شگفتا دقیقا همین چرتکه انداختن های موهومی پدر آینده این مردم و در آورده
حداقل یه کم تحقیق کنید اینهمه کانال و گروه پزشکی هست عضوش بشید خبرها رو بخونید پای درد و دل جوان پزشکان بشینید
تو خبرها دنبال چرایی ها باشید چرا نصف رشته های تخصص پر نمیشن چرا از ۳۵۰ تا صندلی اطفال فقط ۱۷ نفر در سال ۱۴۰۳ پر شده چرا با این که اطفال و بیهوشی و طب اورژانس رو بدون آزمون و از ماه پونزده اینترنی استریت گذاشتن بازم کسی نمیره
چرا داخلی و جراحی هم مثل اون ۳ ۴ تا رشته داره از رونق میفته
چرا خودکشی های سریالی از اینترن تا فوق روماتو و متخصص قلب و... داره از پزشکان قربانی میگیره؟؟؟
مگه ایران بهشت پزشکا نیست مگه سالانه ۵۰۰ هزار نفر کنکور نمیدن تا به این بهشت برسن پس چرا در واقعیت جهنمه؟؟؟
علتش نا آگاهی اوناییه که به خودشون زحمت نمیدن یه تحقیق یه پرس و جو کنن حداقل و البته یه علت دیگه هم داره کلا ما ایرانی ها متوهمیم حتی اگر واقعیت ها رو هم بدونیم باز اونا رو واسه خودمون تصور نمی کنیم چون فکر میکنیم دور از جون مرگ فقط واسه همسایه است تازه الان که دوران کارمند شدن پزشکاس دوران خوششونه چون پزشکان الان محصول ظرفیت های ۲ ۳ هزار نفری ان شما تصور کن ده سال دیگه پزشکان محصول ظرفیت های ۱۵ هزارخانی و ۲۰ هزار تایی ان
در ضمن من طرحم تموم شده
[QUOTE=omid94;1946555]شگفتا دقیقا همین چرتکه انداختن های موهومی پدر آینده این مردم و در آورده
حداقل یه کم تحقیق کنید اینهمه کانال و گروه پزشکی هست عضوش بشید خبرها رو بخونید پای درد و دل جوان پزشکان بشینید
تو خبرها دنبال چرایی ها باشید چرا نصف رشته های تخصص پر نمیشن چرا از ۳۵۰ تا صندلی اطفال فقط ۱۷ نفر در سال ۱۴۰۳ پر شده چرا با این که اطفال و بیهوشی و طب اورژانس رو بدون آزمون و از ماه پونزده اینترنی استریت گذاشتن بازم کسی نمیره
چرا داخلی و جراحی هم مثل اون ۳ ۴ تا رشته داره از رونق میفته
چرا خودکشی های سریالی از اینترن تا فوق روماتو و متخصص قلب و... داره از پزشکان قربانی میگیره؟؟؟
مگه ایران بهشت پزشکا نیست مگه سالانه ۵۰۰ هزار نفر کنکور نمیدن تا به این بهشت برسن پس چرا در واقعیت جهنمه؟؟؟
علتش نا آگاهی اوناییه که به خودشون زحمت نمیدن یه تحقیق یه پرس و جو کنن حداقل و البته یه علت دیگه هم داره کلا ما ایرانی ها متوهمیم حتی اگر واقعیت ها رو هم بدونیم باز اونا رو واسه خودمون تصور نمی کنیم چون فکر میکنیم دور از جون مرگ فقط واسه همسایه است تازه الان که دوران کارمند شدن پزشکاس دوران خوششونه چون پزشکان الان محصول ظرفیت های ۲ ۳ هزار نفری ان شما تصور کن ده سال دیگه پزشکان محصول ظرفیت های ۱۵ هزارخانی و ۲۰ هزار تایی ان
در ضمن من طرحم تموم شده[/QUOTE
سلام
ببخشید بین رشته های علوم پزشکی رشته ای که اگر بعدا تو ایران موندگار شدیم درآمد خوبی داشته باشه و اگه قصد مهاجرت داشته باشیم شرایط مهاجرتش خوب باشه از نظر شما چیه ؟
و اینکه به نظرتون دانشگاه رنک بالاتر چقدر تو سواد پزشک و دندان پزشک تاثیر داره ؟ یعنی تفاوت زیادی از لحاظ دانش بین فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 1 هست با فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 3 هست وجود داره ؟
برادر زیر هزار؟ از کی شروع کردی؟ اگ تازه شروع کردی ک یکم انتظاراتتو بیار پایین .ولی در کل الان خیلی تو مخ شده دوباره کنکور دادن هم باید معدلتو درست کنی هم کنکور بدی هم سوالا سخت تر شده
سلام اتفاقی پیامت دیدم
من۳۱سالمه و درحال خوندن درس
پرستار هستم و کار گذاشتم کنار و هدفمم فقط دندون
قطعا هم قبول میشم باید بشم!
میگن طرفیت ها پر شده و معلوم نیست چندسال بعد چی میشه!از اونجای که هیچکسی نمیدونه اینده قراره چه اتفاقی بیفته پس برای چیزی که برای لحظه ایی حالت خوب میکنه،،،اونو انجام بده! اصلا تردید نکن ..
قبل شروع یه حرف مشاوره داشتم بهم گفت خب اگه شرایط خروج از کشور داری برو( که درحال حاضر ندارم ) و اگه نه برای چیزی که الان حالت خوب میکنه بجنگ بخاطر پیش بینی های اینده ، حال رو نابود نکن .. و اگه ظرفیت ها پر بود چرا خیلی از پزشکان و … بچه هاشون خارج ایران میفرستن بدون ازمون دکتر بشن!
یه واقعیتی که هست هیچ وقت هیچ وقت نمیشه اینده رو پیشبینی کرد .. برای حال بجنگ
یجوری میگه پزشکی شده فقط حقوق کارمندی
خب عزیز من خیلیا آرزوشونو همین حقوق کارمندی رو داشته باشن
وقتی کار و استخدامی نیست خیلیم خوبه
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)