خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شروع برای کنکور و دغدغه زمان جمع بندی !کمککک!

من تازه شروع کردم برای کنکور و هدفم هم راستیتش یه رشته تاپ هستش مشکلی که دارم اینه که من درس هارو حدود ۱۵ اردیبهشت تموم میکنم و جمع بندیم با امتحاناته 😬 بنظرتون چطور جمع بندی رو انجام بدم که بهترین بازدهی رو داشته باشم
      و بنظرتون تو درس های که ضعیفم مثل ریاضی وقت کمتری بذارم و بیشتر وقتمو روی زیست و فیزیک که بهترم بذارم و حدود سه ساعتم خوبه که به عمومی ها تایم بدم ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست گرامی سلام
      1. در رابطه با جمع بندی داخل امتحانات بهترین حالت اینه که مثلا اگر شما 2 روز برای امتحان زیست زمان دارید شما فرض کنید 1 روز زمان دارید و در همون روز اول کل زیست رو تشریحی ببندید اگر موفق شدید روز دوم رو دو قسمت کنید قسمت اول تست زنی کنید و اولویت تست زنی هم با کتابی باشه که قبلا کار کردید و تست های مارکدارتون نه کتاب جدید اینطوری در دوره امتحانات یک بار دوازدهم براتون هم تستی هم تشریحی بسته میشه در قسمت دوم روز دوم هم یه دور مرور کتاب درسی زیست برای امتحانون اینطوری حتی میتونید نکات تستی هم وارد کتاب درسی کنید
      2. چون دیر شروع کردید الان نباید رو مباحثی که بلد نیستید و مشکل دارید وقت بذارید اما دقت کنید گفتم مباحث نه درس یعنی نباید کلا ریاضی رو کنار بذارید بلکه باید برای ریاضی به دوره مباحثی که خوندید و یاد گرفتید بپردازید و بقیه وقتتون رو رو همون زیست و فیزیکی که قوی هستید تست بیشتر کار کنید
      3. ساعت مشخص کردن یه چیز کاملا شخصی و بستگی به قوت و ضعف و سرعت یادگیری شما در یک درس داره پس معلوم نیست 3 ساعت عمومی برای شما کمه یا زیاد اما شما بر حسب ضریب دروس عمومی باید ادبیات رو هر روز بخونید و عربی و زبان ودین و زندگی رو بر حسب میزان تسلطتون تو هفته پخش کنید اما هر چقدر فاصله خوندن یک درس از هم کمتر باشه فراموشی شما کمتر میشه مثلا روزی نیم ساعت دینی خوندن خیلی بهتر از 4 روز یکبار 2 ساعت دینی خوندن هست
      موفق باشید
      ویرایش توسط رامون کاخال : 17 اسفند 1403 در ساعت 18:08

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از توضیحاتتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن