خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تراز سوابق تحصیلی بشتابید

سلام کسایی که سال قبل ترمیم معدل انجام دادین یعنی ۱۴۰۳ لطفا راهنمایی کنید از کی استارت خوندن نهاییا رو زدین؟؟
      کسی که از اذر شروع کرده واسه نهاییا،،خوب بخونه تراز بالای ۹ هزار امکان پذیره؟؟؟

از یه مشاوری تو تلگرام پرسیدم میگه تو بخون ولی نه به امید ۹ هزار

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رایا نمایش پست ها
      سلام کسایی که سال قبل ترمیم معدل انجام دادین یعنی ۱۴۰۳ لطفا راهنمایی کنید از کی استارت خوندن نهاییا رو زدین؟؟
      کسی که از اذر شروع کرده واسه نهاییا،،خوب بخونه تراز بالای ۹ هزار امکان پذیره؟؟؟

از یه مشاوری تو تلگرام پرسیدم میگه تو بخون ولی نه به امید ۹ هزار
      سلام
      من خودم ۱۴۰۳ ترمیم کردم از بهمنم شروع کردم و روزی ۱ تا ۲ ساعت عمومی میخوندم و ترازم ۹۶۰۰ شد برای نهایی البته امسال فقط دوازدهم بود امسال که یازدهم هم هست هرچه زودتر شروع کنین به نفعتونه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه لطفا آیدی تلگرامتون رو بهم بدین؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      سلام
      من خودم ۱۴۰۳ ترمیم کردم از بهمنم شروع کردم و روزی ۱ تا ۲ ساعت عمومی میخوندم و ترازم ۹۶۰۰ شد برای نهایی البته امسال فقط دوازدهم بود امسال که یازدهم هم هست هرچه زودتر شروع کنین به نفعتونه
      میشه روش هایی که برای هر کدوم از کتابا انجام دادید رو بگید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hnyh نمایش پست ها
      میشه روش هایی که برای هر کدوم از کتابا انجام دادید رو بگید
      راستش روش خاصی نداشتم
      بهترین کار اینه که کتاب رو کامل حفظ کنین بعد برین سراغ سوالات نهایی های پارسال بعدشم سوالات نهایی ماز یا بقیه موسسات رو حل کنین بهترین روش همینه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راستش روش خاصی نداشتم
      بهترین کار اینه که کتاب رو کامل حفظ کنین بعد برین سراغ سوالات نهایی های پارسال بعدشم سوالات نهایی ماز یا بقیه موسسات رو حل کنین بهترین روش همینه
      از کتاب کمک درسی هم استفاده میکردین اگه اره چه کتابی بود

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hnyh نمایش پست ها
      از کتاب کمک درسی هم استفاده میکردین اگه اره چه کتابی بود
      برای فارسی فرمول بیست فقط درسنامش رو خوندم برای حل سوالاتش وقت نشد
      برای عربی کلاس آلا پدرام علیمرادی خوب بود
      دینی و زبانم فقط کتاب

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برای فارسی فرمول بیست فقط درسنامش رو خوندم برای حل سوالاتش وقت نشد
      برای عربی کلاس آلا پدرام علیمرادی خوب بود
      دینی و زبانم فقط کتاب
      مرسی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام من ترازم 8900 شد. البته ریاضی. برای فارسی ویدیو های آپارات اقای احسان رو میدیدم فامیلی یادم نمیاد. با کتاب جزوه فارسی نهایی نشر الگو. و خودم خیلی میخوندم کلا.... برای دینی فقططططط کتاب با ویدیو های سایت آلا که برای کنکور نظام قدیم بود رو دیدم کامل نکاتش رو نوشتم. *دینی ۲۰ شدم.* و تازه کتابمم یک هفته مونده به امتحان گم شده بود. .... باید مفهومی بخونی نکات کلیدی رو بلد باشی کلید واژه و رمز بذاری. یه چیزی که می‌خونی یادش بیفتی. برای عربی ویدیو های علیمردانی آلا رو کامل دیدم و سرکلاس مدرسه گوش میدادم. برای درمورد زبان نمیتونم چیزی بگم زبان رو خوب ندادم. ولی زبان رو رایتینگ و ریدینگ کار کن. نقطه ضعف هات رو زود تر شروع کن به حل کردن که مثل من به مشکل نخوری ): . سلامت بهداشت و هویت هم که فقطططط حفظ کن. تمومشه بره نمونه سوال هم زیاد حل کن دستت بیاد. من ریاضی بودم زیست نداشتم ولی در مورد ریاضیات باید بگم بیشتر مشکل نمره نگرفتن بچه ها شاید اینه که بلد نیستن تشریحی بنویسن. شما مراحل رو شمرده شمرده بنویس تو برگه چک نویس با روش تستی جواب اخر رو چک کن. همه چیز رو بنویس مرتب و خوش خط. نمره میگیرید حتما. فیزیک و شیمی هم میشه گف مثل ریاضی. من از تدریس استاد ثابتی برای ریاضیات. و فیزیک استاد یاری و محمدی. و شیمی استاد سلیمانی که از اساتید آلا هستن همگی. استفاده کردم. امیدوارم نظرم کمکت کنه. موفق باشی

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      و اینکه. اعتماد بنفس در حد نرمال داشته باش. نزن تو سر علمی که داری بگی چیزی بلد نیستم. به خودت باور داشته باش. اما باور پوچ نه. نه اینکه بگی دیگه من خیلی باهوشم درس نخونم. نه. کنکور بدون تلاش نتیجه نمیده مگه اینکه سهمیه ای باشی یا به یه جا وصل باشی... که این وصله ها به ما نمیچسبه ! تلاشت رو بکن. زندگی لقمه اماده نمیده به ادم. تلاش کن. ناامید نشو. تلاش کن. تلاش کن. تلاش کن. و باور داشته باش که از پسش بر میای. خدا هواتو داره.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تو مسیر کنکور. نه مدرسه خوبی داشتم. مدرسه کلی اذیتم هم میکرد. وقت تلف کردن بود ! سر کلاس دعوا میشد یهو ! بچه ها بی ادب و سطح پایین بودن. معلمها نیاز به اموزش داشتن. مدیر فقط دنبال پول بود ... تیزهوشان و نمونه و غیرانتفاعی نبودم. سهمیه منطقه یک بودم. برای کنکور فقط آلا و اپارات و کتابای خیلی سبز داشتم. پاتوقم کتابخونه بود. دوستام ازم سرد شدن. افسردگی شدید گرفتم قرص میخوردم. مشکلات خانوادگی وحشتناک پیش اومد. پول مشاور و فلان و فلان هم نداشتم. هروقت دلم میگرفت یا با خدا حرف میزدم. یا مستند مریم میرزاخانی رو میدیدم فیلم زندگینامه استیون هاوکینگ یا فیلمای علمی میدیدم. انگیزه میگرفتم. خواستم بهت بگم. هرکی کنکور داده و واسه کنکور خونده. یا حتی شاید از شدت افسردگی نخونده. این مسیر رو طی کرده. نذار تو این مسیر زمین بخوری. پاشو. دیر نشده. واقعا می‌گم. من کنکور اردیبهشت رو خراب کردم. افسرده تر شدم. بعدش دوباره بلند شدم. اصن اگه تیر نبود من الان علم و صنعت نبودم. میدونم من ریاضیم و داستان تجربی پیچیده تره. تازه نهایی یازدهم هم داری. ولی. ببین. به خدا دیر نیست. پاشو. ببخشید زیاد نوشتم ! این حرفا تو گلوی خودمم گیر کرده بود فکرکنم. موفق باشی. ممنون که خوندی.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F T M نمایش پست ها
      تو مسیر کنکور. نه مدرسه خوبی داشتم. مدرسه کلی اذیتم هم میکرد. وقت تلف کردن بود ! سر کلاس دعوا میشد یهو ! بچه ها بی ادب و سطح پایین بودن. معلمها نیاز به اموزش داشتن. مدیر فقط دنبال پول بود ... تیزهوشان و نمونه و غیرانتفاعی نبودم. سهمیه منطقه یک بودم. برای کنکور فقط آلا و اپارات و کتابای خیلی سبز داشتم. پاتوقم کتابخونه بود. دوستام ازم سرد شدن. افسردگی شدید گرفتم قرص میخوردم. مشکلات خانوادگی وحشتناک پیش اومد. پول مشاور و فلان و فلان هم نداشتم. هروقت دلم میگرفت یا با خدا حرف میزدم. یا مستند مریم میرزاخانی رو میدیدم فیلم زندگینامه استیون هاوکینگ یا فیلمای علمی میدیدم. انگیزه میگرفتم. خواستم بهت بگم. هرکی کنکور داده و واسه کنکور خونده. یا حتی شاید از شدت افسردگی نخونده. این مسیر رو طی کرده. نذار تو این مسیر زمین بخوری. پاشو. دیر نشده. واقعا می‌گم. من کنکور اردیبهشت رو خراب کردم. افسرده تر شدم. بعدش دوباره بلند شدم. اصن اگه تیر نبود من الان علم و صنعت نبودم. میدونم من ریاضیم و داستان تجربی پیچیده تره. تازه نهایی یازدهم هم داری. ولی. ببین. به خدا دیر نیست. پاشو. ببخشید زیاد نوشتم ! این حرفا تو گلوی خودمم گیر کرده بود فکرکنم. موفق باشی. ممنون که خوندی.
      چی میخونی علم و صنعت؟
      .They call us dreamers but we 're the ones who don't sleep

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F T M نمایش پست ها
      وای کاش میدونستی این حرفات چقدر به من آرامش داد ......
      چقدر درک میکنم چیزایی که گفتیو
      مدرسه رو اعصاب
      معلمای رو اعصاب
      سطح علمی پایین
      نداشتن سهمیه
      وای وای وای خدا میدونه امروز چقد سر اینا گریه کردم
      واقعا ممنونم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      چی میخونی علم و صنعت؟
      مهندسی و علم مواد.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط satoruuu نمایش پست ها
      وای کاش میدونستی این حرفات چقدر به من آرامش داد ......
      چقدر درک میکنم چیزایی که گفتیو
      مدرسه رو اعصاب
      معلمای رو اعصاب
      سطح علمی پایین
      نداشتن سهمیه
      وای وای وای خدا میدونه امروز چقد سر اینا گریه کردم
      واقعا ممنونم
      قربونت عزیزم. ایشالله موفق باشی. ناامید نشو. فقط ادامه بده.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن