خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: بیماری قلبی

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation بیماری قلبی

بچه ها من هر چند روز یکبار سمت چپ قلبم درد میکنه ، یا مثلا وقتی شبا میام بخوابم اگ رو راست خم میشم سمت چپ بدنم کلا سرد میشه و حس سبکی بهم دست میده ، بعضی اوقات وقتی دردم میگیره دست چپمم همین طوری میشه یا یکم پیش علاوه بر اینکه در میکرد قلبم هی پشت سر هم ضبانش رفته بود بالا استرس هیچیم نداشتم وقتی ک تکون میخورد خیلی میترسیدم مشکلی برام پیش بیاد اگ میشه لطفا راهنمایی کنید
      حدودا ۳ سال پیش رفتم دکتر اون موقعم دردم میگرفت ولی نوار قلب و اکو گرفت ازم گفت قلبت ۶۰ درصد سالمه نمی دونم الان مشکلم چیه اگ الان به خونوادمم بگم میرم پیش دکتر میگن تو ک هیچیت نیست مریض نیستی ک چرا میخوای بری باورم ندارن
      پشت کنکورم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مگه ما دکتریم که راهنمایی کنیم؟ برو دکتر قلب.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      احمد ........ برو یه استارت بزن ببینم این چشه (نقطه ها بیانگر فحش اند)
      اگه ماشین بودی می‌فهمیدم حاجی ، الآنم بدو برو گاراژ آدم ،پیش مکانیک آدمیزاد ، اونجا استارتت میزنن میگن چیه مشکل ، نترس برو دکتر به خانواده بگو مجاب کن برو ، روحیه تو حفظ کن اگه چیزیم باشه که ان شاالله نیست خوتو باخت ندی زرتی بیفتی یه گوشه علت مرگ بشه نامیدی و یاس ها ، هیچکی از بیماری قلب (اونم کاملا احتمالی و کذاییش) نمی میره تو جوونی ، هر کی مرده عمرش به دنیا نبوده یا امیدشو از دست داده.
      آنقدر خودتو مرده ندون و برو دکتر ان شاالله هیستریکه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdiamini12 نمایش پست ها
      بچه ها من هر چند روز یکبار سمت چپ قلبم درد میکنه ، یا مثلا وقتی شبا میام بخوابم اگ رو راست خم میشم سمت چپ بدنم کلا سرد میشه و حس سبکی بهم دست میده ، بعضی اوقات وقتی دردم میگیره دست چپمم همین طوری میشه یا یکم پیش علاوه بر اینکه در میکرد قلبم هی پشت سر هم ضبانش رفته بود بالا استرس هیچیم نداشتم وقتی ک تکون میخورد خیلی میترسیدم مشکلی برام پیش بیاد اگ میشه لطفا راهنمایی کنید
      حدودا ۳ سال پیش رفتم دکتر اون موقعم دردم میگرفت ولی نوار قلب و اکو گرفت ازم گفت قلبت ۶۰ درصد سالمه نمی دونم الان مشکلم چیه اگ الان به خونوادمم بگم میرم پیش دکتر میگن تو ک هیچیت نیست مریض نیستی ک چرا میخوای بری باورم ندارن
      پشت کنکورم
      سلام
      اولین اقدام مراجعه به پزشکه تا بتونه حضوری معاینه کنه و شرح حال دقیق بگیره، بیمارستان دولتی مراجعه کنید هزینه ویزیت هم پایین هست، خانواده هم همراهی میکنه
      مثلا مهم اینکه تنگی نفس دارید یا نه، با فعالیت بدتر میشه یا خیر، این درد محدود به ناحیه خاصیه یا مثلا درد فک و گردن هم دارید
      اینا رو پزشک حضوری میتونه بررسی کنه
      درد قلبی که شنیدید و منجر به سکته میشه به قدری شدید هست و طرف رو اذیت میکنه که غیر قابل تحمله و نمیتونه نادیده بگیرتش و گاهی متاسفانه با درد معده شدید اشتباه گرفته میشه

و اینکه هر احساس ضربان قلبی نشانه افزایش ضربان قلب نیست
      میتونید اینجور مواقع خودتون دو تا انگشت (به جز انگشت شست) روی مچ دستتون بزارید و تعداد ضربان قلبتون رو تو یک دقیقه بشمارید، اگه این عدد بالای ۱۲۰ باشه میشه افزایش ضریان قلب

و این علائم بیشتر اوقات مربوط به اضطراب و استرس هست، شاید بگید استرس ندارید ولی درونتون بخاطر فشار کنکور یا عقب موندن درس ها یا خودخوری دچار اضطراب هستید
      با مراجعه به پزشک اگه مشکل قلبی نبود میتونید ازشون بخواید یک داروی ضد اضطراب خفیف براتون بنویسند تا بهتون کمک کنه
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdiamini12 نمایش پست ها
      پشت کنکورم
      سلام وقتتون بخیر
      خواستم بگم احتمالا منظور از 60 درصد سالم بودن قلب شما به معنای واقعی کلمه این نیست که 40 درصد مشکل دارین... همه انسانهای سالم که اکو میشن معمولا این عدد حدودی 60 رو میشنون که مربوط به پمپاژ قلب هست و این طبیعی هست یعنی شما مشکلی نداری این رو گفتم که از نظر ذهنی باعث نشه فکر کنی مشکل داری اگر مجددا درد حس میکنی بهتره یک نوار قلب و تست ورزش انجام بدی و از طرفی کم خونی رو چک کنی و موقع خواب شام سبک تری میل کنی و از همه مهمتر استرس کمتر.. موفق باشید.
      ویرایش توسط Parande : 19 دی 1403 در ساعت 13:46

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      مطالب خیلی مفید بود

سایت
      نوشابه

هر چه از دوست رسد نیکوست .

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نوشابه

نوشابه
      نوشیدنی گازدار باجیکا در طمع های مختلف با درب یزی اپن

نوشابه گازدار

نوشابه گازدار باجیکا

نوشابه باجیکا

برچسب : نوشابه - نوشابه گازدار - باجیکا نوشابه گازدار - نوشابه باجیکا
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست %D9%86%D9%88%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87.jpg  
      نوشابه

هر چه از دوست رسد نیکوست .

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bajika نمایش پست ها
      نوشابه
      نوشیدنی گازدار باجیکا در طمع های مختلف با درب یزی اپن

نوشابه گازدار

نوشابه گازدار باجیکا

نوشابه باجیکا

برچسب : نوشابه - نوشابه گازدار - باجیکا نوشابه گازدار - نوشابه باجیکا
      زرسشچسک ، نوشابه ره بیریز تو گورت سبزه بیاد بالا واس عید لازمته
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن