سلام
در مورد نهایی ها یه سوال داشتم که خیلی ذهنم و درگیر کرده برای امتحانات نهایی( دهم ) کتابهای فرمول بیست خوبن و اینکه آیا فقط برای امتحانات نهایی به کلاس نیاز هستش و اینکه اگر توصیه ای دارید ممنون میشم بگید![]()
سلام
در مورد نهایی ها یه سوال داشتم که خیلی ذهنم و درگیر کرده برای امتحانات نهایی( دهم ) کتابهای فرمول بیست خوبن و اینکه آیا فقط برای امتحانات نهایی به کلاس نیاز هستش و اینکه اگر توصیه ای دارید ممنون میشم بگید![]()
سلام. بنظرم اصلا نیازی به کلاس نداره فقط باید خودتون خوب بخونید. ویدیوهای سایت آلا خیلی خوبن. تمرینای کتاب رو جدی بگیر. عمقی و مفهومی بخون. نمونه سوالا رو حتما با دقت بررسی کن و اینکه من خودم حتی همون فرمول بیست هم نخوندم حقیقتا. از کتابای شب امتحان استفاده کردم اونم خیلی نه. و نمره هامم خوب شد. بنظرم مهم ترین چیز کنترل جلسه اس. اینکه بدونی امتحان به چه صورته چندتا سوال از هربخشه و ذهنت رو اماده کرده باشی از قبل و سرجلسه امتحان غافلگیر نشی. دقیقا مثل کنکور که باید ازمون بدی تا عادت کنی به روندش بنظرم نهایی هم همینطوره. پاسخنامه نهایی رو جدی بگیر ببین چطوری نوشتن به چه نکاتی نمره دادن یاد بگیر همونطوری درس رو بخونی و نکات کلیدی رو فراموش نکنی. خلاصه اش که بنظرم اصلا به کتاب زیاد خوندن نیست. به هوشمندانه خوندنه. موفق باشی^^
یه نکته ای که به ذهنم میرسه این هست که، ببین مثلا همه شیمی رو بلدن تا حد زیادی، همه یعنی کسایی که شیمی کنکور خوندن. اما چرا ۲۰ نمیشن؟ جوابشون غلطه؟ نه. ببین تو باید تمیز و مرتب بنویسی. پاسخنامه مرحله به مرحله اس. وقتی یه سوال رو حل کردی خودت به جواب خودت نگاه کن طبق پاسخنامه بهش نمره بده! اینطوری عه که عادت میکنی کامل بنویسی. چون اینجا مشکل یادگیری و مسائل علمی نی مشکل تشریحی نویسی عه! پس اینارم دقت کن. ^__-
ب نظر من نیازی نیس برای امتحان نهایی ویدیو ببینی
چون امتحان نهایی کاملن تشریحیه و فقط از داخل کتاب طرح میشه. ویدیو دیدن زمانی توصیه میشه که شما نیاز ب یادگیری راه حل های سریعتر داشته باشی یا اینکه کلن صفر صفر باشی و توی مدرسه تدریس معلم رو گوش نکرده باشی.
اما سوالات نهایی کاملن تشریحی ان و باید واو ب واو کتاب رو بنویسی. و اینم بگم که بعضی وقتا یه سوالایی میدن که خیلییی جوابش کلی هست. ینی ی جورایی لازمه چند صفحه از کتاب رو خلاصه کنین بنویسین. نمونه اش امتحان دینی رشته تجربی سال ۴۰۳. یه سوالی داده بودن که به معنای واقعی ب اندازه ۱ درس کامل باید توضیح میدادیم. اما قسمت بد ماجرا اینه که خیلیییی از بچه ها چهار پنج تا پاراگراف جواب نوشته بودن اما اون ۲ کلمه کلیدی که مد نظر طراح بوده رو داخل توضیحاتشون نیاورده بودن و درنتیجه نمره سوال رو نگرفتن![]()
بنابراین تمام تمرکزتون رو بزارین فقط روی متن و تصویر و پاورقی های کتاب درسی. واو ب واوش رو حفظ باشین. چون ممکنه با جا انداختن یک کلمه اصلن نمره نگیرین.
اگ کتاب رو کاملن بخونین و روی متن کتاب مسلط باشین نمره کامل میگیرین. اما ی درسی مث ریاضی لازمه که کاملن روی مباحث تسلط داشته باشین ک هرسوالی رو بتونین حل کنین
اگه میخاین از کتاب کمک درسی استفاده کنین برای دروس محاسباتی استفاده کنین و فقط نمونه سوال هاش رو حل کنین. البته برا حل نمونه سوال اکثر بچه ها از امتحانای سال قبل استفاده میکردن و حل میکردن. چون انجام این همه کار توی شب امتحان امکان پذیر نیس. من به شخصه وقت نکردم حتی ی نمونه سوال هم حل کنم توی خردادماه. فقط هنر کردم کتاب درسی رو کامل خوندم و رفتم سر جلسه و البته همین هم کافی بود برام.
برای بقیه درس ها هم اصلن نه کتاب کمک درسی نیازه نه ویدیو. فقط خود کتاب درسی رو کامل قورت بدین![]()
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
بیبین کلا من یکی که ابیخ کتاب متاب کمک درسی و فیلم واس نهایی ندیدم
فقط خود کتب و جزوه معلمتون(اگه معلمتان با انگیزه است جزوه درستسابی میده) رو خوب بخون نمونه سوال در فرجه نهاییا کار کن (واسه یه سری دروس تست هم بزن آره تست !)
خودم تراز نهاییم ۸۸۰۰شد البته شروع از بعد کنکور اردیبهشت بود تا قبلش از بیخ عرب بودم(دروس مدرسه رو گیرپاژ کرده بودم) شروع زودتر = نمرات بهتر
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
سلام یه نکته ای رو بگم
بجز تسلط روی کتاب، نمونه سوال هم زیاد حل کن، مثلا اگه یه درسی رو میخوای مرور کنی بجای اینکه بنشینی کتابو برداری اونو یبار دیگه بخونی، نمونه سوال امتحانات رو از اون مبحث حل کن. هرجا به مشکل خوردی برگرد کتاب و اونجا رو بخون، چون اگه فقط تکراری کتابو بخونی یه حس یادگیری کاذب بهت دست میدهکه میگی خب من همه اینارو بلدم و اگه مشکلی توش داشته باشی راحت در نمیاد
برای پیدا کردن نمونه سوال هم بزن مثلا دانلود امتحان ترم اول دینی دهم (مثال میزنم) بعد سوالاتشو حل کن، یا سوالات اون مبحثی که داری مرور میکنی رو ازش حل کن. موفق باشی
البته نهایی دهم از امسال قرار شد حذف بشه که.
Bro I don't need motivation
My fav friend is alr inside me =) GlHf
ویرایش توسط MohAmMad-H7 : 21 بهمن 1403 در ساعت 14:23
خیلی ممنون از راهنمایی همگی بسیار مفید بود
یه چیز مفیدی که بود برای من ( البته خودم هم تازه پیدا کردم ) گفتم بگم شاید برای کسی مفید باشه ویدیو های آمادگی امتحان نهایی پارسال برای بعضی از درسها جواب نمیده مثل زبان و فیزیک اما برای بقیه دروس میشه ازش استفاده کرد و برای دانش آموزان پایه در کنارش کلی نمونه سوال حل کرد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)