خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پایان کابوس 6 سال پشت کنکور بودن!

سلام به همگی و با ارزوی حال خوب

همون طور که از عنوان تاپیکم مشخصه من یه پشت کنکوری خیلی قدیمی هستم..اینکه چی شد که اینطوری شد و چرا شد و حتی آیا ارزش داشت که این همه بمونم رو بذاریم برای بعدا. فقط میخوام که امسال تموم شه برای همیییییشه..اونم یه تموم شدن خوب

شروع از صفر و اینا نیستم منتها بخوبی هم نخوندم و مبحث بخصوصی رو کامل جمع نکردم بنابراین باید از اول بشینم بخونم اما پایه ضعیفی ندارم خوبه تصمیم ام اینه هر شب بیام اینجا گزارش کارم رو بدم راستش نمیدونم تا چقدر دووم میارم برای اعلام گزارش کار دادنام اما امیدوارم تا اخرش روز به روز آپدیت کنم اینجا رو( با توجه به تصمیم های لحظه ای هم که میگیرم ممکنه دو روز بعد کنسل کنم همه چیو ولی حداقلش این تاپیک از من بمونه که اخر سر عمری شد نتیجه رو اعلام کنم همینجا)

برنامم برای این تقریبا 3 ماه راستش یخورده عجیب و شاید غیر اصولی باشه ولی خیلی بابتش فکر کردم و شاید همین مدل بیشتر به روحیم بخوره.میخوام تا اخر بهمن زیست رو جمع کنم و روزی یک درس رو بخونم اسفند ماه شیمی رو جمع کنم کامل و فروردینم فیزیک رو جمع کنم.ریاضی رو طی این سه ماه روزانه میخونم چون توش ضعیفم و زمین رو هم روزی 20 دقیقه میخونم که تا اردیبهشت جمع شه کم کم. اون ده روز اخر اردیبهشت هم تصمیم دارم تست هر چی اومد جلو دستم بزنم و مرور کنم.برای نهایی ها راستش تا حالا هیچی نخوندم و تصمیم هم ندارم تا بعد کنکور اردیبهشت چیزی بخونم! تصمیم ریسکی هست ولی میتونم از بعد کنکور جمعشون کنم چون بعدش همه تایمم رو میدم به نهایی ها و کنکور نمیخونم خلاصه که این تاپیک رو برای گزارش کار قرار دادم و امیدوارم بهش پایبند باشم و حداقلش اگر استمرار نداشتم بمونه که بعدا بیام و نتیجه رو توش اعلام کنم! امیدوارم همه مون موفق باشیم

راستی اینجا کسی هست قدمت پشت کنکور بودنش به من برسه اوضاع تون رو به راهه تصمیم تون برای اخرین کنکور عمرتون چیه ایشالا
      ویرایش توسط wijdane : 06 بهمن 1403 در ساعت 00:46

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wijdane نمایش پست ها

همون طور که از عنوان تاپیکم مشخصه من یه پشت کنکوری خیلی قدیمی هستم..اینکه چی شد که اینطوری شد و چرا شد و حتی آیا ارزش داشت که این همه بمونم رو بذاریم برای بعدا. فقط میخوام که امسال تموم شه برای همیییییشه..اونم یه تموم شدن خوب

شروع از صفر و اینا نیستم منتها بخوبی هم نخوندم و مبحث بخصوصی رو کامل جمع نکردم بنابراین باید از اول بشینم بخونم اما پایه ضعیفی ندارم خوبه تصمیم ام اینه هر شب بیام اینجا گزارش کارم رو بدم راستش نمیدونم تا چقدر دووم میارم برای اعلام گزارش کار دادنام اما امیدوارم تا اخرش روز به روز آپدیت کنم اینجا رو( با توجه به تصمیم های لحظه ای هم که میگیرم ممکنه دو روز بعد کنسل کنم همه چیو ولی حداقلش این تاپیک از من بمونه که اخر سر عمری شد نتیجه رو اعلام کنم همینجا)

برنامم برای این تقریبا 3 ماه راستش یخورده عجیب و شاید غیر اصولی باشه ولی خیلی بابتش فکر کردم و شاید همین مدل بیشتر به روحیم بخوره.میخوام تا اخر بهمن زیست رو جمع کنم و روزی یک درس رو بخونم اسفند ماه شیمی رو جمع کنم کامل و فروردینم فیزیک رو جمع کنم.ریاضی رو طی این سه ماه روزانه میخونم چون توش ضعیفم و زمین رو هم روزی 20 دقیقه میخونم که تا اردیبهشت جمع شه کم کم. اون ده روز اخر اردیبهشت هم تصمیم دارم تست هر چی اومد جلو دستم بزنم و مرور کنم.برای نهایی ها راستش تا حالا هیچی نخوندم و تصمیم هم ندارم تا بعد کنکور اردیبهشت چیزی بخونم! تصمیم ریسکی هست ولی میتونم از بعد کنکور جمعشون کنم چون بعدش همه تایمم رو میدم به نهایی ها و کنکور نمیخونم خلاصه که این تاپیک رو برای گزارش کار قرار دادم و امیدوارم بهش پایبند باشم و حداقلش اگر استمرار نداشتم بمونه که بعدا بیام و نتیجه رو توش اعلام کنم! امیدوارم همه مون موفق باشیم

راستی اینجا کسی هست قدمت پشت کنکور بودنش به من برسه اوضاع تون رو به راهه تصمیم تون برای اخرین کنکور عمرتون چیه ایشالا
      این مدل درس خوندن ی مقدار اشتباهه
      منم ۴ سال کنکور دادم همه ابن روشا رو امتحان کردم حتی همین روش شما. ولی مطمئن باش یادت میره. الان زیست بخونی پ مرور نکنی ب نظرت ی نکته ظریف مث اینکه کوآنزیم آ در کدوم مرحله و توی جه محلی از سلول به استیل میچسبید رو یادت میمونه؟ کنکور هم فقط دس میزاره رو جزئیات. اگ جزئیات رو فراموش کنی کنکورم میلنگی‌. بعد با خودت میگی من ک اینهمه درس خوندم پس چرا کنکورم بد شد و از خودت دلسرد میشی ب خصوص اینکه چندین ساله پشت کنکوری.
      ب جای این روند که ۳ ماه وقت بزاری ‌و هرماه فقط ی درس رو بخونی بیا هر درس رو ۳ بخش کن و با خودت بگو یک بخش از هر۴ تا درس رو توی یک ماه میخونم. اینجوری فراموشی مطالب کمتر میشه‌. هرماه با هر۴ تا درس سر و کله میزنی و نحوه خوندن و تست زدنشونو فراموش نمیکنی.
      و اینکه نصف روز در هفته رو بزار برای تورق اون درسایی که توی طول هفته خوندی. ک توی ذهنت بمونن.
      من این روش شما ر‌و ۲ سال پیش امتحان کردم جواب نداد و پشت کنکور موندم. حتی من تست ها هم تقسیم کرده بودم‌. ۳۰۰۰ تا تست زیست ر‌و توی یک ماه تقسیم کردم و فک میکردم این ۳۰۰۰ تا تست هم ک بزنم دیگه خدای زیستم. ولی چون بعد از اون یک ماه ، زیست رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ درس بعدی همه چی تو ذهنم کمرنگ شده بود. ب حدی ک سر جلسه یادم بود فلان مطلب رو سمت چپ صفحه کتاب نوشته بود یا سمت راستش. اما از جزئیات هیچی یادم نمیومد و نتیجه این شد که زیست ر‌و ۲۰ درصد زدم. این ۲۰ درصد هم از کلیات زیست طرح شده بود از چیزایی ک هممون میدونیم و یادمون نمیره مث ی چیزای ساده ای مث اینکه وقتی تنفس میکنی کدوم ماهیچه منقبض و استراحت میشه
      ولی ی چیز جزئی مث اینکه حجم هوای جاری چقد بود و اینا رو یادم نمیومد.
      درنتیجه این کارو نکن

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wijdane نمایش پست ها

اینکه هر ماه یه درس گذاشتی شاید ریشه در کمالگراییت داره. ببین این کارو اصلا نکنا. بسیار کار غلط و خطرناکیه. بقچه ای درس خوندن به درد کنکور نمیخوره. دروس شیمی و زیست باید روزانه خونده شن. زمین هم ماهیتش فراره. درسا رو تقسیم کن. اگر میخوای اصولی پیش بری به نظرم عاقلانه اینه که حذفیات داشته باشی.
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین بستگی به حافظه ات داره بقچه ای درس بخونی یا نه
      مثلاً برای خودم میدونم تا چهار ماه فقط 10 درصد مطالب خونده میپره عینهو گازوئیل بقیش یه جوری ویسکوزیته پیدا می‌کنه انگار واسکازین یا گریسه (زیست رو ۴ماه نخوندم انگار نه انگار که نخوندم هیچی فراموش نشده همچنین شیمی)
      بعد برای سایر دروس با یه نگاه ۳۰kmخیاری چیزای نخونده هم بر میگرده چه برسه به خونده ها
      برای حلیات تمرین کن بعد از یادگیری دستت گرم بمانه
      کامل بستگی به خودت داره چجوری راحتی حالا از نظرات بقیه استفاده کنی هم خوبه
      ولی یه چی ، این قسمت ماست که هر چی بیست سال کنکور نداده و شصت سال پشت کنکور مانده و فارغ تحصیل و بقال و قصاب و نوح سن و... میریزن تو کنکور ما ولی میشه کاریش کرد جز زرزر و ناله و سره خوری ؟نه پ بیخی داش ممد قطه اونه جفت جورش کن(بقول احمد .....)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

این مدل درس خوندن ی مقدار اشتباهه
      منم ۴ سال کنکور دادم همه ابن روشا رو امتحان کردم حتی همین روش شما. ولی مطمئن باش یادت میره. الان زیست بخونی پ مرور نکنی ب نظرت ی نکته ظریف مث اینکه کوآنزیم آ در کدوم مرحله و توی جه محلی از سلول به استیل میچسبید رو یادت میمونه؟ کنکور هم فقط دس میزاره رو جزئیات. اگ جزئیات رو فراموش کنی کنکورم میلنگی‌. بعد با خودت میگی من ک اینهمه درس خوندم پس چرا کنکورم بد شد و از خودت دلسرد میشی ب خصوص اینکه چندین ساله پشت کنکوری.
      ب جای این روند که ۳ ماه وقت بزاری ‌و هرماه فقط ی درس رو بخونی بیا هر درس رو ۳ بخش کن و با خودت بگو یک بخش از هر۴ تا درس رو توی یک ماه میخونم. اینجوری فراموشی مطالب کمتر میشه‌. هرماه با هر۴ تا درس سر و کله میزنی و نحوه خوندن و تست زدنشونو فراموش نمیکنی.
      و اینکه نصف روز در هفته رو بزار برای تورق اون درسایی که توی طول هفته خوندی. ک توی ذهنت بمونن.
      من این روش شما ر‌و ۲ سال پیش امتحان کردم جواب نداد و پشت کنکور موندم. حتی من تست ها هم تقسیم کرده بودم‌. ۳۰۰۰ تا تست زیست ر‌و توی یک ماه تقسیم کردم و فک میکردم این ۳۰۰۰ تا تست هم ک بزنم دیگه خدای زیستم. ولی چون بعد از اون یک ماه ، زیست رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ درس بعدی همه چی تو ذهنم کمرنگ شده بود. ب حدی ک سر جلسه یادم بود فلان مطلب رو سمت چپ صفحه کتاب نوشته بود یا سمت راستش. اما از جزئیات هیچی یادم نمیومد و نتیجه این شد که زیست ر‌و ۲۰ درصد زدم. این ۲۰ درصد هم از کلیات زیست طرح شده بود از چیزایی ک هممون میدونیم و یادمون نمیره مث ی چیزای ساده ای مث اینکه وقتی تنفس میکنی کدوم ماهیچه منقبض و استراحت میشه
      ولی ی چیز جزئی مث اینکه حجم هوای جاری چقد بود و اینا رو یادم نمیومد.
      درنتیجه این کارو نکن

