادامه دادن ندارن و اطلاعاتی رو که دریافت می‌کنه بی اهمیت نشون میده بی اهمیت نشون دادن این اطلاعات و اضطرابی که بخاطرش ایجاد میشه باعث کاهش تمرکزت میشه بهترین راه اینه که مغزت رو دوباره عادت بدی و علاقه مند کنی از ساعت مطالعه خیلی کم شروع کن و کم کم ببرش بالا استرس هم نداشته باش مطمئن باش خیلی ها این مشکل رو دارن موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن