سلام به همگی و با ارزوی حال خوب
همون طور که از عنوان تاپیکم مشخصه من یه پشت کنکوری خیلی قدیمی هستم..اینکه چی شد که اینطوری شد و چرا شد و حتی آیا ارزش داشت که این همه بمونم رو بذاریم برای بعدا. فقط میخوام که امسال تموم شه برای همیییییشه..اونم یه تموم شدن خوب
شروع از صفر و اینا نیستم منتها بخوبی هم نخوندم و مبحث بخصوصی رو کامل جمع نکردم بنابراین باید از اول بشینم بخونم اما پایه ضعیفی ندارم خوبه تصمیم ام اینه هر شب بیام اینجا گزارش کارم رو بدم راستش نمیدونم تا چقدر دووم میارم برای اعلام گزارش کار دادنام اما امیدوارم تا اخرش روز به روز آپدیت کنم اینجا رو( با توجه به تصمیم های لحظه ای هم که میگیرم ممکنه دو روز بعد کنسل کنم همه چیو ولی حداقلش این تاپیک از من بمونه که اخر سر عمری شد نتیجه رو اعلام کنم همینجا)
برنامم برای این تقریبا 3 ماه راستش یخورده عجیب و شاید غیر اصولی باشه ولی خیلی بابتش فکر کردم و شاید همین مدل بیشتر به روحیم بخوره.میخوام تا اخر بهمن زیست رو جمع کنم و روزی یک درس رو بخونم اسفند ماه شیمی رو جمع کنم کامل و فروردینم فیزیک رو جمع کنم.ریاضی رو طی این سه ماه روزانه میخونم چون توش ضعیفم و زمین رو هم روزی 20 دقیقه میخونم که تا اردیبهشت جمع شه کم کم. اون ده روز اخر اردیبهشت هم تصمیم دارم تست هر چی اومد جلو دستم بزنم و مرور کنم.برای نهایی ها راستش تا حالا هیچی نخوندم و تصمیم هم ندارم تا بعد کنکور اردیبهشت چیزی بخونم! تصمیم ریسکی هست ولی میتونم از بعد کنکور جمعشون کنم چون بعدش همه تایمم رو میدم به نهایی ها و کنکور نمیخونم خلاصه که این تاپیک رو برای گزارش کار قرار دادم و امیدوارم بهش پایبند باشم و حداقلش اگر استمرار نداشتم بمونه که بعدا بیام و نتیجه رو توش اعلام کنم! امیدوارم همه مون موفق باشیم
راستی اینجا کسی هست قدمت پشت کنکور بودنش به من برسه
.gif)
اوضاع تون رو به راهه تصمیم تون برای اخرین کنکور عمرتون چیه ایشالا
.gif)