سلام. خیلی ممنونم از اینکه تجربتون رو درمیون گذاشتید. من از دو روز قبل که کامنت شما رو دیدم متوجه اشتباه برنامم شدم و چون شما خودتون تجربش کرده بودید و جواب نداده بود منم منصرف شدم و برنامه رو عوضش کردم. اینکه گفتید در هفته نصف روز رو برای تورق سریع مطالب گذشته بذارم هم خیلی راهنمایی خوبی بود و حتما انجامش میدم. بازم خیلی تشکر میکنم ازتون که راهنمایی کردید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      اینکه هر ماه یه درس گذاشتی شاید ریشه در کمالگراییت داره. ببین این کارو اصلا نکنا. بسیار کار غلط و خطرناکیه. بقچه ای درس خوندن به درد کنکور نمیخوره. دروس شیمی و زیست باید روزانه خونده شن. زمین هم ماهیتش فراره. درسا رو تقسیم کن. اگر میخوای اصولی پیش بری به نظرم عاقلانه اینه که حذفیات داشته باشی.
      سلام.خیلی ممنونم از راهنماییتون. بله متوجه اشتباه برنامه ام شدم و تغییرش دادم.حتما سعی میکنم همه دروس رو در طول روز بخونم. راستش تمام تلاشم رو میکنم که مطلبی رو حذف نکنم اما اگر دیدم اون اواخر وقت خیلی کم آوردم این کار رو انجام میدم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      ببین بستگی به حافظه ات داره بقچه ای درس بخونی یا نه
      مثلاً برای خودم میدونم تا چهار ماه فقط 10 درصد مطالب خونده میپره عینهو گازوئیل بقیش یه جوری ویسکوزیته پیدا می‌کنه انگار واسکازین یا گریسه (زیست رو ۴ماه نخوندم انگار نه انگار که نخوندم هیچی فراموش نشده همچنین شیمی)
      بعد برای سایر دروس با یه نگاه ۳۰kmخیاری چیزای نخونده هم بر میگرده چه برسه به خونده ها
      برای حلیات تمرین کن بعد از یادگیری دستت گرم بمانه
      کامل بستگی به خودت داره چجوری راحتی حالا از نظرات بقیه استفاده کنی هم خوبه
      ولی یه چی ، این قسمت ماست که هر چی بیست سال کنکور نداده و شصت سال پشت کنکور مانده و فارغ تحصیل و بقال و قصاب و نوح سن و... میریزن تو کنکور ما ولی میشه کاریش کرد جز زرزر و ناله و سره خوری ؟نه پ بیخی داش ممد قطه اونه جفت جورش کن(بقول احمد .....)
      سلام خیلی ممنونم از راهنمایی تون. راستش برنامه ام ایراد داشت و با مشاوره دوستان تغییرش دادم

(لحن صحبت تون آدم رو پرت میکنه توی فیلمای سیاه سفید قدیمی)

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من یه فامیل دارم(نزدیک) سال ۹۴و۹۵و۹۶و۹۷ کنکور داد
      رشته مورد علاقشو نیاورد و حاضر نشد هر رشته ای بره
      رفت دنبال شغل
      تو شغلشم شدید موفق شد بطوری ک سر دوسال تونست یه ماشین شاسی(چینی) بخره
      و سال ۱۴۰۰ گفت با تمام اینکه وضع مادیش عالی شده(از پدر و مادر فرهنگیش تو دو سال جلو زد) گفت ک حالش خوب نیست و پول هدف زندگیش نیست
      هدفشو گذاشت برایه دوسال (نظام قدیم بود)
      و سال ۱۴۰۰ رو همینطوری رفت سر جلسه(از ۶ ماه قبل ازمون ۱۴۰۰ شروع کرده بود) و ۱۴۰۱ رو اولویت گذاشت و قبول شد پزشکیو
      الانم هم درسشو میخونه و هم کارشو داره
      هیچکدوم از همکلاسیاش ماشینی بهتر ازش ندارن
      همه اینارو گفتم و تاکید به وضع مادی اصلا پز نبود
      یک اینکه پایه ارزوش موند
      حتی با اینکه از بعد معنوی نیاز نداش بش
      و دوم اینکه با اینکه از همکلاسیاش بزرگتره اما تو بیزنس از همشون موفق تره

نمیدونم چرا اینارو گفتم
      فقط خواسم بگم
      بجنگ برا ارزوت،هیچوقت دیر نیست
      برا منم دعا کن
      من حال ندارم این همه واسش بجنگم
      هم‌ون سال قبولشم برع/:

چرا من انقدر تاکید به ماشین دارم؟
      چون من عاشق ماشینم
      قام قام/:
      ویرایش توسط Mr.vm : 15 بهمن 1403 در ساعت 02:55

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من با اینکه دانش آموز فوق‌العاده بودم بخاطر ی اشتباه و چندتا مرض که همزمان گرفتم! کنکور رو خراب کردم...بعد چندسال موندم و عملا نخوندم...البته من مثلا بدون خوندن دینی رو تو کنکور ۹۰ میزدم
      ادبیات ۵۰...چون که از همون اول دبیرستان که میشه ۹ آزمون شرکت میکردم و کتاب ها رو حفظ بودم .هم عمومی و هم اختصاصی...
      حالا چرا قبول نمیشدم با اینکه هرسال گلاس میرفتم برحسب نتایجم میگفتن پزشکی تهران رو شاخمه.!
      به نظرم ۲ تا دلیل عمده داشت
      ۱)من اصلا خودم رو باور نداشتم و اعتماد به نفسم رو سرهمون اشتباه از دست داده بودم و حتی سرجلسه کنکور تون موضوع فکرم مشغول میکرد.
      ۲) من هر سال کنکورم می‌رسیدم به زمستان دوباره خطرات برام زنده میشد و این سیکل معیوب ادامه داشت...

بالاخره اومدم پرستاری و به خاطر روابط خانوادگیم و عنایت الهی از همون ترم اول که تموم کردم رفتم اتاق عمل و دوره دیدم....
      از ترم دوم شاغل شدم
      و مدت کم به درآمد خیلی بالا رسیدم اگه مثلا با قیمت طلا محاسبه کنم انگار الان ماهی حداقل ۱۰۰ میلیون تومان با هفته ای ۳ روز اونم هر روز ۸ ساعت درآمد داشتم...حالا سود جانبی به کنار و اگه ادامه میدادم مثلا همین الانم کمه کم ماهی ۱۵۰ درآمد داشتم...اون موقع من همچنان تو ذهنم کنکور و پزشکی بود...چون من خیلی تیز بودم تقریبا همه چیز دستم گرفتم
      مثلا من که ۱۰۰ درآمد داشتم و بیشتر کار رو من میکردم در مقابل دکتر یک میلیارد تومن سود میکرد
      البته کارم تخصصی بود ...طرح که اومدم دیدم من اصلا برا پرستاری ساخته نشدم...
      من میتونستم به همون شغل قبلی برگردم و حداقل الان ۱۵۰ درآمد داشته باشم که از متوسط درآمد ی پزشک متخصص هم بیشتر هست!
      ولی اولا من از درون احساس رضایت نداشتم .
      دوما ۹۰ تا ۹۵ گاهی ۹۹ درصد کار رو من انجام می‌دادم ولی ۹۰ درصد سود برا پزشک بود...
      تجارت خودش خیلی ریسک داره !ممکنه پولت رو در عرض یک روز از دست بدی!
      ولی اگه شانس باهات باشه و کارت خوب باشه میتونی در مدت کم معروف بشی و با پولت وارد تجارت بشی...
      در این حالت آرامش و حس رضایت داری
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هدفتون قبولی امساله؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن