خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میشه بدون برنامه ریزی ولی تلاش به رشته تاپ رسید؟

یازدهم تجربی ام و رشته مد نظرم دندونه
      اصلا نمیتونم به برنامه ریزی پایبند باشم و شخصیتم از بچگی همینطوری بوده.بیشتر توی لحظه تصمیم میگیرم که الان چه چیزی مناسبه.برنامه هامم تقریبا منطقی بودن و خودم مشکل جدی نمیدیدم توشون
      بیشتر دوست دارم گزارشکار بنویسم و عیب هامو در بیارم،یعنی ساعت مطالعه و تعداد تست و... رو ثبت کنم هرروز ولی بدون برنامه ریزی قبلی

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بدون مشاور میشه ولی بدون برنامه‌ریزی بعیده.
      یک آزمون معتبر ثبت‌نام کنید. ببینید در طول بازه زمانی مختلف و بخصوص بلند مدت چه نتیجه‌ای میگیرید. اگر توازن مطالعاتی و بالانس تراز دروس مختلف رو رعایت کنید، شاید بدون برنامه هم موفق بشید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohannapvz نمایش پست ها
      یازدهم تجربی ام و رشته مد نظرم دندونه
      اصلا نمیتونم به برنامه ریزی پایبند باشم و شخصیتم از بچگی همینطوری بوده.بیشتر توی لحظه تصمیم میگیرم که الان چه چیزی مناسبه.برنامه هامم تقریبا منطقی بودن و خودم مشکل جدی نمیدیدم توشون
      بیشتر دوست دارم گزارشکار بنویسم و عیب هامو در بیارم،یعنی ساعت مطالعه و تعداد تست و... رو ثبت کنم هرروز ولی بدون برنامه ریزی قبلی
      برنامه ریزی لزوما به معنی این نیس که ساعت دقیق و درس لازم از قبل مشخص باشه
      مدل های مختلفی هست که بسته به شخصیت فرد میشه یکیش رو انتخاب کرد یا ترکیب چندتارو استفاده کرد
      اینکه در لحظه تصمیم میگیرین چه درسی بخونید اوکیه ولی طبیعتا میدونین که نمیشه همیشه یک درس خاص رو انتخاب کرد
      شما میتونید برای ۳روز بودجه بندی تعیین کنید که از هر درس چیا باید بخونید و هر قسمت بنظرتون چقدر ممکنه طول بکشه و این جیزی شبیه بودجه بندی آزمون های قلم جی میشه ولی برای کوتاه مدت و حالت شکسته ی برنامه دوهفته ای
      بعد سعی کنید هر تایم از مباحثی که اونجا نوشتین انتخاب کنید و تیک بزنید که اجرا شده، بعدا از باقی دروس و مباحث انتخاب کنید و بخونید
      هم برنامه خواهید داشت و هم تنوع و روحیه تون حفظ میشه
      فقط چون سیر پیشرفتتون کنترل شده باشه، از برنامه طولانی مدت یک آزمون استفاده کنید و اونو خورد کنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست نادیدم سلام
      خب واسه اینکه بفهمید مطالعه ای ک میکنید
      مفیده و جواب میده یا ن
      باید بالاخره یه ازمونی بزنید
      و صرفا از رویه درصد نمیتونید بفهمید خوب زدید یا ن ک
      تراز مهم میشه کمی ک بفهمید نیاز به کار بیشتر تو اون بخش دارید یا ن
      و وقتی ازمون بخواید بدید باید به بوجه بندیش رسیده باشید ک بشه تحلیلش کنید
      پس باید در محدوده ازمونی ک قراره بدید درس بخونید و بخواید نخواید تویه این لوپ برنامه ریزق قرار میگیرید!
      ولی بدون ازمون قطعا نمیشه موفق شد!
      ازمون واجبه واجبه خب

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن