خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من از الان درست و حسابی میخونم و قبول میشم مطمئنم تو هم دوست داری بیا

من پیمان قول میدم از الان (۹ اسفند)مطمئن شروع میکنم و قبول میشم شک ندارم اصلا یعنی از اینکه الان روزه هم مطمئن ترم اگه شروع کنم و محکم بخونم قبول میشم یه پست نوشتم راستش کلی تایپ کردم پرید (دیگه حوصله ندارم بنویسم)ولی من از الان شروع میکنم و قبول میشم مطمئن مطمئنم تو هم دوست داری بیا همراهم و قبول بشو میام از پیشرفتم و برنامه هام بعد میگم بهتون ولی شاید هر روز نتونم بیام بگم یه کانال تلگرام دارم اونجا وقت کنم بیشتر از وضعیت میزارم (peymanlifestyle1) یه دونه @ بزار قبلش دوست داشتی بیا یه کد تخفیف گاج مارکت هم داشتم گذاشتم توی کانال بعد اینجا هم میزارم که هر کی دوست داشت استفاده کنه ، حالا این حرفا رو ولش کن حرف من یه کلام قبول میشممم نزار چندتا کتاب چرت و پرت و چهارتا آدم اسک.... جلو تو و آرزو هات وایستن شده باشه براش پونزده ساعت هم میخونم مطمئن از الان میشه برنامه و اینکه چکار میکنم هم میگم شاید مسخره ام کنید یا بخندید ولی اینجا گفتم که به همه ثابت کنم میشه مطمئنم از الان رتبه هزار هدفمه شاید هم بعداً تغییر کرد و کمتر شد تو هم پایه ای یه یاعلی بگو یه قول بده همینجا یه بار برای همیشه تمومش کنیم میام از شرایطم گزارش میدم توی کاناله فکر کنم بیشتر بنویسم نمی‌دونم مواظب خودت و آرزوهات باش رفیق

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بشین تا قبول شی
      کرم ورزد آن سر که مغزی در اوست
      که دون همتانند بی مغز و پوست
      کسی نیک بیند به هر دو سرای
      که نیکی رساند به خلق خدا

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان با این حرفت بهت مدال دادن؟؟؟!
      کاش کسایی مثل شما هیچوقت حرف نزنن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Chester نمایش پست ها
      بشین تا قبول شی
      چقدر نامحترم.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      عضو چنلتون شدم، ایشالله به هدفتون برسید و موفق باشید.
      صدای افرادی که بهتون می‌گن نمی‌تونید رو نشنوید و فقط روی هدفتون تمرکز کنید. خدابزرگه، امیدوار باشید و فققققط تلاش کنید ^^

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F T M نمایش پست ها
      عضو چنلتون شدم، ایشالله به هدفتون برسید و موفق باشید.
      صدای افرادی که بهتون می‌گن نمی‌تونید رو نشنوید و فقط روی هدفتون تمرکز کنید. خدابزرگه، امیدوار باشید و فققققط تلاش کنید ^^
      خیلی ممنون از شما
      چشم حتما

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا آخرش میمونی دیگه ؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام منم هستم؛)

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanazzx نمایش پست ها
      الان با این حرفت بهت مدال دادن؟؟؟!
      کاش کسایی مثل شما هیچوقت حرف نزنن
      تا آخرش میمونی دیگه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اول اینکه من از اون روزی که اینو گذاشتم چند روز گذشته بچه هایی که شروع نکردید شروع کنید خواهشاً نکته ی بعدی اگه دوست داشتید روتین لغات زبان گذاشتیم توی کانال و حتی چیزای دیگه دوست داشتید بهم ملحق بشید و از فردا هم لینک فارست میزارم دوست داشتید بیایید شما هم بخونیم باهم ، لینک فارست هم کلا شاید محدود بزاریم چند روز نمی‌دونم دقیق ، دم همه تون گرم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال از همه ی عزیزان داشتم لطفاً توی هر امتحانی نمره ی بالای هجده و نیم گرفتید توی نهایی لطفاً کنید تجربه تون رو توی اون درس برام بنویسید که چکار کردید چی خوندید و چطور عمل کردید با کمال تشکر و قدر دانی ازتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن