خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رفع اشکال جزوات آریان حیدری

سلام دوستان. این تاپیک رو درست کردم برای کسایی که کلاس های آریان حیدری رو شرکت میکنن تا سوالاتی که در حل شون مشکل هست به اشتراک گذاشته بشه
      من خودم پارسال کلاس هاشونو ثبت نام کردم اما نتونستم ببینم و امسال دارم کلاس های پارسال رو افلاین میبینم برای همین به گروه رفع اشکال کلاس دسترسی ندارم
      هر سوالی که ایراد داشتید اینجا عکسش رو بذارید و اگر کسی اون مبحث رو خونده بود راهنمایی میکنه
      ویرایش توسط wijdane : 09 بهمن 1403 در ساعت 02:07

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      20250128_005957.jpg
      20250128_005916.jpg

بچه ها این سوال از فصل شمارش هست
      مورد دوم سوال که گفته کلمه 4 حرفی
      توی راه حل اصلی 0 تا الف و 1 الف رو با هم گرفته حالا ما از کجا باید تشخیص میدادیم این دو حالت باید با هم گرفته بشه چون پایین راه حل اصلی من این دو تا رو جدا از هم گرفتم و جواب فرق کرد
      ویرایش توسط wijdane : 09 بهمن 1403 در ساعت 02:09

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      20250128_011148.jpg

20250128_011328.jpg

سوال ۱۶۳ جزوه شمارش
      اینجا پایین جواب استاد جواب خودم رو نوشتم. چرا نمیشد بگیم از ۱٠ خانواده ۳ تاشون انتخاب بشه بعد از اولی دوتاشون انتخاب شن و از دو خانواده دیگه هر کدوم یک نفر از اون دو نفر؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      20250128_012253.jpg
      20250128_012056.jpg

حالا این سوال رو ببینید.روش اصلی اومده یک جا باهم دو مدرسه رو انتخاب کرده و بعد برای هر کدوم تعداد دانش اموز رو انتخاب کرده
      سوال من اینه پس چرا برای تست قبلی که گذاشتم خانواده ها رو اول یک جا انتخاب نکرد که بعدش داخل هر خانواده افراد رو انتخاب کنه. اومد اول یه خانواده رو جدا کرد بعدش رفت سراغ خانواده های دیگه. حالا من توی جواب خودم با الگو گرفتن از حل تست قبلی اول یه مدرسه رو انتخاب کردم و تعداد دانش اموز مد نظر رو از توش انتخاب کردم و بعدش از بین مدرسه های باقی مونده یه مدرسه دیگه رو انتخاب کردم! اما جوابش با راه حل اصلی یکی نیست!! ولی خب طبق الگو حل تست قبلی رفتم!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن