خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اشتباه در انتخاب واحد؟

من بر اساس چارتی که خود دانشگاه داده بود انتخاب واحد کردم اما ظرفیت هر دو تا رشته گروه معارف که میتونستم بردارم پر شده بودن و برای اینکه انتخاب واحدت ثبت بشه باید 2 واحد از گروه معارف بر میداشتی. از اونجایی که روز آخر انتخاب واحد بود نمیتونستم بیشتر صبر کنم پس اندیشه اسلامی 1 رو برداشتم تا بتونم انتخاب واحدم رو ثبت کنم و فکر میکردم میشه توی حذف و اضافه درستش کرد اما کلاس ها بدون حذف و اضافه شروع شدن. حالا چارت رشته ام رو چک کردم و میبینم که درس اندیشه اسلامی 1 برای ترم سه ـه. الان لازمه برم سر کلاس های این درس؟
      ویرایش توسط mightykurama : 06 آذر 1403 در ساعت 04:55 دلیل: اصلاح غلط املایی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      Up

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mightykurama نمایش پست ها
      Up
      درس عمومی مشکلی پیش نمیاد ترم بعد معرف بردار یا ترم سه چیزی که مهمه اینه که این درسای عمومی رو بین درسای اختصاصی متوازن برداری واسه یعنی یه ترم چندتا برندارید یه ترم هیچی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      درس عمومی مشکلی پیش نمیاد ترم بعد معرف بردار یا ترم سه چیزی که مهمه اینه که این درسای عمومی رو بین درسای اختصاصی متوازن برداری واسه یعنی یه ترم چندتا برندارید یه ترم هیچی
      یعنی الان برم سر کلاس ها و تو امتحان هاش شرکت کنم؟ مشکل اینجاست که از اونجایی که این درس برای ورودی های جدید نبوده کلاس هاش از اول مهر تشکیل شدن و ما تازه از 15 آبان اومدیم دانشگاه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما باید این مسائل رو با کارشناس گروه رشته ات و استاد اندیشه ۱ مطرح کنی‌. بطور کلی عمومی فرقی نمی کنه مطابق چارت برداری یا نه مگر اینکه توی چارت نوشته باشه پیش نیاز داره. بطور کلی تازمانی که رعایت پیش نیازی و هم نیازی رو بکنی مهم نیست‌ پس اگر استادت با غیبت هات مشکلی نداره اشکالی نداره.
      ویرایش توسط Username_Copied : 06 آذر 1403 در ساعت 14:54

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن