سلام.
میدونم تاپیک گزارش کار و...هست.
من این تاپیک زدم تا هر موقع یادم رفت!بیام بخونم و به یاد بیارم:/
نمیخوام از دبیرستان و ...بگم ! میخوام در مورد همین ۲ سال طرح پرستاری بگم! مخصوصا ماه هایِ آخر
اولش که امیدوارم ی رتبه عالی بیارم طوری که بشه مصاحبه کنم و قشنگ اسم ببرم از کسایی که منو خورد کردن و به نوعی بی آبرو...
فعلا مجبورم برایِ شناسایی نشدن سکوت کنم
یادم باشه تو پرستاری همش زیرآبم زدن !حتی جانشین مترون چشِ دیدنم رو نداشت و هیچ موقع متوجه چراییش نشدم!!!!!
بیاد بیارم که کمکی و منشی !و حتی سرپرستارم میگفتن؛ تو ،چرا باید اینجا باشی؟!
یادمه رفتم پیشِ مثلا مترون گفتم ،منو بده به ی بخش معمولی گفت نگران نباش هواتو دارم!
یادم باشه همون مترون گفت ؛خانم فلانی ! شما مجردی اگه زیاد حمایتت کنم،حرف در میارن که رابطه داریم
یادم باشه که کلید جایی که کار میکردم رو بهم نمیدادن ،میگفتن تو مهره فرعی هستی...
یادم باشه رفتم کلید با هزینه خودم درآوردم بعدا !جلو دوربین کلید رو برداشتن و حاشا کردن ....
یادم باشه !مثلا همون مترون ،گفت حتما مشکل از تو هستمنم برای اثبات خودم !خواستم که بجایِ ۳ نفر خودم تنها کار کنم....
یادم باشه ،بدون خوردن صبحانه کار میکردم بکوب ،از سرویس میموندم و...که اثبات کنم مشکل از من نبود! چقدر کار شکنی کردن این وسط...گاهی همزمان چندتا مریض رو با هم صدا میکردن که دعوا راه بیوفته ...و من همه رو هندل کردم...
یادم باشه دلم شکستن رفتم که قطع طرح بزنم ! گفتن کارت عالی هست... تمدید هم میزنیم!
چقدر منو خر کرد مثلا همون مترون!گفت کارت یکه یک
رفتم بارها پرسیدم جنابِ....منو تمدید میزنید؟ بخاطر برنامه کلاس عمومی هام میپرسیدم!
گفت آره بابا
منم گفتم باشه ،حالا این آزمون استخدامی رو بخونم کنکور بمونه برایِ بعد از این آزمون....استخدام که شدم همین جا! جنابِ...هم که هست در مورد مرخصی و...مشکل نخواهم داشت !میرم مرخصی کنکور رو میخونم
بعدش که به عالم و آدم گفتم میمونم و تمدید میزنم!
خبر رسید که جلسه تشکیل دادن برام که منو تمدید نکنن :۱
بعد من دوباره رفتم پیشِ همین مترون گفت نه همچین خبری نیست! تمدید میزنیم!
دو روز بعد همین آقایون ! به یکی از اعضای خانوادم (که همون بیمارستان هست )گفتن ما فلانی رو تمدید نمیزنیم!
بعدشم که کلِ بیمارستان پخش شد!فلانی رو تمدید طرح نکردن...خبرش تا معاونت رسید
الانم هر کس منو میبینه !پچ پچ میکنه /میخندن!!!!