من مشکل تمرکز دارم تو خونه نمیتونم تمرکز کنم
وقتی تمرکز میکنم میان تو اتاق یا چیزی میگن که تمرکزم بهم میخوره
تو خونه گاهی دعوا میشه اعصابم خورد میشه و...
راه خونه تا کتابخونه با ماشین ۱۵ دیقه هس
بنظرتون با این شرایطم کتابخونه بهتره یا خونه😁😁😁
من مشکل تمرکز دارم تو خونه نمیتونم تمرکز کنم
وقتی تمرکز میکنم میان تو اتاق یا چیزی میگن که تمرکزم بهم میخوره
تو خونه گاهی دعوا میشه اعصابم خورد میشه و...
راه خونه تا کتابخونه با ماشین ۱۵ دیقه هس
بنظرتون با این شرایطم کتابخونه بهتره یا خونه😁😁😁
بسته به اوضاع خودت داره که سازگار با چی باشی
مثلاً من تو توپخونه فقط درس میخونم(خانه ، گاراژ ، کارگاه تراشکاری و... جاهای شلوغ و پر سر و صدا بازدهمیم عالی جای فردین خالی ) تو کتابخانه هم میخوندم بازدهیم همونه ولی حوصله ام سر میره بدون اینکه کارد یا آچار دست بگیرم همینه اوضاع واس من (حتما دارم تو دست) ، بعد یه پنجاه تا تست یا یه فصل زیست حتما یه کوچه بازاری میزنم حال بیام یا آیه نباشه یه دهن انکرالاصوات میرم روح به جلا(نه ساویدن) میفته.
با این چیزی که تو میگی کتابخانه بهتره برات همشیره ، من الان دو ماهه نرفتم اونجا خطریه(آنفلوآنزای شدید که اسمشو میگم زامبی، زکی ، احتمالا چِت زدم هذیون میگم)
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
کتاب خونه بهتره من کتاب خونه خیلی به خونمون دوره قبلا یه کتابخونه میرفتم هم میز وصندلی مناسب بود هم افراد مختلف دارن درس میخونن آدم انگیزه میگیره.ولی اینم بگم کتابخونه رفتی با کسی دوس نشو چون من خیلیارو میدیدم میومدن درس بخونن بعد تو بوفه ش همش مینشستن حرف میزدن و غذا میخوردن یا میرفتن بیرون اینطوری فایده نداره.برو واقعا درس بخون ساکتم هس راحت تر درس میخونی خونه حواس آدم پرت میشه هر کاری کنی بازم بالاخره خیلی چیزها هست خونتون سروصدا نکنن همسایه اینا هست سروصدای بچشون ... کلا کتابخونه خیلی بهتره
منم شرایط شمارو داشتم با این تفاوت ک راه کتابخونه رو هم پیاده میرفتم و میرم. حتی الان ک دانشجو ام وقتایی ک میخوام جدی درس بخونم و وقتم رو تلف نکنم حتما میرم کتابخونه. اصن یه حس جالبی به من میده. ولی بگم. اوایل واسم سخت بود عادت کردن بهش. ولی ادم به همه چی عادت میکنه. بازم خیلی بستگی به شخصبت شما و حتی محیط و ادمای اون کتابخونه داره. ادمایی رو دیدم ک رفتن کتابخونه و پانسیون و همون ساعت مطالعه اشون رو هم به گفته خودشون از دست دادن. مهم شما و هدفتونید. ممکنه تو کتابخونه هم ادمایی دیگه مزاحمتون بشن یا حواستون رو پرت کنن یا شما خودتون رو با کناریتون ک کتاب تستش از شما بیشتر ورق خورده مقایسه کنید ! اما. بنظرم. وقتی بتونید به این حاشیه ها غلبه کنید و شرایط رو بپذیرید. توی کتابخونه بیشتر تمرکز میکنید. موفق باشید.
سلام
امیدوارم خوب باشین
مناز مرداد امسال درسو شروع کردم برا ۱۴۰۵
اوایل خونه خوندم
رد دادم
رفتم کتاب خوته
رد دادم
رفتم انباریمون
رد دادم
رفتم پانسیون
رد دادم
الان باز اومدم خونه میخونم/:
خلاصه ک درس خوندن خیلی کار روتین و خسته کننده ایه
و بعد یع مدت سریع بشدتتتت کسل کننده میشه
برایه همین هرتغییری ک باعث بشه بخونی دریغ نکن
اصلا برو پشت بوم
اگر یک درصد حس میکنی باعث میشه بخونی
انجامش بده
موفق باشین(؛
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)