خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: شیمی و زیست

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شیمی و زیست

سلام میشه بگید تو شیمی و زیست چجوری بخونم الان من تو درسای دیگم اصلا مشکل ندارم حتی به قدری عاشق ریاضی و فیزیکم که سرگرمیم حل کردن سوالای فیزیک توی مدرسه تیزهوشان درس میخونم و رشته ام تجربی معلم انلاین خوب سراغ دارین معرفی کنید چون دغدغه ام شده شیمی و زیست ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      میشه بگی چجوری فیزیک و ریاضیو میخونی؟ به قدری متنفرم که بزور میخونمش
      واسه زیست من جزوه طلایی ماز و دوست داشتم بنظرم فیلمم ببینی خوبه فرهمندنیا یا حنیف واسه گیاهیاش هم فاگوزیست بامزس
      واسه شیمی اگه درسنامه متوجه نمیشی تدریس بابایی یا فراهانیو ببین بابایی جدی تره و زودتر جمع میکنه
      ویرایش توسط e1nuz : 29 دی 1403 در ساعت 19:23

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sailormoon نمایش پست ها
      سلام میشه بگید تو شیمی و زیست چجوری بخونم الان من تو درسای دیگم اصلا مشکل ندارم حتی به قدری عاشق ریاضی و فیزیکم که سرگرمیم حل کردن سوالای فیزیک توی مدرسه تیزهوشان درس میخونم و رشته ام تجربی معلم انلاین خوب سراغ دارین معرفی کنید چون دغدغه ام شده شیمی و زیست ممنون
      خو میرفتی ریاضی فیزیک ، خیلی ها اسکل اسکل پاشدن اومدن تجربی تشم میگن زیست سخته خوشم نمیاد ریاضی خوبه و...
      یکی از رفقا رشته اش رو از یازدهم به دوازدهم به انسانی تغییر داد (یعنی شق القمر کرد)
      تجربی به ریاضی که کاری نئره
      حالا من برعکس ، از ریاضی متنفر بودم از دهم بعد فیزیک بعد شیمی ، ولی تنها درسی که دوست داشتم زیست بود. دوست داشتم ده تا کتاب زیست اضافه تر بخونم ولی اینا رو نخونم
      (البته الان در حال حاضر چهارتا درس هم خوندم واس کنکور ، درباره شیمی نظرم برگشت و از فیزیک متنفر نیستم دیه ، ولی ریاضی همان عقیده است)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مرسی.. خودم راستیتش هفتم و هشتم و خیلی تو ریاضی ضعیف بودم فکر میکردم پایم ضعیفه و خودمو سرزنش میکردم بعد نهم ترم اول همه دروس بیست ریاضی ده شدم و خیلی اون روز گریه کردم و واقعا از یادگیری ریاضی نا امید شده بودم و از یه طرفی میخواستم هر جور شده ریاضی یادبگیرم کتاب خیلی سبز جامع تیزهوشان تهیه کردم و تو دو سه هفته همه درسا به جز ریاضی تستاشونو بزنم و به ریاضی که رسیدم با ترس شروع کردم چند هفته شبی فقط من پنج تا تست میزدم و هزار و خورده ای تست داشت و من فقط دو ماه با خودم گفتم بیام جوابا رو حفظ کنم و سر ا
      متحان حفظی بزنم... (. ❛ ᴗ ❛.) بعد همینطور کم کم دیدم تو مدت زمان کمتری تستا رو میزدم و من الان دهم تیزهوشان ام نمونه و دبیرستان دانشگاه هم قبول شدم و اول سال فیزیک و دو شدمممم دووو!!! بعد اونم با روزی یه تست شروع کردم و امتحان ترم و ۱۸/۵شدم
      خلاصه این همه ام حرف زدم فقط با روزی پنج تست شروع کن و هر روز بزن یعنی یکی در میان نه هر روز روزی ده دقیقه همین کافیه برای نهایی و حتی کنکور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن