خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      اصلا بحث منصرف کردن نیست قبول شدن یا نشدن پزشک شدن یا نشدن شما هیچ تاثیری تو زندگی من و همکاران من نداره منم تو سن بالا قبول شدم ۱۰ سال پیش ولی شرایط اون موقع اصلا قابل مقایسه با الان نیست اون موقع ظرفیت ها ۳۰۰۰ نفر بود الان ۱۶ هزار نفر ما که با ظرفیت های ۳ هزار نفری قبول شدیم الان داریم حقوق کارمندی میگیریم دیگه وای به حال اونایی که ۱۰ سال دیگه با این حجم و تعداد پزشک فارغ التحصیل میشن
      سلام شما پزشک هستین؟

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اراده آهنین نمایش پست ها
      من فقط میخواستم بببنم اینجا کسی هست همسن من باشه بعد یه عده اومدن منصرفم کنن هیچکس اینجا جواب درست نداد جز یه نفر دمت گرم
      کاربر Mahsa_khanoom❤️
      مرسی ازتون اگه اگه سوال دارید در این مورد به خصوصی پیام بدین

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa_khanoom نمایش پست ها
      سلام شما پزشک هستین؟
      بلی دو سال پیش فارغ شدم

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بلی دو سال پیش فارغ شدم
      احتمالا الان توی طرح باشین خوب برید توی آزمون تخصص شرکت کنید بعد از گرفتن تخصص درآمدتون میره بالاتر به هر حال برای موفقیت در هر رشته ای باید تلاش کرد

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa_khanoom نمایش پست ها
      احتمالا الان توی طرح باشین خوب برید توی آزمون تخصص شرکت کنید بعد از گرفتن تخصص درآمدتون میره بالاتر به هر حال برای موفقیت در هر رشته ای باید تلاش کرد
      شگفتا دقیقا همین چرتکه انداختن های موهومی پدر آینده این مردم و در آورده
      حداقل یه کم تحقیق کنید اینهمه کانال و گروه پزشکی هست عضوش بشید خبرها رو بخونید پای درد و دل جوان پزشکان بشینید
      تو خبرها دنبال چرایی ها باشید چرا نصف رشته های تخصص پر نمیشن چرا از ۳۵۰ تا صندلی اطفال فقط ۱۷ نفر در سال ۱۴۰۳ پر شده چرا با این که اطفال و بیهوشی و طب اورژانس رو بدون آزمون و از ماه پونزده اینترنی استریت گذاشتن بازم کسی نمیره
      چرا داخلی و جراحی هم مثل اون ۳ ۴ تا رشته داره از رونق میفته
      چرا خودکشی های سریالی از اینترن تا فوق روماتو و متخصص قلب و... داره از پزشکان قربانی میگیره؟؟؟
      مگه ایران بهشت پزشکا نیست مگه سالانه ۵۰۰ هزار نفر کنکور نمیدن تا به این بهشت برسن پس چرا در واقعیت جهنمه؟؟؟
      علتش نا آگاهی اوناییه که به خودشون زحمت نمیدن یه تحقیق یه پرس و جو کنن حداقل و البته یه علت دیگه هم داره کلا ما ایرانی ها متوهمیم حتی اگر واقعیت ها رو هم بدونیم باز اونا رو واسه خودمون تصور نمی کنیم چون فکر میکنیم دور از جون مرگ فقط واسه همسایه است تازه الان که دوران کارمند شدن پزشکاس دوران خوششونه چون پزشکان الان محصول ظرفیت های ۲ ۳ هزار نفری ان شما تصور کن ده سال دیگه پزشکان محصول ظرفیت های ۱۵ هزارخانی و ۲۰ هزار تایی ان
      در ضمن من طرحم تموم شده

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=omid94;1946555]شگفتا دقیقا همین چرتکه انداختن های موهومی پدر آینده این مردم و در آورده
      حداقل یه کم تحقیق کنید اینهمه کانال و گروه پزشکی هست عضوش بشید خبرها رو بخونید پای درد و دل جوان پزشکان بشینید
      تو خبرها دنبال چرایی ها باشید چرا نصف رشته های تخصص پر نمیشن چرا از ۳۵۰ تا صندلی اطفال فقط ۱۷ نفر در سال ۱۴۰۳ پر شده چرا با این که اطفال و بیهوشی و طب اورژانس رو بدون آزمون و از ماه پونزده اینترنی استریت گذاشتن بازم کسی نمیره
      چرا خودکشی های سریالی از اینترن تا فوق روماتو و متخصص قلب و... داره از پزشکان قربانی میگیره؟؟؟
      مگه ایران بهشت پزشکا نیست مگه سالانه ۵۰۰ هزار نفر کنکور نمیدن تا به این بهشت برسن پس چرا در واقعیت جهنمه؟؟؟
      علتش نا آگاهی اوناییه که به خودشون زحمت نمیدن یه تحقیق یه پرس و جو کنن حداقل و البته یه علت دیگه هم داره کلا ما ایرانی ها متوهمیم حتی اگر واقعیت ها رو هم بدونیم باز اونا رو واسه خودمون تصور نمی کنیم چون فکر میکنیم دور از جون مرگ فقط واسه همسایه است تازه الان که دوران کارمند شدن پزشکاس دوران خوششونه چون پزشکان الان محصول ظرفیت های ۲ ۳ هزار نفری ان شما تصور کن ده سال دیگه پزشکان محصول ظرفیت های ۱۵ هزارخانی و ۲۰ هزار تایی ان
      در ضمن من طرحم تموم شده[/QUOTE

سلام
      ببخشید بین رشته های علوم پزشکی رشته ای که اگر بعدا تو ایران موندگار شدیم درآمد خوبی داشته باشه و اگه قصد مهاجرت داشته باشیم شرایط مهاجرتش خوب باشه از نظر شما چیه ؟
      و اینکه به نظرتون دانشگاه رنک بالاتر چقدر تو سواد پزشک و دندان پزشک تاثیر داره ؟ یعنی تفاوت زیادی از لحاظ دانش بین فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 1 هست با فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 3 هست وجود داره ؟

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=pendelton;1946557]
      شگفتا دقیقا همین چرتکه انداختن های موهومی پدر آینده این مردم و در آورده
      در ضمن من طرحم تموم شده[/QUOTE

سلام
      ببخشید بین رشته های علوم پزشکی رشته ای که اگر بعدا تو ایران موندگار شدیم درآمد خوبی داشته باشه و اگه قصد مهاجرت داشته باشیم شرایط مهاجرتش خوب باشه از نظر شما چیه ؟
      و اینکه به نظرتون دانشگاه رنک بالاتر چقدر تو سواد پزشک و دندان پزشک تاثیر داره ؟ یعنی تفاوت زیادی از لحاظ دانش بین فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 1 هست با فردی که فارغ التحصیل دانشگاه تیپ 3 هست وجود داره ؟

فیزیو کار درمانی بینایی و شنوایی
      تیپ میپ هم خیلی اهمیتی نداره منتها امکانات تو شهرای بزرگ بیشتره

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ممنونم

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برادر زیر هزار؟ از کی شروع کردی؟ اگ تازه شروع کردی ک یکم انتظاراتتو بیار پایین .ولی در کل الان خیلی تو مخ شده دوباره کنکور دادن هم باید معدلتو درست کنی هم کنکور بدی هم سوالا سخت تر شده

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام اتفاقی پیامت دیدم
      من۳۱سالمه و درحال خوندن درس
      پرستار هستم و کار گذاشتم کنار و هدفمم فقط دندون
      قطعا هم قبول میشم باید بشم!
      میگن طرفیت ها پر شده و معلوم نیست چندسال بعد چی میشه!از اونجای که هیچکسی نمیدونه اینده قراره چه اتفاقی بیفته پس برای چیزی که برای لحظه ایی حالت خوب میکنه،،،اونو انجام بده! اصلا تردید نکن ..
      قبل شروع یه حرف مشاوره داشتم بهم گفت خب اگه شرایط خروج از کشور داری برو( که درحال حاضر ندارم ) و اگه نه برای چیزی که الان حالت خوب میکنه بجنگ بخاطر پیش بینی های اینده ، حال رو نابود نکن .. و اگه ظرفیت ها پر بود چرا خیلی از پزشکان و … بچه هاشون خارج ایران میفرستن بدون ازمون دکتر بشن!
      یه واقعیتی که هست هیچ وقت هیچ وقت نمیشه اینده رو پیشبینی کرد .. برای حال بجنگ

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یجوری میگه پزشکی شده فقط حقوق کارمندی
      خب عزیز من خیلیا آرزوشونو همین حقوق کارمندی رو داشته باشن
      وقتی کار و استخدامی نیست خیلیم خوبه

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elieli94 نمایش پست ها
      سلام اتفاقی پیامت دیدم
      من۳۱سالمه و درحال خوندن درس
      پرستار هستم و کار گذاشتم کنار و هدفمم فقط دندون
      قطعا هم قبول میشم باید بشم!
      میگن طرفیت ها پر شده و معلوم نیست چندسال بعد چی میشه!از اونجای که هیچکسی نمیدونه اینده قراره چه اتفاقی بیفته پس برای چیزی که برای لحظه ایی حالت خوب میکنه،،،اونو انجام بده! اصلا تردید نکن ..
      قبل شروع یه حرف مشاوره داشتم بهم گفت خب اگه شرایط خروج از کشور داری برو( که درحال حاضر ندارم ) و اگه نه برای چیزی که الان حالت خوب میکنه بجنگ بخاطر پیش بینی های اینده ، حال رو نابود نکن .. و اگه ظرفیت ها پر بود چرا خیلی از پزشکان و … بچه هاشون خارج ایران میفرستن بدون ازمون دکتر بشن!
      یه واقعیتی که هست هیچ وقت هیچ وقت نمیشه اینده رو پیشبینی کرد .. برای حال بجنگ
      همونا که بچه هاشون رو میفرستن خارج یه ترم میخونن و بعدش برمیگردن ایران یعنی در اصل شما ظرفیت های سالانه رو ۱۵ ۱۶ هزار تا حساب نکن روی ۳۰ هزار تا حساب کن ایشالا تا ۱۰ سال دیگه از توی هر خونه دو تا پزشک و دندونپزشک میاد بیرون

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme135 نمایش پست ها
      یجوری میگه پزشکی شده فقط حقوق کارمندی
      خب عزیز من خیلیا آرزوشونو همین حقوق کارمندی رو داشته باشن
      وقتی کار و استخدامی نیست خیلیم خوبه
      واس دختر و کسی که ماتحت کار یدی نداره از بیکاری بهتره ، ولی فیزیو و تغذیه عالی تره حتی گیاه پزشکی
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همونا که بچه هاشون رو میفرستن خارج یه ترم میخونن و بعدش برمیگردن ایران یعنی در اصل شما ظرفیت های سالانه رو ۱۵ ۱۶ هزار تا حساب نکن روی ۳۰ هزار تا حساب کن ایشالا تا ۱۰ سال دیگه از توی هر خونه دو تا پزشک و دندونپزشک میاد بیرون
      ایرون میشه کوبا (زیادی پزشک در کوبا ، کارگر و دکتر ، کشاورز و دکتر ، مغازه دار و دکتر و..)
      میام بیرون میگیم اولا آمیگو ، ارس دکی خون(به لهجه اسپانیولی)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر.بنده هم قصد کنکور رو دارم .شرایط رو بفرمایید تا ببینیم میتونیم با هم بخونیم یا نه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)