خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تصمیم امروز شورای انقلاب فرهنگی

سلام ارادت
      بچه ها یه سوال اگه امروز تاثیر یازدهم مثبت اعلام بشه برای سال اینده لحاظ میشه یا نه تو کنکور امسال که خودمون میخوایم بدیم هم لحاظ میشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      سلام ارادت
      بچه ها یه سوال اگه امروز تاثیر یازدهم مثبت اعلام بشه برای سال اینده لحاظ میشه یا نه تو کنکور امسال که خودمون میخوایم بدیم هم لحاظ میشه؟
      فقط یک درصد احتمال میدم مثبت بشه یازدهم اونم در صورتی که پزشکیان وسط جلسه به خسروپناه بگه سیکتیر کن خودم تاثیر معدل و لغو میکنم ... فقط ۱ درصد احتمال داره ...

مملکت ما با دلار ۸۳ تومنی چیزی نمونه برای سوریه شدن

من کاملا ناامیدم و اصلا خوشبین نیستم به اینا که کاری برای مردم و جووناش بکنن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      فعلا که برای 404 هیچ تغییری گفتن لحاظ نمیشه . که این خودش ظلمه
      برای 405 هم فقط امیدوارم شرایط رو از اینی که هست بدترش نکنن
      یه خبری هم هست مبنی بر اینکه ممکنه اصلا تغییرات از سال نهم اجرایی بشه و برای 406 به بعد یعنی کنکور 407 تصویب بشه چون سالای پیش بودن افرادی که برای دهم و یازدهم پول دادن ایجاد سابقه کردن و اگه الان حذف کنن اینهارو خب به نوعی حق اونا ضایع میشه

یه ضرب المثل هست که میگه یارو عین خر تو گل گیر گرده ؟؟ این مثل همین شورا و مصوبه است
      یه کاری کردن خودشونم عین خر تو گل گیر کردن
      ما هم که عین گوسفند با هر چوبی بروننمون همونوری میریم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      فعلا که برای 404 هیچ تغییری گفتن لحاظ نمیشه . که این خودش ظلمه
      برای 405 هم فقط امیدوارم شرایط رو از اینی که هست بدترش نکنن
      یه خبری هم هست مبنی بر اینکه ممکنه اصلا تغییرات از سال نهم اجرایی بشه و برای 406 به بعد یعنی کنکور 407 تصویب بشه چون سالای پیش بودن افرادی که برای دهم و یازدهم پول دادن ایجاد سابقه کردن و اگه الان حذف کنن اینهارو خب به نوعی حق اونا ضایع میشه

یه ضرب المثل هست که میگه یارو عین خر تو گل گیر گرده ؟؟ این مثل همین شورا و مصوبه است
      یه کاری کردن خودشونم عین خر تو گل گیر کردن
      ما هم که عین گوسفند با هر چوبی بروننمون همونوری میریم
      اگر اینو بگن که بهونه ای بیش نیست برای بقای مصوبه چون دهمیا که تازه سال پیش اولین نهایی رو دادن یازدهمیام که تازه امسال قراره تو کنکورشون یازدهمو تاثیر بدن از این دو تا پایه کسی برای ایجاد سابقه یا ترمیم هزینه ای نکرده فقط فارغ التحصیلای سال پیش ممکنه برای یازدهم ایجاد سابقه کرده باشن که امسال کنکور بدن
      ویرایش توسط رامون کاخال : 02 بهمن 1403 در ساعت 18:18

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      فقط یک درصد احتمال میدم مثبت بشه یازدهم اونم در صورتی که پزشکیان وسط جلسه به خسروپناه بگه سیکتیر کن خودم تاثیر معدل و لغو میکنم ... فقط ۱ درصد احتمال داره ...

مملکت ما با دلار ۸۳ تومنی چیزی نمونه برای سوریه شدن

من کاملا ناامیدم و اصلا خوشبین نیستم به اینا که کاری برای مردم و جووناش بکنن
      به نظر من یه جریان نفوذی تو کشور داره قوانینی رو تصویب میکنه تا این کشور رو از هم بپاشونه . نمیدونم ولی یه حسی بهم میگه کسی که واقعا دوستدار ایران و این کشور باشه و یه ذره عرق ملی داشته باشه چنین تصمیماتی رو نمیگیره . تنها از یه جریان نفوذی اطلاعاتی چنین چیزی برمیاد .
      دقت کنید هر جایی میبینن داره درست کار میکنه میان یه کاری میکنن و قانونی تصویب میکنن تا فلج بشه

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من یه جریان نفوذی تو کشور داره قوانینی رو تصویب میکنه تا این کشور رو از هم بپاشونه . نمیدونم ولی یه حسی بهم میگه کسی که واقعا دوستدار ایران و این کشور باشه و یه ذره عرق ملی داشته باشه چنین تصمیماتی رو نمیگیره . تنها از یه جریان نفوذی اطلاعاتی چنین چیزی برمیاد .
      دقت کنید هر جایی میبینن داره درست کار میکنه میان یه کاری میکنن و قانونی تصویب میکنن تا فلج بشه
      من الان متوجه نشدم. برای 405 دهم هم هست؟
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا ناامید کنندس. کاش وقتمونو به امید تغییرش هدر نمیدادیم. حداقلش تمرکزیه که ازمون گرفتن... الان بر فرض کسی امسال نتونه رشته مورد نظرشو قبول شه سال بعد باید 30 تا امتحان سه پایه رو امتحان بده ؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      من الان متوجه نشدم. برای 405 دهم هم هست؟
      من خودم نمیدونم این رو
      به نظر من هست

ولی یه چیزی که نوشته سایت حبرگزاری مثل اینکه امروز یه مصوبه دیگه هم راجب کنکور تصویب شده که فعلا جزئیاتش اعلام نشده و این مصوبه برای کنکور 406 به بعد هستش .
      و دهم کلا از تاثیر کنکور 405 حذفه
      ولی
      یه جوری هم میشه برداشت کرد که همین مصوبه که امروز تصمی گیری شده که دهم حذف بشه از 406 به بعده که خب اینطوری ینی دهم برای کنکور405 هست
      باید منتظر بود .
      من به نظرم دهم برای 405 حذف شدنش بعیده . حالا باید منتظ ربمونیم باز ببینیم در ادامه چه سازی میزنن .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم نمیدونم این رو
      به نظر من هست

ولی یه چیزی که نوشته سایت حبرگزاری مثل اینکه امروز یه مصوبه دیگه هم راجب کنکور تصویب شده که فعلا جزئیاتش اعلام نشده و این مصوبه برای کنکور 406 به بعد هستش .
      و دهم کلا از تاثیر کنکور 405 حذفه
      ولی
      یه جوری هم میشه برداشت کرد که همین مصوبه که امروز تصمی گیری شده که دهم حذف بشه از 406 به بعده که خب اینطوری ینی دهم برای کنکور405 هست
      باید منتظر بود .
      من به نظرم دهم برای 405 حذف شدنش بعیده . حالا باید منتظ ربمونیم باز ببینیم در ادامه چه سازی میزنن .
      الان که دهم حذف شد پس امسال خرداد امتحانات دهم داخلی برگزار میشه و اگرکنکور 405 دهم هم تو کنکور تاثیر داشته باشه دانش آموزای دوازدهمی برای دهمشون سابقه دهم دارن اما پشت کنکوریا ندارن چجوری میخوان این مشکلو حل کنن ؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      الان که دهم حذف شد پس امسال خرداد امتحانات دهم داخلی برگزار میشه و اگرکنکور 405 دهم هم تو کنکور تاثیر داشته باشه دانش آموزای دوازدهمی برای دهمشون سابقه دهم دارن اما پشت کنکوریا ندارن چجوری میخوان این مشکلو حل کنن ؟
      راست میگیا !

