خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انصراف یا پس گرفتن بخشی از پول از قلمچی.

سلا دوستان. خب من قلمچی ثبت نام کردم مهر همین ماه(متاسفانه) و خب تا الان فقط ازمون هاش مفید بوده که همون رو هم متوجه شدم به صورت رایگان وجود داره. باقی هزینه که مربوط به پشتیبانه که واقعا به هیچ دردی نخورده تا حالا.
      میدونم امکان استرداد کل مبلغ نیست ولی میخواستم بدونم راهی هست که حداقل مقداری از پولو از حلقوم این دزدا بیرون بکشم یا نه😊 به پشتیبانم هم نیاز ندارم دیگه.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من قبلا انصراف دادم
      و آموزشگاه آزمونهایی رو که شرکت کرده بودم رو هزینه اش رو کسر کرد
      و باقی پول رو بهم برگردوند
      شما هم باید با پدرت یا مادرت بری و با مدیر آموزشگاه صحبت کنی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون که گفتی. من امتحانای نیم سال دوم رو ندادم فعلا یعنی نصف امتحانای برنامه‌رو. امیدوارم بتونم انصراف بدم چون واقعا سیستم
      مزخرفی داره. توی خود سایت قلمچی نوشته انصراف به هیچ وجهی ممکن نیست ولی مگه میشه جدی منطقی نیست. وقتی ازمون امضای قرارداد گرفتن هم نگفتن این موضوع رو.
      تو هم همون اول با چک تسویه کرده بودی؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadis3 نمایش پست ها
      ممنون که گفتی. من امتحانای نیم سال دوم رو ندادم فعلا یعنی نصف امتحانای برنامه‌رو. امیدوارم بتونم انصراف بدم چون واقعا سیستم
      مزخرفی داره. توی خود سایت قلمچی نوشته انصراف به هیچ وجهی ممکن نیست ولی مگه میشه جدی منطقی نیست. وقتی ازمون امضای قرارداد گرفتن هم نگفتن این موضوع رو.
      تو هم همون اول با چک تسویه کرده بودی؟
      یادم نیست
      ولی فکر کنم مادرم همه ی پول رو داده بود ابتدای کار

یکی از دوستانم هم گاج میرفت
      اونم خواست انصراف بوده بهش پول پس نداده بودن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واحد های مختلف قلمچی تقریبا مثل دانشگاه آزاد خودمختار عمل میکنن یعنی هر شعبه واسه خودش تا بتونه گوش میبره پس بستگی به این داره که چه شهر و چه شعبه ای ثبت نام کرده باشید ولی به احتمال 80 درصد پولی پس نمیدن در ضمن حواستون باشه که آزمون تو خونه و رایگان دادن 1. اون اجبار شرکت در آزمون حضوری رو نداره پس بعد از یک مدت دیگه آزمون دادن کنار گذاشته میشه 2. قلمچی خودشم میدونه پشتیبان یه چیز فانتزیه اون داره پول جامعه آماری و حضوری بودن آزمون هاش رو میگیره که هر دو عامل بسیار تاثیر گذاری هستن لطفا قبل ز اقدام یکم بیشتر فکر کنید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیدونم قانونا شدنیه یا نه ولی اگر هم شدنی باشه کار خیلی خیلی خیلی سختی هست

من یادمه میخواستم از یه شهر به شهر دیگه منتقل بشم، چیزی که کاملا قانونیه دهنم سرویس شد تا قلمچی شهر مبدا پول رو بزنه برای قلمچی شهر مقصد، کلی منو پیچوندن، با کلی سر و صدا و اینا تونستم اوکی کنم . ولی باز حدود یه تومن از پول رو خوردن و من مجبور شدم دوباره از جیب بدم برای ثبت نام تو قلمچی شهر مقصد، کلا نشدنی به نظر میاد پس گرفتن پول از اینا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن