من پیمان قول میدم از الان (۹ اسفند)مطمئن شروع میکنم و قبول میشم شک ندارم اصلا یعنی از اینکه الان روزه هم مطمئن ترم اگه شروع کنم و محکم بخونم قبول میشم یه پست نوشتم راستش کلی تایپ کردم پرید (دیگه حوصله ندارم بنویسم)ولی من از الان شروع میکنم و قبول میشم مطمئن مطمئنم تو هم دوست داری بیا همراهم و قبول بشو میام از پیشرفتم و برنامه هام بعد میگم بهتون ولی شاید هر روز نتونم بیام بگم یه کانال تلگرام دارم اونجا وقت کنم بیشتر از وضعیت میزارم (peymanlifestyle1) یه دونه @ بزار قبلش دوست داشتی بیا یه کد تخفیف گاج مارکت هم داشتم گذاشتم توی کانال بعد اینجا هم میزارم که هر کی دوست داشت استفاده کنه ، حالا این حرفا رو ولش کن حرف من یه کلام قبول میشممم نزار چندتا کتاب چرت و پرت و چهارتا آدم اسک.... جلو تو و آرزو هات وایستن شده باشه براش پونزده ساعت هم میخونم مطمئن از الان میشه برنامه و اینکه چکار میکنم هم میگم شاید مسخره ام کنید یا بخندید ولی اینجا گفتم که به همه ثابت کنم میشه مطمئنم از الان رتبه هزار هدفمه شاید هم بعداً تغییر کرد و کمتر شد تو هم پایه ای یه یاعلی بگو یه قول بده همینجا یه بار برای همیشه تمومش کنیم میام از شرایطم گزارش میدم توی کاناله فکر کنم بیشتر بنویسم نمیدونم مواظب خودت و آرزوهات باش رفیق