خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

با فیلم های آلا میشه رشته تاپ قبول شد؟؟

با این سایت آشنایی ندارگ اتفاقی دیدم که پر از کامنت های کنکوریه ، دوستان من پشت کنکوریم تا الانم درست حسابی نخوندم متاسفانه ، اما الان بد جور دلم گرفته تجربی رو فقط با دندونپزشکی دوس دارم از طرفی هم هزینه تاملند و کلاسینو رو ندارم خواستم اینجا از شما بپرسم که میشه با فیلم های آلا قبول بشم ؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیست؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      فیلم‌های خوب توش داره و به درد میخوره.
      اگر منظورتون اینه که فقط با فیلم دیدن مبخواین همه‌ی مطالبِ همه‌ی دروس رو یاد بگیرید، فیلم‌های هیچ موسسه ای اون قدر کامل نیست و شما باید بخش قابل توجهی از نکات و ایده‌ها رو موقع تست زدن پیدا کنید.
      به علاوه، فیلم دیدن یک روش خیلی وقت‌گیر برای آموزشه. اگر با درسنامه اوکی هستید، اولویت یادگیریتون با درسنامه‌ی کتاب‌ها باشه که کامل‌تر هستن.

خودم بعضی جاهاییکه از درسنامه شیمی خیلی‌سبز متوجه نشدم، از شیمی صنیعی استفاده کردم و خیلی خوب بود. شنیدم زیست موقاری و ریاضی ثابتی هم خوبه. بقیه دروس آلاء رو نمی‌دونم.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام. من از آلا راضی بودم. ولی نه تجربی بودم نه رشته ای به تاپی دندون قبول شدم.

بنظرم میشه قبول شد. الا چیزی کم نداره.

چتر نجات آلا توی سایت دانا رایگانه بنظرم استفاده کنید پشیمون نمیشید. خود این دوره ۶میلیونه حالت عادی.
      بعد اینکه.
      پیشنهاد من :
      ریاضی ثابتی - نباخته - نصیری هر سه عالی !!!! محشرن.
      فیزیک محمدی بهتر از یاری عه بنظرم
      شیمی سلیمانی

موفق باشی ان شاء الله

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      فیلم‌های خوب توش داره و به درد میخوره.
      اگر منظورتون اینه که فقط با فیلم دیدن مبخواین همه‌ی مطالبِ همه‌ی دروس رو یاد بگیرید، فیلم‌های هیچ موسسه ای اون قدر کامل نیست و شما باید بخش قابل توجهی از نکات و ایده‌ها رو موقع تست زدن پیدا کنید.
      به علاوه، فیلم دیدن یک روش خیلی وقت‌گیر برای آموزشه. اگر با درسنامه اوکی هستید، اولویت یادگیریتون با درسنامه‌ی کتاب‌ها باشه که کامل‌تر هستن.

خودم بعضی جاهاییکه از درسنامه شیمی خیلی‌سبز متوجه نشدم، از شیمی صنیعی استفاده کردم و خیلی خوب بود. شنیدم زیست موقاری و ریاضی ثابتی هم خوبه. بقیه دروس آلاء رو نمی‌دونم.
      ‌‌‌‌
      ویرایش توسط lawliet : 18 بهمن 1403 در ساعت 15:13

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lawliet نمایش پست ها
      فیلم های صفر تا صد کنکور برای اموزش مباحثی که هنوز خونده نشده مناسبه؟ ۱۲ تجربیم و تصمیم دارم مدرسه نرم
      دوره صفر تا صد برای شروع از الان زیادی طولانیه و مناسب نیست ولی برای شروع از مهر اوکیه.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوره صفر تا صد برای شروع از الان زیادی طولانیه و مناسب نیست ولی برای شروع از مهر اوکیه.
      اقای مظاهری یه سوال داشتم
      من از اذر تا دی خودم میخوندم از دی مشاور گرفتم و اون یک ماه با درسنامه پیش میرفتم، مشاورم با درسنامه این چیزا مخالفه و میگه بازدهی که فیلم داره درسنامه نداره و حتی مطالبی که من خونده بودم هم گفت باید فیلم بیینم و دارم میبینم اما همش استرس دارم که اینکار باعث نشه عقب بیوفتم واقعا نمیدونم چیکار کنم
      حالا خیلیم عقب نیستما خودمو رسوندم ولی مثلا مباحثی که من تو اون یکماه تموم کردم تازه الان کلیپاش تموم شد بعد میگه که به چشم دوره و مرور بهش نگاه کن

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      اقای مظاهری یه سوال داشتم
      من از اذر تا دی خودم میخوندم از دی مشاور گرفتم و اون یک ماه با درسنامه پیش میرفتم، مشاورم با درسنامه این چیزا مخالفه و میگه بازدهی که فیلم داره درسنامه نداره و حتی مطالبی که من خونده بودم هم گفت باید فیلم بیینم و دارم میبینم اما همش استرس دارم که اینکار باعث نشه عقب بیوفتم واقعا نمیدونم چیکار کنم
      حالا خیلیم عقب نیستما خودمو رسوندم ولی مثلا مباحثی که من تو اون یکماه تموم کردم تازه الان کلیپاش تموم شد بعد میگه که به چشم دوره و مرور بهش نگاه کن
      بستگی داره کیفیت خوندن از روی درسنامه چطور بوده و منبعتون چی بوده. به نظرم اگر با درسنامه به درصد بالای ۷۵-۸۰ می‌رسیدید، فیلم لازم نداره.
      البته بعضیا نه با درسنامه، نه با کلاس حضوری، نه با فیلم به درصدهای بالا نمی‌رسن که اون موقع باید شرایطشون بررسی بشه.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بستگی داره کیفیت خوندن از روی درسنامه چطور بوده و منبعتون چی بوده. به نظرم اگر با درسنامه به درصد بالای ۷۵-۸۰ می‌رسیدید، فیلم لازم نداره.
      البته بعضیا نه با درسنامه، نه با کلاس حضوری، نه با فیلم به درصدهای بالا نمی‌رسن که اون موقع باید شرایطشون بررسی بشه.
      شیمیم خیلی خوبه و میرسید زیست یسری فصلا و فیزیک و ریاضیم به نسبت ضعیف تره و اونارو بنظرم خودمم اوکی بود ببینم ولی خب میگم که حتی مطالبی که خوندمو گفت فیلم ببینم حالا نمیدونم همینجوری ادامه بدم یا بهش بگم فیلم میبینم ولی نبینم

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      شیمیم خیلی خوبه و میرسید زیست یسری فصلا و فیزیک و ریاضیم به نسبت ضعیف تره و اونارو بنظرم خودمم اوکی بود ببینم ولی خب میگم که حتی مطالبی که خوندمو گفت فیلم ببینم حالا نمیدونم همینجوری ادامه بدم یا بهش بگم فیلم میبینم ولی نبینم
      به مشاورتون دروغ نگید. به ضرر خودتون میشه. اگر از شیوه کارشون راضی نیستید، مشاور رو عوض کنید ولی بهشون دروغ نگید. باعث میشه برنامه‌ای که به شما میدن دیگه کارایی نداشته باشه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)