شد شد، نشد چایی دم می کنیم
جواب این سوال واقعا نسبیه. اما اگه بخوام نسبت به تجربه محدودی که از این فضا، همکلاسی ها و دوستام و خودم دارم چیزی بگم اینه که، اگه پزشکی چیزی بوده که از اول هدف و خواستتون بوده. پشیمون نمیشین. شاید بعضی مواقع امتحانا و زیاد بودن حجم دروس و جو همکلاسی ها و... اونقدر زیاد باشه که اذیتتون کنه و موقت دلسرد و ناامید بشین، ولی باز هم بنظر من پشیمونی ای به همراهش نمیاد. اگر چیزی بوده که خودت انتخابش کردی.
تو شرایط فعلی و با توجه به نرخ پیری جمعیت ایران در آینده ، بهترین رشته میتونه فیزیوتراپی باشه
دکتراش هم اومده جدیدا
۴ ساله تموم میشه لیسانسش + از همون سالهای اول میتونی مرکز فیزیوتراپی یا خانه سالمندان تاسیس کنی
الان خانه سالمندان درآمدهای بسیار بالایی دارن
حتما هم لازم نیست سرمایه اولیه بالا داشته باشی . یه جا اجاره میکنی و با سرمایه کم شروع میکنی . خانه سالمندان ۱۵ نفره راه میندازی و گسترشش میدی
خانه سالمندان ستایش در کرج ، با ظرفیت ۳۵ سالمند شروع کرد و الان حدود ۲۰۰ سالمند داره ( در عرض ۱۸ سال فعالیت )
الان کسی باید پزشکی بره که این سوال تو ذهنش نقش نبسته باشه. پس اگر کسی این سوال رو داره قطعا جوابش نه هست
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive
شمایی که دندون پزشکی خوندید،به نظرتون ارزش داره بعد یه لیسانس کنکور دوباره داد برای دندون پزشکی؟
از لحاظ مالی بیشتر منظورمه چون میگن درآمد سابق رو نداره نمیتونی مطب بزنی هنر کنی ۴۰ تومن درآمدته نهایتش با کار تو کلینیک و ...
البته خودم هدفم صرفا مالی نیستش بحث علاقه هم هست تا حدودی
ولی خوب علاقه متاسفانه خیلی اهمیت نداره الان
خودم لیسانس پرستاری دارم(البته ترم آخرمه هنوز طرح نرفتم)
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)