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      آهان بیا اینم نتیجه خوشبینی یه عده به حکومت و نظام ... گفتم که ایران دیگه درست نمیشه ، آوردن پزشکیان هم فقط یکم کندتر می‌کنه سوریه شدن ایران رو ولی با این سیستم حتما به این اتفاق خواهد افتاد حتی سپاه هم نمی تونه جلوی این حجم از نارضایتی رو بگیره اول این اتفاق هم با گرون شدن بنزین استارت خواهد خورد. پس به فکر خودتون باشید و در صورت امکان و توانایی حتما به مهاجرت فکر کنین چون خودمم همین فکر رو دارم

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها میدونم امید واهیه. ولی 10 بار این خبرو خوندم. تصمیم جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تاثیر معدل در کنکور بر این بود که این مصوبه از سال ۱۴۰۶ اجرایی شود و شامل داوطلبان ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نخواهد شد. اما در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام خسروپناه، دبیر شورا اعلام کرد که این مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی جزئیاتی دارد و اینکه از چه زمانی اجرایی شود، در جلسات آینده تصمیم‌گیری می‌شود.
      این کلید واژه های قرمز جالب نیستن براتون
      ویرایش توسط Nadiaa : 03 بهمن 1403 در ساعت 00:59

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      همچین مشکلاتی به وجود نمیاد
      صبر کنید یه هفته دیگه
      سه شنبه هفته اینده مشخص میشه چطوری قراره این حذف دهم انجام بشه
      نظر من بر اینه که دهم نهایی باقی میمونه ولی بدون تاثیر تا دانش اموزان با جو امتحانات نهایی اشنا بشن
      در حال حاضر این رو در نظر داشته باشید که : بهمن ماه دارد میگذرد و این اخبار کنکور بد جور بر روح روان ادم تاثیر دارد
      فعلا که یازدهم و دوازدهم هست . اینها رو بخونید . باقیش دست ما نیست به خدا که دست ما نیست
      متاسفانه دست ما نیست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب تکلیف منو مشخص کنن
      من از الان موندم دهم دینی و ادبیات و عربیمو میخوام ترمیم کنم چون درس زیر ۱۹ تراز خیلی پایینی داره باید بالا بشم خصوصا ادبیات
      ولی خب اینا تکلیف مارو روشن نمیکنن
      بخونیم نخونیم چکنیم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      آهان بیا اینم نتیجه خوشبینی یه عده به حکومت و نظام ... گفتم که ایران دیگه درست نمیشه ، آوردن پزشکیان هم فقط یکم کندتر می‌کنه سوریه شدن ایران رو ولی با این سیستم حتما به این اتفاق خواهد افتاد حتی سپاه هم نمی تونه جلوی این حجم از نارضایتی رو بگیره اول این اتفاق هم با گرون شدن بنزین استارت خواهد خورد. پس به فکر خودتون باشید و در صورت امکان و توانایی حتما به مهاجرت فکر کنین چون خودمم همین فکر رو دارم
      مهارت های بقا در طبیعت و یاد بگیرید ، برای دور ماندن از آشوب ها کمک کننده است (روش بی هزینه )مثلا گیاهای دارویی و خوراکی رو بشناسید (قارچ ها رو اصلا نخورید اولندش گیاه نیستن دیمندش سمی باشن نمی فهمی زود بعدا کبدت از بیخ اکار میفته)
      روش با هزینه اش اینه که کوله بقا آماده کنید و مواد غذایی به اندازه مصرف و نه در حد احتکار ، اونم به صورت تدریجی ، مثلا میوه خشک و غذاهای خشک و ذخیره آب و...
      (کنسرو خوب نی فاسد میشه)
      ای بابا فاز prepper گرفتم ، بیخیال
      آها راستی یه مهارت بدرد بخور مثل مکانیکی (در حدی که ماشینتون رو بتونید تعویض روغن کنید یا شمع عوض کنید یا جک بزنید لاستیک رو در بیارید) ،خیاطی (حالا نه در حد طراحی لباس )یاد بگیرید . این در هر شرایطی بدرد بخوره این بخش
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن