خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: تحویل دیپلم

1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

Lightbulb تحویل دیپلم

سلام دوستان. دانشگاه ما تا ۲۲اسفند برای تحویل اصل مدرک دیپلم فرصت داده، از طرفی مدرسه من برگشته گفته دیپلم اماده نیست! و به دوستم گفته بعد عید اماده میشه!!! من الان نمیدونم چیکار باید بکنم چون یک هفته هم پروسه پست دیپلم طول میکشه و یکم نگرانم. امکانش هست دیپلم رو مستقیم از اموزش پرورش گرفت؟ بنظرتون چیکار کنم؟ مدرسه ام به شدت مکان اشفته و سطح پایینی بود و اصلا ادم رو درک نمیکنن.. اصلا کادرش طوی نیست که بشه باهاشون حرف زد...

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F T M نمایش پست ها
      سلام دوستان. دانشگاه ما تا ۲۲اسفند برای تحویل اصل مدرک دیپلم فرصت داده، از طرفی مدرسه من برگشته گفته دیپلم اماده نیست! و به دوستم گفته بعد عید اماده میشه!!! من الان نمیدونم چیکار باید بکنم چون یک هفته هم پروسه پست دیپلم طول میکشه و یکم نگرانم. امکانش هست دیپلم رو مستقیم از اموزش پرورش گرفت؟ بنظرتون چیکار کنم؟ مدرسه ام به شدت مکان اشفته و سطح پایینی بود و اصلا ادم رو درک نمیکنن.. اصلا کادرش طوی نیست که بشه باهاشون حرف زد...

اون مدرک دیپلمی که میبری دانشگاه باید از اموزش پرورش بگیری
      ازاد که کپی همین مدرک هم قبول میکنن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sciglio نمایش پست ها

اون مدرک دیپلمی که میبری دانشگاه باید از اموزش پرورش بگیری
      ازاد که کپی همین مدرک هم قبول میکنن
      اها متشکرم از جوابتون. اخه بهم گفته بودن بیا مدرسه تحویل بگیر. بعد الان این مسئله پیش اومد. یعنی الان برم اموزش پرورش همون موقع دیپلمم رو تحویل میدن؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F T M نمایش پست ها
      اها متشکرم از جوابتون. اخه بهم گفته بودن بیا مدرسه تحویل بگیر. بعد الان این مسئله پیش اومد. یعنی الان برم اموزش پرورش همون موقع دیپلمم رو تحویل میدن؟

اره ما از اداره تحویل گرفتیم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن