مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 83
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

پزشکی آری یا نه؟؟

من بعد از ۸ سال دوباره اومدم تو این سایت البته ۱۰ سال پیش عضو سایت شده بودم
      نمیدونم شاید خیلی از همکاران من که اون موقع با هم قبول شدیم اصلا واسشون مهم نباشه و دیگه وارد این سایت نشن چون انقدر گرفتاری های پزشکان زیاد شده که فرصتی برای شرح ما وقعی که بهشون گذشته واسشون پیش نیاد
      دوستان همراهان من مسیری رو رفتم که الان خیلی ها فکر میکنن بهشت گمشدشون از این مسیر میگذره ولی در نهایت بدونید آتیشی که الان درونتون شعله وره تنها یک عامل داره: پروپاگاندا
      من اصلا هیچ توصیه ای مبنی بر این که مسیری که دارید میرید درسته یا غلطه نمیکنم به قولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی بدونید بدون تحقیق بدون آگاهی بدون ارزیابی فایده و هزینه های این مسیر شک نکنید به بن بست میخورید
      یه سری ها در اوهام دکتر قریب یا دکتر ابوالقاسم بختیار یا دکتر ملک حسینی یا دکتر سمیعی شدن هستن اما بدونید اینا آرزوهای خام و از سر استیصال و ناکامی های زندگی آدمه چون من میتونم بنا به استعدادهام توانایی هام صبر و تحملم پاسخ به نیازهام ویژگی های روانشناختی خودم امید باشم همین وقتی یکی از این پارامترها لنگید دیگه امید هم نمیتونم باشم چه برسه به دکتر سمیعی!!
      وقتی آدم داغه وقتی هیجانات برش غلبه دارن در اوهام سیر میکنه ولی وقتی با واقعیت ها روبرو میشه به شدت سرخورده میشه
      هر کسی فکر میکنه از قبل رشته پزشکی میتونه به درآمد برسه همین الان مسیرش رو کج کنه بره سمت شغل آزاد تو مملکت ما کوتاه ترین و میان بر ترین مسیر برای رسیدن به پول و ثروت بازار و شغل آزاده بازنده اصلی کسیه که برای رسیدن به درآمد روی درس و دانشگاه سرمایه گذاری میکنه
      هر کس برای پرستیژ اجتماعی سمت پزشکی میاد مسیرش رو کج کنه چون تا ۱۰ سال دیگه با ظرفیت های ۱۵ ۱۶ هزار نفری اثری از پرستیژ پزشکی نخواهد بود کما اینکه سال هاست اثری از پرستیژ مهندسی وجود نداره
      هر کس به امید مهاجرت سمت پزشکی میاد مسبرش رو کج کنه چون به شدت پروسه انرژی و هزینه بریه و در نهایت شانس موفقیت هم کمه بر خلاف رشته های مهندسی
      در نهایت برای تمام دوستان آرزوی موفقیت میکنم

2. Top | #2
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      داداش شما فازت چیه از دیروز اومدی تو همه تاپیکا هی اینارو میگی اگه کسی بخواد ببینه همونارو میبینه و متوجه میشه همه ما اینجا هم عقل داریم هم قدرت تصمیم گیری هر کدوممونم صلاح خودمونو بهتر میدونیم شما ته این راهو رفتی دیدی مام میخوایم خودمون بریم بیینیم مگه قراره همه نتیجه ها یکی باشه؟ چون تو حال نکردی یعنی بقیه ام نیان؟ نظراتتو خواهشا دم کنکوری پیش خودت نگه دار همه اینجا به اندازه کافی هم استرس دارن هم یه موقع هایی نا امید میشن شما اومدی داری بدترش میکنی
      از طرفی کسی شمارو مجبور نکرده که بخونی اگه واقعا انقدر بده و ناراحتی ادامه نده برو سراغ یه شغل دیگه بهرحال از قدیم گفتن ضررو از هرجا بگیری منفعته
      راه هر کسی متفاوته یسریا تنها راهشون درسه واسه یسریا درس بهترین نتیجس یسریا شغل ازاد شما حق نداری بیای اینجا نظرتو به بقیه تحمیل کنی یکی اصلا عشقش پزشکیه نه پولش براش مهمه نه هیچ چیز دیگه ای دوسش نداشتی چرا ادامه دادی؟ مگه نمیگی خیلی بده؟ ولش کن ادامه نده برو سراغ یه شغل دیگه از دیروز که برگشتی تو انجمن همش آنلاینی به همه میپری که نظرتو بگی نظراتتو پیش خودت نگه دار همه اینجا میخوان اصلا برن بدترین رشته ها میخوان برن تو جهنم یا هر چرتو پرتی که اسمشو میزاری ولی رو مخ کسی نرو اینجا هیچکس حوصله خودشم نداره چه برسه بخواد این چیزارو گوش بده
      بازم ممنون بابت دلسوزیت ولی کافیه دیگه هرکسی بخواد تا الان متوجه شده

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      باوجود همه این اوصاف و شرایط و ...
      من صرفا برای شخص خودم رای آری میندازم به صندوق

بازم میگم برای شخص خودمه
      نه دنبال اینم کسی رو فراری بدم نه دنبال اینم الکی وانمود به خوشبختی کنم که همه چی عالیه گل و بلبله شمام بیاید ...

اگه هم برگردم به حدود چهار سال پیش بازم همین مسیر رو انتخاب میکنم

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      داداش شما فازت چیه از دیروز اومدی تو همه تاپیکا هی اینارو میگی اگه کسی بخواد ببینه همونارو میبینه و متوجه میشه همه ما اینجا هم عقل داریم هم قدرت تصمیم گیری هر کدوممونم صلاح خودمونو بهتر میدونیم شما ته این راهو رفتی دیدی مام میخوایم خودمون بریم بیینیم مگه قراره همه نتیجه ها یکی باشه؟ چون تو حال نکردی یعنی بقیه ام نیان؟ نظراتتو خواهشا دم کنکوری پیش خودت نگه دار همه اینجا به اندازه کافی هم استرس دارن هم یه موقع هایی نا امید میشن شما اومدی داری بدترش میکنی
      از طرفی کسی شمارو مجبور نکرده که بخونی اگه واقعا انقدر بده و ناراحتی ادامه نده برو سراغ یه شغل دیگه بهرحال از قدیم گفتن ضررو از هرجا بگیری منفعته
      راه هر کسی متفاوته یسریا تنها راهشون درسه واسه یسریا درس بهترین نتیجس یسریا شغل ازاد شما حق نداری بیای اینجا نظرتو به بقیه تحمیل کنی یکی اصلا عشقش پزشکیه نه پولش براش مهمه نه هیچ چیز دیگه ای دوسش نداشتی چرا ادامه دادی؟ مگه نمیگی خیلی بده؟ ولش کن ادامه نده برو سراغ یه شغل دیگه از دیروز که برگشتی تو انجمن همش آنلاینی به همه میپری که نظرتو بگی نظراتتو پیش خودت نگه دار همه اینجا میخوان اصلا برن بدترین رشته ها میخوان برن تو جهنم یا هر چرتو پرتی که اسمشو میزاری ولی رو مخ کسی نرو اینجا هیچکس حوصله خودشم نداره چه برسه بخواد این چیزارو گوش بده
      بازم ممنون بابت دلسوزیت ولی کافیه دیگه هرکسی بخواد تا الان متوجه شده
      شما دوست داری برو تو مسیر نابودی ولی شاید کسی نخواد بره شاید این حرفای من واسش تلنگری باشه بره حداقل یه تحقیقی پرس و جویی کنه شما دوست نداری اصلا نبین اصلا نیا تو این فروم
      انقد مشاوران کنکوری رویا بهتون فروختن که شنیدن واقعیت ها واستون سنگینه
      بعدشم من نگفتم نیایید بیایید و از این نعمات استفاده کنید ولی با پذیرفتن واقعیت ها بیایید نه از من برید از کسایی که این مسیر رو سپری کردن بپرسید حداقل عقل سلیم حکم میکنه قبل از هر کاری از متخصص اون کار مشورت بگیرید نه از رویا فروشان که دارن بزرگ ترین خیانت رو بهتون میکنن که در نهایت اونا آدم خوبه میشن و مایی که داریم راه رو از چاه نشونتون میدیم ادم بده
      ولی اگه هیچ کدوم رو هم قبول ندارید همین طور چشم بسته بیایید ما هم تشویقتون میکنیم!!

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      باوجود همه این اوصاف و شرایط و ...
      من صرفا برای شخص خودم رای آری میندازم به صندوق

بازم میگم برای شخص خودمه
      نه دنبال اینم کسی رو فراری بدم نه دنبال اینم الکی وانمود به خوشبختی کنم که همه چی عالیه گل و بلبله شمام بیاید ...

اگه هم برگردم به حدود چهار سال پیش بازم همین مسیر رو انتخاب میکنم
      دوست عزیز گاهی خودم و سرزنش میکنم میگم نونت کم بود آبت کم بود که میای روشنگری میکنی مثل مشاوره های کنکور بتیغشون کسی که دوست داره بیفته تو چاه نه تنها نباید کمکش کنی که نیفته بلکه باید هلش بدی بره تو قعر چاه والا به خدا

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      شما دوست داری برو تو مسیر نابودی ولی شاید کسی نخواد بره شاید این حرفای من واسش تلنگری باشه بره حداقل یه تحقیقی پرس و جویی کنه شما دوست نداری اصلا نبین اصلا نیا تو این فروم
      انقد مشاوران کنکوری رویا بهتون فروختن که شنیدن واقعیت ها واستون سنگینه
      بعدشم من نگفتم نیایید بیایید و از این نعمات استفاده کنید ولی با پذیرفتن واقعیت ها بیایید نه از من برید از کسایی که این مسیر رو سپری کردن بپرسید حداقل عقل سلیم حکم میکنه قبل از هر کاری از متخصص اون کار مشورت بگیرید نه از رویا فروشان که دارن بزرگ ترین خیانت رو بهتون میکنن که در نهایت اونا آدم خوبه میشن و مایی که داریم راه رو از چاه نشونتون میدیم ادم بده
      ولی اگه هیچ کدوم رو هم قبول ندارید همین طور چشم بسته بیایید ما هم تشویقتون میکنیم!!
      من گفتم خودم حقیقتو نمیدونم؟ بخوام منطقی باشم میدونم همه چیزایی که گفتیدو قبول دارم ولی شما خوندید که من چی گفتم؟ اول گفتم که نتیجه هر کسی و هدف هر کسی متفاوته بعدشم گفتم یسریا تنها راهشون درسه یسریا با شغل آزاد حال نمیکنن یسریا هیچ پشتوانه ای ندارن شما اومدی واسه همه میبری میدوزی میری
      ۹۰٪ آدما هم حرف مشاورارو باور نمیکنن که رویا فروشی میکنن و بازم میگم همه عقل دارن و میتونن تصمیم بگیرن شما هدفتون این بود آگاه کنید تو تاپیکای قبلی کردید اما اینکه انقدر اصرار داریدو درک نمیکنم
      و من از متخصصاش پرسیدم
      اینم در نظر بگیرید هیچ شغلی گلو بلبل نیست من نمیدونم شما چه انتطاری دقیقا از پزشکی داشتیذ اما هر چیزی سختیای خودشو داره قطعا اگه شما هم با این طرز فکر پزشکی می‌خوندید الان انقدر پشیمون نبودید که بخواید این حرفازو بزنید

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      دوست عزیز گاهی خودم و سرزنش میکنم میگم نونت کم بود آبت کم بود که میای روشنگری میکنی مثل مشاوره های کنکور بتیغشون کسی که دوست داره بیفته تو چاه نه تنها نباید کمکش کنی که نیفته بلکه باید هلش بدی بره تو قعر چاه والا به خدا
      داداش میدونم چی میگی
      ولی خب زیاد با این طریقه و روش موافق نیستم
      اینجوری بیشتر بحث های متشنج ایجاد میشه نه روشنگری

نمونه‌ی این تاپیک‌ها رو من اینجا خیلی زیاد دیدم که میان اینطوری مینویسن و تهش ماجرا میره به حاشیه و بحث و درگیری میشه تهش هی میخوان برگردن بهت بگن اگه میگی این همه بده پس خودت برو راهت رو عوض کن و... و... کلا بن بسته

نمونه‌ی یه تاپیک روشنگر توی این زمینه و چیزی که من ترجیحش میدم و بنظرم طریقه بهتری هست اینه =
      https://forum.konkur.in/thread76635.html

نویسنده‌ی تایپک خیلی دوستانه و بدون حاشیه اومده مسیری که طی کرده و بالا و پایین هاش رو نوشته
      و خواننده هم درحد خیلی کلی یه دیدی پیدا میکنه و یه کوچولو هم شده بهتر میبینه قضیه رو

وگرنه من بیام اینجا و شما بیاید هردو تابلو ورداریم دستمون بگیم فوری فوری روشنگری پزشکی فاجعه‌ست و هرچی بهتون گفتن دروغ بوده و....
      نتيجه ای نخواهد داشت

بنظرم خیلی دیگه درگیر هم نشو و بحث های متشنج رو ادامه نده
      درکت میکنم تاحدودی
      موفق باشی و سلامت ایشالا شرایط رو بهتر میکنی برای خودت

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      و این روهم قبول دارم که
      خیلی از بچه‌هایی که اینجا میان با شما مخالفت میکنن اگه بیان توی این مسیر خودشون چندوقت دیگه میان کم و بیش همین حرفا و توصیه های شما رو میکنن...
      نمونه‌اش رو خیلی زیاد دیدم بارها و بارها...

همه مون آدمیم
      یسری چیزامون متفاوته ولی بدبختانه یا خوشبختانه توی خیلی از موقعیت ها آسیب‌های مشابه و تجربیات نزدیک بهم و شکست و پیروزی و بالا پایین های مشابه هم رو تجربه میکنیم...

و این چیزی که الان هستیم
      ممکنه با کسی که بعدا بهش تبدیل میشیم خیلی متفاوت باشه...

ایشالا روزای بهتری برای خودمون و همدیگه بسازیم

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      من گفتم خودم حقیقتو نمیدونم؟ بخوام منطقی باشم میدونم همه چیزایی که گفتیدو قبول دارم ولی شما خوندید که من چی گفتم؟ اول گفتم که نتیجه هر کسی و هدف هر کسی متفاوته بعدشم گفتم یسریا تنها راهشون درسه یسریا با شغل آزاد حال نمیکنن یسریا هیچ پشتوانه ای ندارن شما اومدی واسه همه میبری میدوزی میری
      ۹۰٪ آدما هم حرف مشاورارو باور نمیکنن که رویا فروشی میکنن و بازم میگم همه عقل دارن و میتونن تصمیم بگیرن شما هدفتون این بود آگاه کنید تو تاپیکای قبلی کردید اما اینکه انقدر اصرار داریدو درک نمیکنم
      و من از متخصصاش پرسیدم
      اینم در نظر بگیرید هیچ شغلی گلو بلبل نیست من نمیدونم شما چه انتطاری دقیقا از پزشکی داشتیذ اما هر چیزی سختیای خودشو داره قطعا اگه شما هم با این طرز فکر پزشکی می‌خوندید الان انقدر پشیمون نبودید که بخواید این حرفازو بزنید
      خوب دوست عزیز زمانی که ما کنکور دادیم اصلا شرایط با الان قابل مقایسه نبود اون موقع یه پزشک با یک سال کار کردن میتونست یه آزرا بخره اون موقع ارج و قرب پزشک پیش مردم بالا بود اون موقع دست و پا میشکستن برای تخصص اطفال و طب اورژانس اون موقع با درآمد یک ماهت میتونستی ۱۰ تا سکه بخری
      ولی الان با درآمد یک سالت میتونی یه پراید مدل ۹۰ بخری الان پزشکان توسط مراجعه کنندگان ضرب و شتم میشن و توی همین یکی دو ماه اخیر دو تا پزشک به قتل رسیدن الان نرخ خودکشی پزشکا بسیار بیشتر از دیگر اقشار جامعه است الان نصف صندلی های رزیدنتی خالی میمونه حتی با تکمیل ظرفیت های دوباره و سه باره الان با حقوق یک ماهت نهایت بتونی یه ربع سکه بخری
      دقت کنید این مال الانه که پزشکان ظرفیت های ۳ ۴ هزار نفری دارن فارغ میشن دیگه من نمیتونم ۱۰ سال دیگه که سالانه ۲۰ هزار نفر فارغ میشن رو تصور کنم
      در هر صورت واستون در همه زمینه ها آرزوی موفقیت میکنم

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      و این روهم قبول دارم که
      خیلی از بچه‌هایی که اینجا میان با شما مخالفت میکنن اگه بیان توی این مسیر خودشون چندوقت دیگه میان کم و بیش همین حرفا و توصیه های شما رو میکنن...
      نمونه‌اش رو خیلی زیاد دیدم بارها و بارها...

همه مون آدمیم
      یسری چیزامون متفاوته ولی بدبختانه یا خوشبختانه توی خیلی از موقعیت ها آسیب‌های مشابه و تجربیات نزدیک بهم و شکست و پیروزی و بالا پایین های مشابه هم رو تجربه میکنیم...

و این چیزی که الان هستیم
      ممکنه با کسی که بعدا بهش تبدیل میشیم خیلی متفاوت باشه...

ایشالا روزای بهتری برای خودمون و همدیگه بسازیم
      ان شاالله دوست عزیز

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش میدونم چی میگی
      ولی خب زیاد با این طریقه و روش موافق نیستم
      اینجوری بیشتر بحث های متشنج ایجاد میشه نه روشنگری

نمونه‌ی این تاپیک‌ها رو من اینجا خیلی زیاد دیدم که میان اینطوری مینویسن و تهش ماجرا میره به حاشیه و بحث و درگیری میشه تهش هی میخوان برگردن بهت بگن اگه میگی این همه بده پس خودت برو راهت رو عوض کن و... و... کلا بن بسته

نمونه‌ی یه تاپیک روشنگر توی این زمینه و چیزی که من ترجیحش میدم و بنظرم طریقه بهتری هست اینه =
      https://forum.konkur.in/thread76635.html

نویسنده‌ی تایپک خیلی دوستانه و بدون حاشیه اومده مسیری که طی کرده و بالا و پایین هاش رو نوشته
      و خواننده هم درحد خیلی کلی یه دیدی پیدا میکنه و یه کوچولو هم شده بهتر میبینه قضیه رو

وگرنه من بیام اینجا و شما بیاید هردو تابلو ورداریم دستمون بگیم فوری فوری روشنگری پزشکی فاجعه‌ست و هرچی بهتون گفتن دروغ بوده و....
      نتيجه ای نخواهد داشت

بنظرم خیلی دیگه درگیر هم نشو و بحث های متشنج رو ادامه نده
      درکت میکنم تاحدودی
      موفق باشی و سلامت ایشالا شرایط رو بهتر میکنی برای خودت
      بله دم همکار عزیزمون گرم احتمالا اون موقع اینترن بوده یا مشرف به اینترنی که البته بازم اوضاع اون موقع قابل مقایسه با الان نیست
      منم والله حرف بدی نزدم فقط واقعیت های این مسیر رو گفتم شاید هم اشتباه کردم که گفتم نمیدونم

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بله دم همکار عزیزمون گرم احتمالا اون موقع اینترن بوده یا مشرف به اینترنی که البته بازم اوضاع اون موقع قابل مقایسه با الان نیست
      منم والله حرف بدی نزدم فقط واقعیت های این مسیر رو گفتم شاید هم اشتباه کردم که گفتم نمیدونم
      اره دمش گرم با حوصله توضیح داده بود اونجا
      توی این پست هم نظر شخصیش رو گفته بود و میشه گفت رای نه انداخته بود به صندوق =
      https://forum.konkur.in/thread76635-4.html#post1805108

حرف بدی که نزدی نه
      ولی خب به کنکوری های اینجا هم من حق میدم
      شما هم جاشون بودی وقتی هر یکی دوماه یکی میومد مدام و تند و تیز میکوبید ، به مذاق‌تون خوش نمیومد
      باوجود اینکه نیت شما چیز دیگه ای هست

نمیدونم خلاصه
      مملکت همه جاش پر مشکله خیلی هامون خیلی روزها کم میاریم

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اره دمش گرم با حوصله توضیح داده بود اونجا
      توی این پست هم نظر شخصیش رو گفته بود و میشه گفت رای نه انداخته بود به صندوق =
      https://forum.konkur.in/thread76635-4.html#post1805108

حرف بدی که نزدی نه
      ولی خب به کنکوری های اینجا هم من حق میدم
      شما هم جاشون بودی وقتی هر یکی دوماه یکی میومد مدام و تند و تیز میکوبید ، به مذاق‌تون خوش نمیومد
      باوجود اینکه نیت شما چیز دیگه ای هست

نمیدونم خلاصه
      مملکت همه جاش پر مشکله خیلی هامون خیلی روزها کم میاریم
      به همین دلیل با هویت واقعی در فضای واقعی مشاور کنکور میشم ود در فضای واقعی از پتانسیلی که مملکت داره و فضایی که ملت دوست دارن نهایت استفاده رو خواهم کرد به قول نیچه هیچ چیز اخلاقی وجود نداره بلکه این ماییم که اون و به گزاره های اخلاقی تفسیر و تعبیر میکنیم بسیاری از دوستان من سال ها پیش رفتن زدن تو کار مشاوره کنکوری و بار خودشون و بستن ولی من این و اخلاقی نمیدونستم فارغ شدم رفتم تو درمانگاه ها و مریضای ده هزار تومنی ویزیت کردم ولی الان میفهمم اشتباه کردم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بعضی چیزا اگه به دست نیان ،میشن حسرت
      الان همه حرفای شما درست...شرایط یک پزشک یا دندون پزشک که مهارت خوبی داره در هر زمان و هر مکان در بدترین حالت از بهترین کارمند بهتره !
      ی پزشک در مقایسه با یک پرستار ،کارمند و...کارگر برای به دست آوردن پول یکسان از زمان و توان فیزیکی کمتری استفاده میکنه!
      الان رزیدنت صفر کیلومتر ماهی متوسط ۱۵ حقوق دریافتی هست در حالی که مثلا پرستار با ۵ /۶ سال سابقه همین حکم رو داره...
      بعدش همین رزیدنت فارغ التحصیل میشه و برحسب منطقه حداقل با بدون مزایا ۳۰ تومن دریافتی خواهد داشت...
      بله در سایر رشته ها هم میشه بع درآمد بالا رسید و من بارها این رو گفتم...
      ولی کسی که مثلا تو پزشکی تلاش کنه شاید سال های اول درآمد زیاد نداشته باشه ولی یهو شیب سعودی خواهد داشت.
      میدونید پزشکی تقریبا مثل همون پروسه گنکور هست...
      آهسته و پیوسته میری جلو و بعدش تقریبا راحت میشی
      و اینکه دوستان اگه واقعا فک میکنید پزشکی رو دوست دارید با همه توان براش بجنگید...
      احیانا اگه مثل یعنی ها بعدا پشیمون شدین میتونید با آرامش رهاش گنید
      بازار آزاد همیشه هست
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      بعضی چیزا اگه به دست نیان ،میشن حسرت
      الان همه حرفای شما درست...شرایط یک پزشک یا دندون پزشک که مهارت خوبی داره در هر زمان و هر مکان در بدترین حالت از بهترین کارمند بهتره !
      ی پزشک در مقایسه با یک پرستار ،کارمند و...کارگر برای به دست آوردن پول یکسان از زمان و توان فیزیکی کمتری استفاده میکنه!
      الان رزیدنت صفر کیلومتر ماهی متوسط ۱۵ حقوق دریافتی هست در حالی که مثلا پرستار با ۵ /۶ سال سابقه همین حکم رو داره...
      بعدش همین رزیدنت فارغ التحصیل میشه و برحسب منطقه حداقل با بدون مزایا ۳۰ تومن دریافتی خواهد داشت...
      بله در سایر رشته ها هم میشه بع درآمد بالا رسید و من بارها این رو گفتم...
      ولی کسی که مثلا تو پزشکی تلاش کنه شاید سال های اول درآمد زیاد نداشته باشه ولی یهو شیب سعودی خواهد داشت.
      میدونید پزشکی تقریبا مثل همون پروسه گنکور هست...
      آهسته و پیوسته میری جلو و بعدش تقریبا راحت میشی
      و اینکه دوستان اگه واقعا فک میکنید پزشکی رو دوست دارید با همه توان براش بجنگید...
      احیانا اگه مثل یعنی ها بعدا پشیمون شدین میتونید با آرامش رهاش گنید
      بازار آزاد همیشه هست
      بله حرف شما برای ۱۰ سال پیش درسته ولی الان نه
      منم حرفم این نیست که کلا ملت در پزشکی رو تخته کنن و نیان تو این فیلد( هر چند با این دست فرمون و سیاست گذاری ها در آینده خود به خود درش تخته میشه) ولی با چشم باز و با پذیرفتن واقعیت ها بیان با پذیرفتن همون ۳ تا اصل درآمد پرستیژ و مهاجرت چون اصلا سیاست گذاری ها در جهت کارمند کردن و مهار درآمد پزشکه ظرفیت های سالانه ۱۵ ۱۶ هزار تایی خود گواه بر این موضوعه
      اصلا خودتون بشینید فکر کنید وقتی ظرفیت ها ۴ ۵ برابر شده و قبولی تو رشته های پزشکی بسیار تسهیل شده قطعا یه جای کار میلنگه
      میدونید چرا طلا گرونه چرا یه گرم طلا ۶ میلیونه ولی یک گرم آهن ۱۰۰ تا تک تومنی؟؟ هر چیزی زیاد شد از ارزش میفته و وقتی عرضه از تقاضا بیشتر بشه ارزش اون کالا یا خدمات هم کم میشه
      در ضمن قیاس پرستار با پزشک ضمن احترام به همکاران پزشک درست نیست مسئولیت های یک پزشک بسیار فراتر از یک پرستاره

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)