خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 71
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation پزشکی،سراب خوش خنده!🚫

درود بر شما
      امسال میشه 3مین سالی که از رشته پزشکی من میگذره
      لطفا لطفا قبل از ورود به هر رشته و شغلی ،جوگیر محیط جامعه نشید.درگیر توهمات ذهنی پدرمادراتون نشید.قربانی عقده های اونها نشید
      من و اکثر همکلاسیام فقط داریم درس ها رو پاس میکنیم که یه مدرکی بگیریم، چون پزشکی اونی نبود که منتظرش بودیم و میگفتن!
      به زورمیشه گفت 10 درصد همکلاسی های من،واقعا خوششون میاد از این رشته و دارن ادامه میدن
      مابقی ،هستن که فقط سریع تموم بشه این دوران لعنتی

دوستان پشت کنکوری،دوستان کنکوری چشماتون رو باز کنید،خوب و دقیق بررسی کنید
      نشید مثل ماها که فقط بخاید درس پاس کنید که این دوران تموم بشه!!
      شبا که یادم میاد سال کنکور چقدر خودم رو اذیت کردم و به اینجارسیدم،غم عجیبی سراغم میاد
      قلمچی و ماز ،کارشون رویا فروشیه نه چیز دیگه

یه ساعت با خودتون و کودک درونتون خلوت کنید،ببیند چی میگه؟چی دوست داره؟چی میخاد
      بعد برید دنبالش.توی هر کاری که علاقه باشه،پول هم میاد ولی برعکسش نه
      حالا میخاد معماری باشه،آرایشگری باشه،پزشکی باشه،کامیپوتر و حوزه دیجیتال باشه
      فقط با توجه به علاقه کودک درونتون بیاید نه علاقه پدرمادرهاتون و جو مدرسه، قلمجی و ماز !

(((((پیام من رو به دوستانتون،عزیزانتون بفرستید.یه نفر از این #خواب بیدار بشه،عالمی رو نجات دادید)))))

https://www.aparat.com/v/f33xlb7

موقع استراحت یا ناهار و شامتون ،این فیلم زیبا رو ببینید.دوبله فارسی هست.
      در مورد درس،دانشگاه و آینده.
      سرعت تماشا رو هم میتونید زیاد کنید که ببینید.اسم فیلم شاید مقداری خنده دار باشه ،ولی بهش توجه نکنید.مهم مفهومش هست

ویرایش توسط phonix : 29 آبان 1403 در ساعت 15:14

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      شهید بهشتی هستین؟
      من هیچوقت کسیو ندیدم که واقعا از رشته تحصیلی و شغلش راضی باشه به هررشته و هرکسی به یه نحوی بی توجهی شده انگار حالا باید از بین این رشته ها یکیو انتخاب کنی بری ببینی چقد بهش ظلم شده..مهندس دکتر معلم پرستار معمار..همه دارن یه سیکل معیوبو تکرار میکنن..معلمی که دو سه تا شغل دیگه رو باید هندل کنه تا درکنار حقوق کم دبیریش کفاف زندگیشو بده پرستاری که نه شب داره نه روز چه فشار روانی ای رو این قشر تحمل میکنن خدا میدونه معماری که بیکاره مهندس بیکار زیاد دیدیم و....یا باید کلا بیخیال درس و تحصیل شد و به فکر راه دیگه ای بود..که خب اون دسته مهاجرت میکنن اصلا نمیمونن بمونن هم درگیر این موارد نمیشن وارد بازار میشن کار یاد میگیرن و.. یا حالا که تنها راهت برای تغییر شده درس خوندن باید بخونی هرچیم که شد چشم ببندی..من به نظرم کسی که دچار این فروپاشیه میشه کسیه که فکر میکنه وقتی مثلا قبول شد رشته ایو کاریو دیگه تمومه این سنگ اخره بعد این قراره تا یه عمر راحت باشه..برای همین وقتی واردش میشن تازه میفهمن هنوز شروع نشده
      نمیدونم شایدم اشتباه فکر میکنم..فقط چیزیو که فهمیدم هیچوقت نباید به هیچی خوشبینانه نگاه کنی هیچی واقعا ایده ال و ارمانی نیست از بین بد و بدتر شده اون بدتریو انتخاب کنی که بتونی اطمینان داشته باشی این یه سرانجامی داره بهتره..ببخشید زیاد شد
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط phonix نمایش پست ها
      درود بر شما
      لطفا لطفا قبل از ورود به هر رشته و شغلی ،جوگیر محیط جامعه نشید.درگیر توهمات ذهنی پدرمادراتون نشید.قربانی عقده های اونها نشید
      اکثر همکلاسی ها من فقط دارن درس ها رو پاس میکنن که یه مدرکی بگیرن، چون پزشکی اونی نبود که منتظرش بودن و میگفتن!
      به زورمیشه گفت 10 درصد همکلاسی های من،واقعا خوششون میاد از این رشته و دارن ادامه میدن

دوستان پشت کنکوری،دوستان کنکوری
      چشماتون رو باز کنید،خوب و دقیق بررسی کنید
      نشید مثل اکثر همکلاسی های من که فقط بخاید درس پاس کنید که این دوران تموم بشه!!!

(((((پیام من رو به دوستانتون،عزیزانتون بفرستید.یه نفر از این #خواب بیدار بشه،عالمی رو نجات دادیم)))))
      دوست عزیز این مشکل فقط مخصوص رشته پزشکی نیست تو همه رشته ها هست اما پزشکی بخاطر سخت تر بودن مسیر از بقیه آزار دهنده تره علت اصلی بی انگیزگی کسایی که فرمودید فقط مشکلات شدید اقتصادیه که باعث شده دلیل اصلی و اول انتخاب یک رشته فقط درآمد اون رشته و رسیدن به ثروت باشه . قدیما کسایی میرفتن پزشکی که شیفته دانایی و دانستن بودن برای همینم انگیزه و انرژی رو از این دانستن میگرفتن که یک منبع نامحدود و سرشارو تمام نشدنیه و ازاین انرژی سیراب میشدن اما کسی که برای پول بیشتر کاری رو شروع میکنه یقینا وقتی میبینه تا چندین سال دیگه در این مسیر خبری از اون ثروت نیست بی انگیزه میشه و با اختلاف طبقاتی شدیدی که تو ایران به وجود اومده طرف وقتی میبینه یکی به لطف آقازادهگی ودلالی و پولشویی و کارای خیلی ساده تر تو 20 سالگی داره خدایی میکنه خوب چه انتظاری ازش داری که از راه تحصیل علم اونم از نوع سختش لذت ببره
      ویرایش توسط رامون کاخال : 15 آبان 1403 در ساعت 22:12

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود بر شما
      اکثر همکلاسی ها من فقط دارن درس ها رو پاس میکنن که یه مدرکی بگیرن، چون پزشکی اونی نبود که منتظرش بودن و میگفتن!

(((((پیام من رو به دوستانتون،عزیزانتون بفرستید.یه نفر از این #خواب بیدار بشه،عالمی رو نجات دادیم)))))
      تو این اوضاع اقتصادی شما چه رشته ای رو پیشنهاد میکنین؟؟؟؟
      بالاخره انتخابتون بوده یا باید باهاش کنار بیاین یا ترکش کنید

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      درود بر شما

همینطوره میدونم
      ممنون بابت توصیه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از ۶ رزیدنت سال اول جراحی قلب مشهد پنج نفر انصراف دادن
      احتمال ابتلا به افسردگی و بیماری های اعصاب در دوره رزیدنتی بالای ۵۰ درصده یعنی از هر دونفر یک نفر حتما دچار افسردگی حاد میشه
      بله واقعیت با توهمات ذهنی فرق داره و با تبلیغاتی که تو اینستا و غیره میشه ..کاملا بیگانه اس
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
      ویرایش توسط Arnold : 14 آبان 1403 در ساعت 02:30

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا قبل از ورود به هر رشته،ببینید چی از ته دل دوست دارید.نه اینکه جو مدرسه چی هست یا خانوادتون چی دوست داره
      من و بیشتر همکلاسیام ،ترم اول پزشکی خیلی جوگیر بودیم و با انرژی.چه ژستی هم میگرفتیم با لباسای پزشکی
      الان تبدیل شدیم به افرادی که 5دقیقه یه بار ساعت چک میکنیم ببینیم این کلاسای لعنتی،این بوی تعفن خون و کثافت توی بیمارستان کی تموم میشه بریم خونه.
      حدودن 4سال دیگه مونده تا اتمام پزشکیم و هرچقدر جلوتر میرم،میبنیم اونی نبود که میگفتن.فقط عقده پدرمادرامون بوده و بس!
      من و اکثر همکلاسیام،بعد از این 4سال،میریم دنبال زندگی ولی نه دیگه تو پزشکی

برای دوستانی که هنوز کنکور ندادن یا پشت کنکوری هستن،یه فرصتی هست برای بازنگری.تا دیر نشده لطفا از خواب بیدار بشید و برید دنبال علاقتون

(((((پیام من رو به عزیزانتان بفرستید تا دیر نشده)))))

ویرایش توسط phonix : 15 آبان 1403 در ساعت 14:26

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من نمی دونم این جو جدید کوبوندن رشته پزشکی که تو جامعه راه افتاده از کجا میاد واقعا
      نه به اون که یه زمانی پزشکی خدا بود مردم دکتر دکتر از دهنشون نمی افتاد
      نه به الان که به پزشکی می گن پیراشکی
      وقتی کسی وارد رشته تجربی می شه طبیعتا یه چیزهایی رو به طور پیش فرض پذیرفته و وقتی به شدت سال کنکورش درس می خونه قطعا هدفش رشته تاپ بوده
      دیگه جو عجیب غریب بیمارستان و رشته پزشکی رو یه بچه 5 ساله هم می دونه، مگه گیوتین زیر گردنتون گذاشتن که بیاین این رشته
      که هی بقیه رو ناامید می کنین و بدیهاشو بولد می کنید
      اگر هم اجبارتون کردن خانواده، همونموقع جلوشون می ایستاد و می رفتید دنبال علایقتون
      اگر باز هم نتونستید قطعا خیلیا با علم به شرایط خوب و بدش انتخابش کردن
      هی دنبال نفرت پراکنی درباره این رشته و بولد کردن بدیهاش نباشید
      چون برای علاقه منداش قطعا زیبایی هایی داره

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اقا دروغ میگن برین همین پزشکی خیلی هم خوبه
      Legends Never Die

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      تو این اوضاع اقتصادی شما چه رشته ای رو پیشنهاد میکنین؟؟؟؟
      بالاخره انتخابتون بوده یا باید باهاش کنار بیاین یا ترکش کنید
      رخصت ، یه چی بی ربط به رشته های نظری میگم
      رشته های فنی حرفه ای که کار عملی زیاد داشته باشن مثل ماشین ابزار که البته سرمایه میخواد ، جوشکاری بهتره اوضاعش ، و مکانیک ماشین مثل ریفیق قدیمیام همه گاراژی ان دخلشون خوبه منم بعد پشت موندن دیگه هفته ای یه بار میرم گاراژ نصف روز دست برسانم
      در کل بازم تضمینی نیست به گرفتن این مشاغل ( با این آشفته بازار مملکت)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهرای گلم،برادران عزیزم
      لطفا قبل از ورود به هر رشته،ببینید چی از ته دل دوست دارید.نه اینکه جو مدرسه چی هست یا خانوادتون چی دوست داره
      من و بیشتر همکلاسیام ،ترم اول پزشکی خیلی جوگیر بودیم و با انرژی.چه ژستی هم میگرفتیم با لباسای پزشکی
      الان تبدیل شدیم به افرادی که 5دقیقه یه بار ساعت چک میکنیم ببینیم این کلاسای لعنتی،این بوی تعفن خون و کثافت توی بیمارستان کی تموم میشه بریم خونه.
      حدودن 4سال دیگه مونده تا اتمام پزشکیم و هرچقدر جلوتر میرم،میبنیم اونی نبود که میگفتن.فقط عقده پدرمادرامون بوده و بس!
      من و اکثر همکلاسیام،بعد از این 4سال،میریم دنبال زندگی ولی نه دیگه تو پزشکی
      بعضی شبا که یادم میاد سال کنکور چقدر خودم رو اذیت کردم و به اینجای اشتباه رسیدم،غم عجیبی سراغم میاد

برای دوستانی که هنوز کنکور ندادن یا پشت کنکوری هستن،یه فرصتی هست برای بازنگری.تا دیر نشده لطفا از خواب بیدار بشید و برید دنبال علاقتون

قلمچی و ماز ،کارشون رویا فروشیه نه چیز دیگه

(((((پیام من رو به عزیزانتان بفرستید تا دیر نشده)))))

دمت گرم که واقعیتو میگی ، همین بس که پزشکی عمومی در آینده ، هر چقدر هم که جامعه پیر بشه و مریض ، در آمدی مثل معلم و شاید در حد پرستار خواهد داشت ، و خیل عظیم پزشکان بیکار یا پزشکانی به عنوان پرستار کار میکنند وجود خواهد داشت ، و فقط پزشک متخصص و فوق تخصص می‌توانند یکه تاز میدان باشند که همین الان آزمون رزیدنتی کلی سهمیه ای میریزن رشته های تاپش ، کسی نمی داند چه خواهد شد تو این مملکت شاید بهتر شد (تجربه ثابت کرده بعید است) .
      پیشنهاد من به کسایی که میرن پزشکی :
      مهارت خوب و آینده دار مثل کار فنی یاد بگیرید در کنار درس که مجبور به طی کشیدن یا پرستاری در آینده نشید ، خیلی سخته که ببینید این رشته ای که بعضیاتون با عشق وارد شدید تو آینده کمتر بدردتون بخوره ، و خیلیا به هدف پول و شغل میرن پزشکی بازم قابل توجه این گروه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درود بر شما
      من و اکثر همکلاسیام فقط داریم درس ها رو پاس میکنیم که یه مدرکی بگیریم، چون پزشکی اونی نبود که منتظرش بودیم و میگفتن!

نشید مثل ماها که فقط بخاید درس پاس کنید که این دوران تموم بشه!!

طبیعیه برای کسی که علاقه نداشته و به اجبار خانواده یا جو اون دوران وارد این حرفه شده سخت بگذره. اما برای کسی که از قبل با این محیط اشناست. سختی هاشو میدونه و صد البته علاقه وافر داره نمیگم سخت نمیگذره ! اما قابل تحمل میشه! همه چیز رو سیاه نبینید. پزشکی زیبایی هایی داره . لذت هایی داره که با تجربه ی اونها همه سختی ها و نقاط کورش کمرنگ میشن
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      جالبه من بدون علاقه به پزشکی واردش شدم و بزور تحملش میکردم
      صرفا واحدارو با تقلب و... پاس میکردم
      ولی با شروع اکسترنی و ورود به محیط بیمارستان، کم کم بهش علاقمند شدم
      واقعا از اول نمیشه گفت ینفر به پزشکی علاقه داره و میتونه باهاش کنار بیاد یا نه
      طبیعتا منطقی نیست که باور کنیم کل کنکوری های تجربی کشور همشون واقعا همونطور که میگن علاقه شدید قلبی به پزشکی داشته باشن و ی قسمت خیلی زیادیش القا از طرف خانواده و محیطه

بازم یروز برید ۳ساعت اورژانس باشین، یذره میتونید حدس بزنید که فضای پزشکی براتون قابل تحمله در ادامه یا نه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر میاد، گفتن واقعیت زندگی دانشجوی پزشکی
      افرادی رو ناراحت کرده
      ولی برام مهم نیست

مهم اینه تعدادی رو از خواب بیدار کنم. متاسفانه خیلی زود، دیر میشه!
      والا شما هیچ حقایقی نگفتی
      فقط کوبوندی
      همه میدونن ۷ سال یک عمره
      همه میدونن درساش سخته
      همه میدونن حقوق عمومی کمه
      همه میدونن اضافه کار اجباری داره
      همه میدونن شیفت لانگ داره
      همه میدونن محیط بیمارستان یعنی چی هممون رفتیم !
      هممون میدونیم اکثر معلومات علوم پایه وقتی تو بالین بکار نیاد میپره

ولی داداش علاقست دیگه
      بقییه شاخه ها خوبن؟
      تو هر شاخه ای بگی من هزار نفر مثل شما ک فقط بده بده میگن برات میارم
      ما داریم دست و پا میزنیم از پس این کنکور بربیاییم با هر طریقی کمی روحیمونو حفظ کنیم
      این چه تاپیکیه زدی؟

شما باید بهتر تحقیق میکردی استاد
      نه ک بیایی بقییه رو ناامید کنی

کم این مملکت افسرده خونست!

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظر میاد، گفتن واقعیت زندگی دانشجوی پزشکی
      افرادی رو ناراحت کرده
      ولی برام مهم نیست

مهم اینه تعدادی رو از خواب بیدار کنم. متاسفانه خیلی زود، دیر میشه!
      ببینید گفتن واقعیت با سیاه نمایی زمین تا آسمون فرق میکنه
      حالا من چون نقد سینما یا فیلم سینمایی یکی از تفریحات مورد علاقمه با این مثال میزنم
      یه سری فیلم هایی هستن بهشون میگن فیلم های سیاه. سیاه عمدتا به فیلم و محصولات فرهنگی گفته میشه که قوه اختیار و اراده از آدم ها و جامعه ی حاضر در اون فیلم ازشون گرفته میشه. اصولا سیاه نمایی یعنی نادیده گرفتن نکات مثبت ( ولو خیلی کم) و آگراندیسمان کردن ( بزرگنمایی) اونها.
      هیچ چیزی در دنیا وجود نداره که بتونه تمام و کمال و بصورت صد درصدی خواسته های های شما رو ارضا کنه و کاملا احساس خوشبختی کنین. هر رشته ای مشکلات خودش رو داره. اما .. اما و اما. مشکل ما اینه که آدما در جای خودشون نایستادن. من نمیدونم شما در چه جو خانوادگی بزرگ شدید و آیا با علاقه خودتون به این رشته رفتین یا فانتزی دوران تحصیلتون با واقعیت اکنون مغایر هست بخاطر همین این نگاه صفر و صدی رو دارین. ما با اظهار نظر کسی مشکل نداریم اما وقتی کسی میاد نظرات خودش رو به دیگران تحمیل میکنه فارغ از اینکه همه مثل شما نیستن و کسایی هستن که علاقه زیادی دارن به این رشته. من هم اوایل شک داشتم که آیا علاقه وافر من صرفا یه احساس فانتزی و زودکذره یا نه. که با گذر زمان متوجه شدم هیچ رشته ای به اندازه ی پزشکی نمیتونه حس کنجکاوی ، بشر دوستی ، کمک به دیگران ، فیلد های گسترده ای که در این رشته وجود داره رو ارضا کنه در من. سختی هاش و مشکلاتش رو هم میدونم و کاملا آگاهم. کسایی که صرفا بخاطر پول یا جایگاه اجتماعی پزشکی وارد این حرفه میشن خیلی بهشون سخت میگذره. باید علاقه داشته باشن. در ضمن جوانپزشکان( منظورم اوناییه که نسل جوان هستن و تازه فارغ میشن) با مشکلات پروانه مطب و طرح و... دست و پنجه نرم میکنن پزشکایی که درامد های میلیاردی دارن عمدتا پزشک های نسل قدیم هستن. پس حالا حالا ها از پول خبری نیست.
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)