خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12

موضوع: پشت کنکوری

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پشت کنکوری

سلام شب همگی بخیر
      من پشت کنکوری هستم و تا الان اونجوری که باید شروع نکردم و برنامه ریزی هم که میکنم ساعت مطالعم به ۱۴ ۱۵ ساعت میرسه که من اصلا تواناییشو ندارم،از طرفی احساس میکنم اگر این ساعت مطالعرو نداشته باشم امسال به کنکورنمیرسم،مشاور هم ندارم،سال گذشته اصلا سمت کنکور نرفتم که بخوام تحربه ای کسب کنم
      خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید🌝🦋

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      باید بگم که مشکلتون برام آشنا هست و منم دقیقا همینطوری بودم
      یادمه یه زمانی تستای کتابام رو شمرده بودم و با خودم عهد کرده بودم که مثلا تا کنکور سی هزار تا تست بزنم و چون زمان زیادی نمونده بود به شدت برام سنگین بود.. سنگین بودنش باعث میشد هر روز ناامید باشم و درس خوندن رو هی به فردا بندازم.

این فکر که اگه روزی ۱۵ ساعت نخونی نمیرسی یا اگه فلان تعداد تست نزنی نمیرسی واقعی نیست و یه توهمه

همین جا به این کمالگرایی غلبه کن.. چند ماه بعد یاد امروز میفتی و حسرت می خوری که چرا از اول آذر شروع نکردی.

با هر ساعتی که می تونی شروع کن.. تمام این فکر ها و استرس ها مال قبل از شروعه.. وقتی شروع میکنی می فهمی هر ثانیه و لحظه ای که می خونی تاثیر داره و یه قدم به هدفت نزدیکتر می کنه
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasti.mm نمایش پست ها
      سلام شب همگی بخیر
      من پشت کنکوری هستم و تا الان اونجوری که باید شروع نکردم و برنامه ریزی هم که میکنم ساعت مطالعم به ۱۴ ۱۵ ساعت میرسه که من اصلا تواناییشو ندارم،از طرفی احساس میکنم اگر این ساعت مطالعرو نداشته باشم امسال به کنکورنمیرسم،مشاور هم ندارم،سال گذشته اصلا سمت کنکور نرفتم که بخوام تحربه ای کسب کنم
      خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
      بجای ۱۴ ۱۵ ساعت هر روز که احتما شل کردنتون درش بسیار زیاده هر روز ۹ ساعت درست و اصولی بخونید تا به نتیجه دلخواهتون برسین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه من روزی فک میکنم 10 ساعت میخوندم دانشجو پزشکی شهرکردم الان... ماه اول کمتر بخون مثلا از 8 صب تا 8 شب (هر یک ساعت و نیمم یه ربع استراحت کن) به مرور بیشترش کن
      کلنم از قدیم گفتن اول شروع کن بعدا بهترش کن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa.Khan نمایش پست ها
      نه من روزی فک میکنم 10 ساعت میخوندم دانشجو پزشکی شهرکردم الان... ماه اول کمتر بخون مثلا از 8 صب تا 8 شب (هر یک ساعت و نیمم یه ربع استراحت کن) به مرور بیشترش کن
      کلنم از قدیم گفتن اول شروع کن بعدا بهترش کن
      سلام

ببخشید واسه جمع بندی چقدر مونده به کنکور شروع کردید،پروژه سه روز یبارتون چه مدت طول کشید؟

ایا قبل پروژه سه روز یکبار ایا مثلا بصورت مروری درسارو خوندین؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنونم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موفق باشین

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      سلام

ببخشید واسه جمع بندی چقدر مونده به کنکور شروع کردید،پروژه سه روز یبارتون چه مدت طول کشید؟

ایا قبل پروژه سه روز یکبار ایا مثلا بصورت مروری درسارو خوندین؟
      زیستو با دوپینگ ماز شروع کردم روخونی سریع‌ میکردم کتابو و آزمون میزدم فیزیک و شیمی و اینا رو آزمون میزدم فقط از نشرالگو... الان تو فکر جمع بندی نباش فعلا خودت تا اونموقع دستت میاد چیکار کنی

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی میشه بگه که آیا از آذر اگه رگباری درس بخونیم ۲۰۰۰ کشوری میشه آورد یا نه؟؟؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dayan101 نمایش پست ها
      یکی میشه بگه که آیا از آذر اگه رگباری درس بخونیم ۲۰۰۰ کشوری میشه آورد یا نه؟؟؟؟؟
      بنظرم خیلی زیاد
      به همت ،توان تحمل،پایه درسی شما بستگی داره!

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریاضی کلا صفر مطلق
      شیمی رو دهم بستم با دو فصل اول دوازده
      زیست دهم رو بستم با کل ژنتیک ها دوازدهمشم فصل ۷ رو تموم کردم
      فیزیک ۴ فصل رو باید بخونم در کل ۵ فصل تموم خوندم آخر فصل نوسان و موجم دوازدهم دهم هم کامله یازده رسیدم رو الکتریسیته
      عقب ماندگی هام زیاده به خاطر همین میپرسم
      سطحم هم متوسط رو به بالاست با تراز ۹۰۰۰ماز

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن