سلام
بچه ها من پارسال چهار تا درس دوازدهم رو ترمیم زدم
امسال اگه ترمیم مجدد نداشته باشه من درسهای دوازدهمی که ترمیم نزدم رو می تونم ترمیم بزنم؟ یازدهم چی ؟
سلام
بچه ها من پارسال چهار تا درس دوازدهم رو ترمیم زدم
امسال اگه ترمیم مجدد نداشته باشه من درسهای دوازدهمی که ترمیم نزدم رو می تونم ترمیم بزنم؟ یازدهم چی ؟
سلام دوستان چند روز پیش یه مشاور میگفت فارغ التحصیلا که سابقه یازدهم ندارن بخاطر حجم زیاد دروسی که باید در کنار ترمیم دوازدهم امتحان بدن بهتره یک سری از درسای یازدهم که ضریب کم دارن ایجاد سابقه نکنن حالا سوال اینجاس که آیا این کار از نظر قانونی مشکلی نداره ؟ یعنی میشه که فقط چند تا درس یازدهم ایجاد سابقه کرد أخه مگه نمیگفتن کسی که سر آزمون نهایی غیبت کنه نمره صفر رد میشه و تراز منفی بهش میدن؟
خیلی به حرف مشاوران توجه نکنین
من خودم از مشاوران خیلی ضربه دیدم همشون به تنها چیزی که فکر میکنن پوله و فقط چرت.و پرت میگن
حتما تمام نهایی ها را ایجاد یا ترمیم کنید حتی آنهایی که ضریب پایینی دارد.اگه شرکت نکنین براتون تراز نمره صفر لحاظ میشه که صد درصد تاثیر بدی در تراز نهاییتون داره و حتی ممکنه در قبولی و رتبتون هم تاثیر بدی داشته باشه
در هر صورت هر جور صلاحه
جناب مظاهری نظر شما چیه ؟ ایجاد سابقه دروس یازدهم باید کامل باشه یا میشه دروس با ضریب کم رو حذف کرد ؟ مثلا محیط زیست یا تاریخ ایجاد سابقه نکنیم اونوقت تراز این درساچند میشه ؟این حرفو نکویی میزد . میگفت همه درسارو ایجاد سابقه نکنین
نمره صفر، تراز منفی میده. مثلا امسال یکی که سوابق ایجاد نکرده بود، توی انتخاب رشته دیدم بهش تراز منفی ۱۹۹۹ داده. اینکه کسانیکه سابقه ندارن یا قدیمیها و تغییر رشتهایها رو با چه سالی و چه کسانی مقایسه میکنن و تا چقدر ممکنه ترازشون منفی بشه رو نمیدونم ولی شنیدم حتی تا تراز سوابق حدود منفی ۲۵۰۰ هم امسال وجود داشته ولی ۱۹۹۹ منفی رو خودم دیدم.
طبیعتا تراز یک درس دوازدهم که سوابقش موجوده (حتی با نمرهی داغون مثلا نمرات زیر ۱۰) ، خیلی تراز بهتری از نمرهی صفر در یازدهم هست.
منظورم اینه که اگر قانون فعلی رو عوض نکنن، اولویت با ایجاد سابقه در تمام دروسی هست که سابقه ندارید (چه یازدهم، چه دوازدهم)، بعدش اولویت با ترمیم هست. یعنی حتما ۱۱ درس یازدهم رو ایجاد سابقه کنید و بین ۲ تا حداکثر ۴ درس دوازدهم رو هم میشه ترمیم زد.
البته اگر در مضیقهی مالی نیستید، موقع ثبتنام ترمیم، تمام دروس رو ثبتنام کنید. بعدا تصمیم بگیرید اگر آمادگی نداشتید یا تداخل با درسهای دیگه داشت، اون درس رو سر جلسه حاضر نشید.
پ.ن. نکویی با اختلاف، معتبرترین مشاور دو دهه اخیر بوده ولی از ۴۰۱ به بعد داره خیلی چرت و پرت و اشتباه میگه و پستهای اینستا و تلگرامش معمولا زرد یا اشتباه و برای جذب فالوور و بازدید شده. کاشکی اعتبار خودش رو بازیچه نمیکرد.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
خیلی ممنون از راهنماییتون
این حرفارو تو جلسه مشاوره کلاسینو گفت اونجا کلاس داره
ویرایش توسط رامون کاخال : 11 آذر 1403 در ساعت 00:25
حالا که پست گذاشتم، یه پست هم درباره کسانیکه کلا نمیخوان یازدهم ایجاد سابقه کنن و فکر میکنن با فقط کنکور و دوازدهم میشه رشته تاپ قبول شد بذارم.
اگر کسی سوابق یازدهم نداشته باشه و حدود تراز منفی ۲هزار بگیره، کنکور عالی بده و تراز ۱۲ هزار (در حد ۳۰ نفر اول کشوری) و نهایی دوازدهم ۱۱ هزار (در حد نفر اول کشور و معدل ۲۰) بگیره، با توجه به ضرایب ۲۰ و ۴۰ و ۴۰ درصد، تراز کلش میشه ۸۸۰۰ که باهاش روزانه و پولی و آزاد هیچ کدوم از رشتههای تاپ رو قبول نمیشه. حتی تعهدی شهرهای بزرگ هم قبول نمیشه. (فرض ۱ = ترازهای فضایی و غیرمعقول کنکور و دوازدهم)
اگر با همین تراز یازدهم و تراز کنکور ۱۰ هزار(در حدود رتبه تقریبا هزار منطقه) و تراز سوابق دوازدهم ۱۰ هزار (معدل حدود ۱۹ به بالا) ، تراز کلش میشه ۷۶۰۰ که شانس قبولی تعهدیش هم از بین میره. (فرض ۲ = ترازهای خوب ولی معقول در کنکور و دوازدهم)
حالا اگر سوابق یازدهم با معدل زیر ۱۸ و تراز حدود ۸ هزار ایجاد کنه، تراز کلش به ترتیب ۲ حالت بالا میشه ۱۰۸۰۰ و ۹۶۰۰ که در حالت اول در همه رشتههای همهی شهرها و حالت دو در همه رشتههای تاپ ولی بجز چند شهر تاپ قبولی قطعی میاره.
خودتون حساب کنید که آیا یازدهم ارزش ایجاد سابقه داره یا نه.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Mazaheri : 11 آذر 1403 در ساعت 00:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)