X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezzanr نمایش پست ها
      رفتن به دندون رو تقریبا غیر ممکن کردن و با کارنامه سبز اگه رتبه هم بیارین دانشگاه مقصد به دلیل ظرفیت زیاد قبول نمیکنه.
      اگه بحث علاقه نیست و بحث پول و زودتر پول در آوردن تهش اینه شما 5 سال زودتر تو دندون فارغ التحصیل میشین و اگه بگیم تو اون پنج سال سالی حتی یک ملیارد هم درآمد داشته باشین اون 5 ملیارد که من حداکثر حالت رو در نظر گرفتم ارزششو داره؟ باور کنین دنیای بیرون دانشگاه منتظر شما نیست تو 28 29 سالگی. اونایی هم که هستن میدونن خبری نیست. قطعا تو اقوم دارین 35 ساله که کار مشخص نداره هنوز. هرچی زودتر برین تو بازار کار امتیاز نداره واستون. تازه رشته دندون که فرسایش شغلی داره و بیشتر از یه سن نمیشه کار کرد و انواع آرتروز میاد سراغ شخص
      بحث اینه که وقتی علاقه نباشه با خودت فکر میکنی ۲۰ تا ۳۵ سالگیت که اوج جوونیته و میتونی کلی کار انجام بدی و همین زحمت و تلاشی که الان میکنی رو بذاری جای بهتر نتیجه بهتری میگیری
      پس بله ارزشش رو داره
      من اگه تصمیم خودم بود قطعا پیرای شهر خوب میرفتم چون چیزی که میخواستم رو بهم میداد

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan_ نمایش پست ها
      بحث اینه که وقتی علاقه نباشه با خودت فکر میکنی ۲۰ تا ۳۵ سالگیت که اوج جوونیته و میتونی کلی کار انجام بدی و همین زحمت و تلاشی که الان میکنی رو بذاری جای بهتر نتیجه بهتری میگیری
      پس بله ارزشش رو داره
      من اگه تصمیم خودم بود قطعا پیرای شهر خوب میرفتم چون چیزی که میخواستم رو بهم میداد
      بهترین کار و میکنی تو این مملکت که قیمت ها ثانیه ای میره بالا باید زودتر به درآمد برسی از طرفی دندون پزشکا رو کمتر میتونن به بردگی بکشن نسبت به پزشکا

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      واقعا ممنون
      من یازدهمیم
      بخدا زندگی نمونده برام
      تا از مدرسه میام شروع میکنم تا وقت خواب
      بعضی روزا میزنه به سرم

اگر بخواد ۷ سال اینطوری تو دانشگاه باشه
      همون خودم بکشم خیلی راحتره/:
      از کشتن خود حرف نزن حتی شوخیشم.ببین من پزشکی ام درسای کنکور هم خوشی های خودشو داره ‌بی وسواس بخون.درسای دانشگاه حجمش فرق داره و خودت شروع کنی مطالعه مقاله خوب میشه .اگر به گدروندن امتحانا باشه میتونی روزی دو سه ساعت بخونی و موقع امتحان راحت تری .یا موقع امتحانا فشار بیشتری داره..وسواسی بازم نباش.اما برای کیفیت خودت که بتونی اثر بهتری بذاری خب بهتر درس بخونی بهتره...یعنی کنکور سوالا رو گاهی میپیچونن اما نه زیاد هم و توانایی انالیزت و عمیق شدنت رو ببره بالا خوبه. درسای پزشکی هم خب کاربردی پزشکی در دید اساتید است هم و باهم همپوشانی دارن مثلا یه بار فیزیو خوندم در بافت دوباره قسمتاییش مرور شد حتی در اناتونی هم قدری ... هرگز از ناامید ها نباش... یه نفر خوشش میاد مهندسی بره از هر سنی بره.یکی پزشکی .یکی شروع کنکور..من ترم اول پزشکی ام و ۲۹ سالمه .وسواسی نباش و امیدت به رحمت الله باشه
      تلاشتو بکن انشاا... موفق باشی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)